Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
Doe mee overzicht
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
Volg ons

+ 28 oktober: Corona support informatiebijeenkomst

corona-support-vierkant.jpgBen jij in de afgelopen maanden zodanig ingrijpend in aanraking gekomen met corona of met de gevolgen daarvan en wil je hier iets mee doen? Op woensdag, 28 oktober organiseert Burgerkracht Limburg twee informatiebijeenkomsten. Van 14.00 - 16.00 uur, én van 19.00 - 21.00 uur. Locatie: ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ 17 Oktober 2020: Internationale Dag van de Uitroeiing van Armoede

logo17102020.jpg Onder het motto ‘Samen pakken we de armoede aan, 2020’ wordt er vandaag – maar ook afgelopen week al – op veel plaatsen in Limburg aandacht gevraagd voor de armoede. Volg vanmiddag om 16.00 uur online de wereldwijde herdenking, met o.m. een toespraak van de Secretaris Generaal van de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Café Sjengske klaar om 'Naerse waersen' en anderen te ontvangen

fotocafesjengske.jpgMet de vandaag aangebrachte muurbelettering, plantjes en ander groen ziet Café Sjengske (in) D’n Haammaeker in Neer er nóg gezelliger uit. Daar moet op gedronken worden, zodra corona dat toelaat. Afgesproken? 🙂 Welkom in D’n Haammaeker, het gemeenschapshuis van Neer.

Externe link

+ Dag 5 van de berichtenreeks 'In aanloop naar de Internationale Dag van de Uitroeiing van Armoede', op 17 oktober 2020

formulieren.jpgDonderdag, 16 oktober 2929: Wekelijks staan vele ervaringsdeskundige en opgeleide vrijwilligers op 11 locaties in Limburg klaar om mensen bij te staan bij hun vragen en bezwaren met betrekking tot werk en inkomen. De spreekuren sociale zekerheid richten zich met name op de mensen die volledig vastlopen in het woud van regelgeving.

Externe link

+ Impactgesprek 8: Hoe ziet 2021 eruit voor De Omwentelaars?

impactgesprek8-tandwiel.jpgDoe online mee op dinsdagavond 3 november! Na een vliegende start in februari/maart dit jaar hebben we inmiddels 7 Impactgesprekken achter de rug. Er hebben zich al 28 Omwentelaars aangemeld via de website. De nieuwsbrief heeft 120 abonnees en 232 mensen volgen ons via facebook. Dat is ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Dag 4 van de berichtenreeks 'In aanloop naar de Internationale Dag van de Uitroeiing van Armoede', op 17 oktober 2020

kledingstukken.jpgDonderdag, 15 oktober 2020: Samen pakken we Armoede aan, Brunssum, een samenwerking tussen het CMWW, Gemeente Brunssum en diverse andere organisaties hadden net als in 2019 een mooie, grote en diverse activiteit voorbereid.

Externe link

+ Dag 3 van de berichtenreeks 'In aanloop naar de Internationale Dag van de Uitroeiing van Armoede', op 17 oktober 2020

jose-met-gedicht.jpgWoensdag, 14 oktober 2020: In Kerkrade en Heerlen slaan ATD Vierde Wereld Zuid Limburg en Caritas045 de handen in elkaar.

Externe link

+ Dag 2 van de berichtenreeks 'In aanloop naar de Internationale Dag van de Uitroeiing van Armoede', op 17 oktober 2020

his-hope-logo.jpgDinsdag, 13 oktober 2020: Stichting His Hope Horst a/d Maas – Meterik en Armoede, eigen schuld dikke bult?!’ in Nuth hebben in 2019 ook aandacht besteed aan De Internationale Dag Van De Uitroeiing Van Armoede. Ook in 2020 gaat hun strijd tegen ongelijkheid en uitsluiting verder.

Externe link

+ Dag 1 van de berichtenreeks 'In aanloop naar de Internationale Dag van de Uitroeiing van Armoede', op 17 oktober 2020

veul-diech-good-groentenpakket-2020-1.jpgMaandag, 12 oktober 2020: Stichting Veul Diech Good, Stichting Vorkje Prikken - Sociaal Restaurant en Stichting De Weggeef - Hulpwinkel De Gouden Handen bundelen deze week hun krachten om een kwetsbare doelgroep in en om Maastricht breed te bereiken.

Externe link

+ 21 Oktober 2020: Pijlerlezing ‘Pas op je tellen

afbeeldingpijlerlezingpasopje.jpgRoeland van Geuns gaat in zijn lezing in op de relatie tussen armoede en basisvaardigheden. De nadruk zal liggen op welke oplossingen denkbaar zijn op basis van ervaringen uit het buitenland.

Externe link

Pagina 1 van 8
© Kiek Limburg