Home
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
Doe mee overzicht
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
Volg ons

+ Een online hulpmiddel voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met partnergeweld

screenshot2020-04-07-welkom-safe.pngHulp voor vrouwen in een moeilijke situatie. Partnergeweld is erg heftig, maar je bent niet alleen en er is hulp mogelijk.

Externe link

+ #Hulpinitiatieven #Corona in Limburg (provinciaal)

Hieronder vindt u een #overzicht van de (burger)initiatieven in de Provincie Limburg, onderverdeeld in #praktische hulp én sociale #contacten. Heeft u kennis van een (burger)#initiatief en staat deze hier niet tussen? Dan kunt u dit mailen naar contact@knooppuntinformelezorg.nl

Externe link

+ ONLINE TRAINING VOOR ALLE GESCHEIDEN OUDERS NU KOSTELOOS TE VOLGEN

logo-villa-pinedo-new.pngWaarschijnlijk kan je als gescheiden ouder de komende weken best wat tips en adviezen gebruiken. Veel ouders zijn meer dan ooit op hun mede-ouder aangewezen, er moet intensiever dan anders worden samengewerkt tussen gescheiden ouders. Kinderen zijn in ieder geval de komende 3 weken hele dagen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Houd contact #eentegeneenzaamheid

screenshot2020-04-03-houd-contact-een-tegen-eenzaamheid.pngEen landelijke site van een tegen eenzaamheid met links en vraag en aanbod. Ouderen lopen meer risico om geraakt te worden door het nieuwe coronavirus. Dat leidt tot minder sociaal contact en soms ook dat ze praktische hulp missen. Als een persoonlijk bezoekje er niet in zit, laat toch van je ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Doe jij mee? #coronahulp!

20200329171925.jpgWoon of ben je ondernemer in Sittard en omgeving? Doe dan mee! Ik werk als wijkverpleegkundige (regio Sittard) en ben initiatiefnemer om mensen en ondernemers in mijn wijk De Baandert (Sittard) met elkaar te verbinden. (zie youtube-video) Om zorgvragers, (overbelaste) mantelzorgers en andere ..
Lees verder ⇢

Youtube video
1 bestand
Externe link

+ Houd contact!

logomettekstmiddel.jpgVooral in tijden van crises is het belangrijk dat mensen contact houden met elkaar, om de ander een hart onder de riem te steken, om te laten weten dat je er bent, om medeleven te betonen, om hulp aan te bieden, om zomaar een gesprek te hebben. Voorkomen moet worden dat kwetsbare mensen, zoals ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Videobellen met collega's

jitsi.pngInmiddels is wel duidelijk dat het bekende en veelgebruikte Zoom niet veilig is. Ook grote namen zoals Microsoft en Google bieden geen garantie, want beide hebben in het verleden data verzameld en voldeden niet aan de AVG. Wat gebruik je dan wel in deze Corona-tijd om met een groep via ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Heb jij het door #corona megadruk en kun je wel wat #schrijfhulp gebruiken?

acquisitie-doen-dat-is-zo-2018-puntkomma.jpgHou jij nu tig ballen in de lucht en moet je óók nog: * een #nieuwsbrief * een #blog * een #nieuwsbericht * andere #teksten #schrijven? Geen paniek! Ik help jou. 0615245763 sylvia@teksttotindepuntjes.nl

Externe link

+ Op zoek naar afleiding? Doe mee aan Expeditie Joti

expjoti20speciallockdownposterlockdownfinal999png.jpg Op vrijdagavond 03 april 2020 organiseert Scouting Limburg een speciale editie van Expeditie Joti. Met Expeditie Joti LOCKDOWN ’20 hopen wij leden en niet-leden vanaf 15 jaar een geweldig leuke avond te bezorgen en inspiratie te geven voor digitale bijeenkomsten. #jongeren #scouting #keileuk ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Sportmaatje

sportmaatje.pngDoor het Corona-virus zitten we allemaal veelal thuis. Dat is goed in de strijd tegen de verspreiding van het virus, maar minder goed voor je conditie! Vooral voor mensen die kwetsbaar zijn, is in beweging blijven enorm belangrijk! Als je wilt, koppelen we jou aan een student die samen met ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 3 van 5
© Kiek Limburg