Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ OVERDRACHT VAN KEIPOSITIEF XXL VAN EIJSDEN MARGRATEN NAAR AFFERDEN

geluk.jpgKeipositief en Positieve Gezondheid hebben een plek gevonden in de Gemeente Eijsden-Margraten en gaan daar ook niet meer weg. De #KeipositiefXXL heeft de prominente plaats in het gemeentehuis van Eijsden Margraten inmiddels wel verlaten om de reis te vervolgen. Deze reis gaat van Zuid Limburg ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Jubileum Herbert Beeren.

20230622094634.jpgOp 15 juni jl. werd het 10-jarig jubileum van Herbert Beeren samen met zijn team gevierd onder het genot van een heerlijk driegangenmenu. Herbert had zijn 10-jarig jubileum eigenlijk al in 2020, echter door Corona en gezondheid van Herbert werd dit uitgesteld. Herbert, hartelijk gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal! #jubileum #gipssenl

+ NIEUWSBRIEF JUNI 2023

lv-2.jpgDe noodzaak tot verandering vraagt niet alleen bewustzijn doch ook moed en daadkracht om het ook daadwerkelijk anders te gaan doen. En dat betekent vaak dat we afscheid moeten nemen van ons comfort. Of het nu het kopen van meer onbewerkte voeding is, stoppen met ongezonde gewoontes, minder ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Kledingbank Limburg zoekt een werkcoach (20 uur)

werkcoach.jpgBen je op zoek naar een uitdagende baan als werkcoach binnen een maatschappelijke organisatie met een sociale doelstelling en gezellige collega’s? Dan is deze vacature geknipt voor jou!

1 bestand

+ NK wielrennen 24 en 25 Juni in Sittard

logo-handtekening.jpgKomend weekend 24 en 25 juni is het NK wielrennen in Limburg eindelijk weer terug voor de routes van de zaterdag en zondag op zondag zullen over de markt van Sittard rijden waar in 2012 ook de tijdritten starten tijdens het WK wielrennen. Zie https://www.wielrennenlimburg.eu/

+ Workshop lichtverstandelijke beperking.

cfdfc43df35d490d834cd9a7d6b32d14.jpgOp 11 en 12 mei verzorgde Sandra, Tim en Annet een workshop rondom het thema: lichtverstandelijke beperking op het Herle College. Deze werd gestart met een rollenspel, gespeeld door Sandra en Tim. Daarna mochten de leerlingen zelf aan de slag. Ze kregen een ogenschijnlijk eenvoudige ..
Lees verder ⇢

+ Heb jij als vrouw geen eigen inkomen? Gaat dit over jou? We willen graag met je in gesprek.

we-willen-graag-met-jou-in-gesprek.pngHogeschool Windesheim is bezig ben met het onderzoek naar economische weerbaarheid van vrouwen. Meer dan één miljoen vrouwen in Nederland hebben geen officieel inkomen uit werk of uitkering. Sommige vrouwen kiezen hier bewust voor. Bijvoorbeeld omdat haar partner genoeg verdient. Of omdat ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ WEEK VOOR DE GEZONDE JEUGD 2023

brochure-voorkant-wvdgj-2023.jpgVan 12 t/m 17 juni is het De Week voor de Gezonde Jeugd. Ook dit jaar heeft Speeltuinwerk Limburg samen met drie andere Maatschappelijke Organisaties; JongNL Limburg, Scouting Limburg en Jeugdwerk Limburg weer de samenwerking opgezocht. Vorig jaar is er een start gemaakt met een folder ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Kinderblad Het Roertje over GIPS Spelen en Leren.

b432c4f0fc36408da5f498aa164c1142.jpgOns scholenproject kwam afgelopen maand opnieuw onder de aandacht in de media. Deze keer kwam kinderblad Het Roertje een kijkje nemen tijdens een onze projectmiddagen op basisschool De Hovenier in Montfort. Wie ooit een beter beeld wilde krijgen van onze projectmiddagen moet dit artikel ..
Lees verder ⇢

+ We hebben deeltijdprinsesjes nodig!

een-mooi-cadeau-voor-papa.jpgZorgen voor de kinderen heeft weinig aanzien, geen status en betaalt niet. Maar vaders die bij hun kinderen betrokken zijn geven aan dat die zorg voor de kinderen één van de belangrijkste bronnen van welzijn en geluk is. ‘Ik wilde dat ik niet zo hard had gewerkt', het staat op nummer twee van ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 13 van 80
© Kiek Limburg