Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
Doe mee overzicht
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
Volg ons

+ Voordeur Verhalen Sociaal Team Caberg Malpertuis (Maastricht)

Hoe goed ken jij jouw buurtgenoten? Bekend met de mooie buurtinitiatieven uit jouw wijk? Ken jij de bijzondere verhalen achter de voordeur? Het Sociaal Team Caberg-Malpertuis publiceert sinds augustus 2020 op donderdag wekelijks een Voordeur Verhaal. Dit zijn portretten van buurtbewoners uit ..
Lees verder ⇢

+ #jongerenchallenge Venlo Voor iedereen!

Op 24 september organiseert Burgerkracht Limburg in samenwerking met de Jongerenraad van Venlo en Incluzio Sociale Basis de #jongerenchallenge Venlo voor Iedereen. Tijdens deze bijeenkomst, voor en door jongeren, worden ideeën verzameld die ervoor zorgen dat iedereen in Venlo mee kan doen. De ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Het 7e Impactgesprek op 1 oktober: De rol van spullen tijdens de decembermaand

pakjesavond.jpgTijdens het zevende impactgesprek staat het thema spullen centraal. Vanaf oktober gaan in Nederland de inkopen starten voor de decembermaand. Maar wat is eigenlijk de impact van spullen? En hoe beleef je deze maand als je bent gaan consuminderen? Met Pakjesavond in aantocht; wat is het effect ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Corona trekt een spoor van leed door de samenleving: het ergste moet nog komen

spoor-van-leed-tekst.jpgEr is iets merkwaardigs aan de ramp met het coronavirus, stelt trauma-expert Berthold Gersons: de impact is immens, maar publieke woede en verdriet zag je lange tijd nauwelijks. En dat is riskant, want het kan het gevoel van eenheid in de samenleving ondergraven. Wat te doen?

Externe link

+ Herenboeren, Samen Duurzaam Voedsel Produceren

schermafbeelding-2020-06-17-om-111421.pngHet zesde impactgesprek van de Omwentelaars heeft als thema; Herenboeren, Samen Duurzaam Voedsel Produceren. Deze bijeenkomst is vanavond helemaal volgeboekt, maar is ook online te volgen via Zoom. Kunnen we op een meer duurzame manier voedsel produceren en hoe ziet dat er dan uit? In de ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Online training KRACHTIG PRESENTEREN

krachtigpresenterenpng.jpgIn navolging van de voorgaande succesvolle online trainingen: STERK ONDERHANDELEN, BEWUST BEÏNVLOEDEN en DIGITAAL BEÏNVLOEDEN, starten we op 28 september met de training KRACHTIG PRESENTEREN. In de challenges komen de volgende thema’s aan bod: persoonlijk presenteren, een spetterende opening, ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Jongeren sporten samen. Sport jij mee?

ppd-flyer-jpeg.jpgGeorganiseerd door PPD Limburg & SMKK op zondag 16 augustus (inloop vanaf 9.00u) van 10.00u tot 15.00u in Maastricht. Voor jongens en meisjes tussen 12 en 18 jaar. Deelname is gratis! We gaan voetballen, kickboksen, boksen en nog meer! #jongeren #jeugd #sport

Externe link

+ Sport jij met ons mee?

sportdag-160820.jpgBen je tussen de 12 en 18 jaar kom dan op 16 augustus naar onze sportactiviteit in Maastricht

1 bestand
Externe link

+ Maas Cleanup 2020

mcuhomepng.pngOp zaterdag 19 september 2020 steken we samen de handen uit de mouwen en maken we de oevers van de Maas één dag plasticvrij: van Eijsden tot de Mookerhei. We mobiliseren alle bedrijven en inwoners van Limburg om op die dag zoveel mogelijk zwerfvuil op te halen. En om het na die dag elke dag ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Restschade bij Corona: lotgenoten delen ervaringen op Facebook

wineke-de-boer-de-volkskrant.jpgDe schade die het coronavirus toebrengt aan het lichaam is zo groot, dat veel genezen covid-19 patiënten nog maandenlang klachten zullen houden, stellen internationale onderzoekers. Sportievelingen voelen de impact zelfs nog nadrukkelijker omdat zij van topfit naar doodmoe gaan. Niet-sporters zakken van fit naar de toestand van een dweil.

Externe link

Pagina 1 van 6
© Kiek Limburg