Home
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
Doe mee overzicht
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
Volg ons

+ Wil jij in deze heftige tijd de handen uit de mouwen steken voor de ambulancezorg?

9109856430887707411626943688684506996277248o.jpgOproep van GGD Zuid-Limburg op Facebook: De ambulancedienst zoekt op korte termijn vrijwilligers om onze ambulances te reinigen, zodat deze sneller inzetbaar zijn na het vervoer van een COVID-19 patiënt. De vrijwilligers worden 7 dagen per week in een 2-ploegendienst ingezet: van 8.00 - 14.00 ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Nieuwsbrief Burgerkracht@ctueel, nr. 43 is uit

logoblauwroseburgerkrachtlimburg.jpgOp 26 maart 2020 heeft Burgerkracht Limburg de 43e editie van de e-nieuwsbrief Burgerkracht@ctueel verspreid. Deze nieuwsbrief staat nagenoeg volledig in het teken van de coronacrisis. Er is natuurlijk ook aandacht voor het online gaan van de zoekmachine en community 'Kiek Limburg'. Klik op ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Denkkracht bij Corona gerelateerde problemen Noord-Zuid Denk Tank

noord-zuid-denktank.pngEen crisis vraagt om creativiteit, om mensen die hun denkkracht willen bundelen en om heel veel ideeën, zodat je de best passende oplossing snel kunt inzetten. Loop je vast met een probleem en heb je snel mensen nodig die met je mee willen denken over oplossingen? Stuur je vraag naar... ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Samen sterk tegen #Corona

facebook-linkimage.pngSamen sterk tegen corona Een initiatief dat moet gaan zorgen voor positiviteit en verbroedering in deze onzekere tijd. Kun je wat voor iemand betekenen of kun je juist wel wat hulp gebruiken? Laat het aan je buurtgenoten weten. #hulp #aanbieden #hulpvragen #boodschappen #honduitlaten ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Moedercentrum Casa Mama Lisi, centrum voor vrouwen Sittard

logotransparantzondertekst1.pngEen veilige plek voor vrouwen, door vrouwen. Dat is wat we samen willen uitdragen bij Moedercentrum Casa Mama Lisi. Er wordt dagelijks gewerkt aan het creëren van een tweede thuis, waar gezelligheid en warmte de boventoon voeren en waar daarnaast persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel ..
Lees verder ⇢

+ #Oproep aan alle kindjes die niet naar school mogen!! #Corona

Bewoners van onze Zuyderland #Zorgcentra mogen vanwege het #coronavirus helaas geen bezoek meer ontvangen. Tover een glimlach op hun gezicht en stuur een #kaartje via de #post een #tekening, brief of #knutselwerkje mag natuurlijk ook. De adressen van onze zorglocaties vind je bij: ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Sam& voor alle kinderen

Gemeenten #Armoedebeleid is voor iedere gemeente een uitdaging. #Sam& wil gemeenten hier graag bij helpen. Sam& biedt #ouders die #ondersteuning willen, #laagdrempelig toegang tot een breed pakket aan voorzieningen van verschillende organisaties. We zetten ons in voor hetzelfde doel: ervoor ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Samen #Corona de Baas! - Blijf Thuis en help ons de verspreiding te stoppen!

We hebben ons doel bereikt met het sluiten van de scholen maar we zijn er nog niet! SAMEN zijn we Corona de baas door simpelweg THUIS TE BLIJVEN! Onze grootouders hebben voor ons gevochten en wij moeten simpel thuis blijven (op de vitale beroepen na natuurlijk, waarvoor veel respect!) Neem ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Op zoek naar eenzame ouderen die we 1x per dag kunnen bellen

nieuwe-header-fb-zonder-logo.pngDe Belbrigade is opgericht om geïsoleerde ouderen dagelijks te gaan bellen om de eenzaamheid te verlichten. 1 belletje per dag kan zoveel betekenen. Wij zijn nu op zoek naar mensen in de zorg, in de wijkverpleging, huiskamer projecten, fysiotherapeuten, kappers, etc etc die deze ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Informatie administratieve ondersteuning

dscn2031a.jpgHeeft u vragen omtrent inkomensvoorzieningen en of verminderen van uw uitgaven - welke vragen dan ook die u kunnen helpen bij uw financiële situatie, stel ze gerust. Mocht ik het antwoord niet hebben kan ik u wellicht doorverwijzen naar derden. Voorwaarden dat uw vragen voortkomen uit de Corona crisissituatie. mail@matheugenbudgetcoach.nl

Pagina 4 van 5
© Kiek Limburg