Home
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
Doe mee overzicht
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
Volg ons

+ Het 3e Impact gesprek van de Omwentelaars op 7 mei

schermafbeelding-2020-05-06-om-220105.pngDe Omwentelaars willen positieve aandacht voor alles wat er al gedaan wordt aan duurzamer leven. Het is een netwerk voor mensen die zich verbonden voelen met onderwerpen zoals milieu, natuur en klimaatverandering. Kennis van wat er al is en wie je kunt benaderen als je meer wilt weten over ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Zing & speel het Hirkebosjer Volkslied op 5 mei om 20.00 uur

hirkebosjer-volkslied-4.pngBen jij inwoner van Herkenbosch en bespeel jij een instrument of zing jij graag? Lees dan zéker verder! Het lijkt mij supermooi om na de massale opgevolgde vlaggenactie van vorige week vrijdag ❤️ EEN GROOT DANKJEWEL ❤️ te laten klinken door heel Herkenbosch! Een dankjewel voor de ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Corona ervaringskundige

herstelondersteunende-zorg-ervaringskundigheid-vilans.jpgWil jij jouw ervaring met corona inzetten om een ander te helpen? Via Zelfregietool.nl komen regelmatig vragen binnen van mensen die graag zouden praten met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt. We zijn op zoek naar mensen die persoonlijk ervaring hebben met de gevolgen van corona en die anderen willen helpen met het delen van ervaringen.

Externe link

+ Tip: Samen veilig door de crisis - #goedverbonden

goedverbonden.jpgNOODHULPLIJN Om als gezin goed verbonden en veilig door deze coronacrisis te komen is voor velen een uitdaging. Niet alleen voor kwetsbare kinderen en kwetsbare ouders.Nu iedereen genoodzaakt is thuis te blijven kan de spanning oplopen en kan je als individu en gezin flink ontregeld worden. ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Belvrijwilligers

logo-stichting-de-brug-vdef.pngVrijwilligersorganisatie De Brug zet in de gehele Westelijke Mijnstreek (Sittard-Geleen, Stein, Beek én voormalig gemeente Schinnen) belvrijwilligers in voor mensen die behoefte hebben aan een luisterend oor. Onze belvrijwilligers worden begeleid door de coördinatoren van De Brug en bellen 2 ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Boodschappen bezorgdienst Leif en leid Overhoven

boodschappen-bezorgdienst.jpgLeif en leid start met een boodschappendienst! Heeft u boodschappen nodig en behoort u tot de doelgroep (zie affiche) neem contact met ons op!! Ken je iemand die zelf zijn/haar boodschappen niet meer kan doen, laat het ons weten. De vrijwilligers van Leif en leid houden zich aan de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Online cursus Sterk onderhandelen door Ilona Eichhorn van Debat.nl

s.jpgOnderhandelen is een belangrijke vaardigheid, in het bijzonder nu in de uitdagende economische periode die eraan zit te komen. FAM! en SMKK helpen jullie graag vooruit en bieden de cursus “Sterk Onderhandelen” aan, die al tijdens de Lock-down begint. Om zo de mogelijkheid te geven om je ook in ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Blijf je ontwikkelen, ook tijdens de lockdown. Onafhankelijk van tijd en plaats.

b.jpgInteractieve online cursus 'Bewust beïnvloeden' door Ilona Eichhorn van Debat.nl. Bewust beïnvloeden is een belangrijke en cruciale vaardigheid voor iedereen die effectief wil zijn in het persoonlijke en zakelijke leven. Bepaal zelf plaats en tijd voor je cursus, hét voordeel van online ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Een steuntje in de rug voor de paashaas

9320885127193847414491449031231997648830464n.jpgHoe lief! Linda Conraads van Bags2buy in Gulpen had gezien dat de Paashaas wel een steuntje in de rug kon gebruiken in deze lastige tijden. Ze las onderstaande oproep om de kleurplaat in te kleuren, op te hangen aan de raam en te mailen naar info@kieklimburg.nl. We mogen deze lieve paasknuffel ..
Lees verder ⇢

2 bestanden
Externe link

+ Gezocht: vlinder en bloemen onderzoekers!

img1701.jpegStichting IKL zoekt in samenwerking met Stichting The Butterfly House en beeldend kunstenaar Stefan Cools naar onderzoekers van de 6 bloemenvelden die in Limburg gerealiseerd gaan worden. De bloemenvelden, die in de komende weken ingezaaid gaan worden, worden gerealiseerd in 6 gemeentes ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 2 van 5
© Kiek Limburg