Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Goed om te weten!

cursussen-mentorschap.pngStichting Mentorschap Limburg organiseert jaarlijks meerdere cursussen. Tijdens een cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: - Goed Mentorschap - De wettelijke beschermingsmaatregelen - Wet- en regelgeving in de zorg - Ethiek en communicatie in de zorg - Doelgroepen (hoe om te gaan ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Heropstart Buddyrace.

buddyrace.jpgBinnenkort gaat dan eindelijk de Buddyrace weer van start. Het project dat wij in samenwerking met Jong Nederland hebben ontwikkeld, zal vanaf oktober verschillende groepen gaan bezoeken. Medewerkers van onze stichting zullen deze avond een speciaal parcours begeleiden waarin jongeren een ..
Lees verder ⇢

+ SamenSpeelFeest

uitnodiging-samenspeelfeest-pag1.jpg10 juli organiseert JongNL Limburg samen met Speeltuinwerk Limburg en de Herman Broerenschool een inclusief SamenSpeelFeest voor ALLE kinderen bij Speeltuin de Roetsj in Wessem. Met dit Feestje willen we de integratie van kinderen met een beperking in de samenleving bevorderen. Het is van ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Kanker zet je leven op z’n kop.

poster-bijeenkomst-positieve-gezondheid-en-kanker.jpgNiet alleen als je zelf ziek bent (geweest), maar ook als een dierbare kanker heeft of daaraan is overleden. Voel je je mentaal, fysiek of sociaal uit balans dan gaan wij graag met je in gesprek over wat Positieve Gezondheid voor jou kan betekenen. #positievegezondheid #veranderingsproces #anderekijkopgezondheid

Externe link

+ Training aan de groenvoorziening Kerkrade.

792a223be1f44aaab7d723374a6beb2f.jpgOp dinsdag 7 juni gaven wij in samenwerking met de gemeente Kerkrade een training om bewustwording te creëren. De dames & heren van de groenvoorziening liepen door weer en wind met rollators, blindenstokken en waande zich een weg met rolstoelen door smalle paadjes. Dit zijn uitdagingen die ..
Lees verder ⇢

+ Bedankt voor je inzet, Marleen

marleen-img-20220609-wa0001.jpgVorige week hebben wij officieel afscheid genomen van Marleen van Rijnsbergen en haar natuurlijk bedankt voor haar inzet bij Speeltuinwerk Limburg. De afgelopen drie jaar heeft Marleen zich volop ingezet om SpeL weer verder op de kaart te krijgen en dat met veel plezier. Wij wensen Marleen ..
Lees verder ⇢

+ Draagt buurt initiatief al even bij aan jouw omgeving? En wil je dit initiatief een boost geven?

220601-maex-impuls-juni-2022.jpgBegin 2022 heeft Stichting De Ruilfabriek een donatie ontvangen vanuit de MAEX Impuls. Het effect? Een mooi website die laat zien hoe leuk hun initiatief is 🎊 Wil jij jouw buurtinitiatief duurzaam versterken en professionaliseren? Van 28 t/m 5 juli kunnen MAEX initiatieven een aanvraag doen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Impactgesprek: De wereld helpen vanuit je tuin

impactgesprekbiodiversiteit-1.jpgAl het leven op aarde is compleet afhankelijk van biodiversiteit. Toch is het heel stil rondom dit onderwerp. Dagelijks sterven er ongeveer 150 plant- en diersoorten uit en dat brengt grote risico’s met zich mee. In de afgelopen 120 jaar zijn we in Nederland 85% van onze inheemse planten- en ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Help je mee met Peuk Meuk 2022?

img8971-2.jpegWist je dat sigarettenpeuken in aantallen de grootste vorm van zwerfafval zijn en dat er plastic in de sigarettenfilters zit? Het Plastic Peuken Collectief vraagt sinds 2019 aandacht voor deze onderbelichte vorm van vervuiling. Op 2 juli worden daarom verspreid over heel Nederland opruimacties ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ De magie van de langedagen - wandeling

8af7b18e71b94fe1b749aafa6a59c4bd-2.jpegOp donderdagavond 16 juni om 21 uur gaan we met elkaar wandelen bij bij Kasteel Aerwinkel. We verkennen het landgoed en de bossen eromheen. We zien het donker worden. We zullen daar een tijdje op “moeten” wachten want dit is een van de langste dagen. Dit is alweer de 6de ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 1 van 50
© Kiek Limburg