Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Het was weer een feest!

kweekvijver-dag-1.jpgAfgelopen zaterdag was de aftrap van de 19e kweekvijver 'Meer Vrouwen in de Politiek' met Ilona Eichhorn MBA bij SharePower. Het kweekvijvertraject is een programma dat bijdraagt aan het bevorderen van meer vrouwen in de politiek. Door middel van dit programma krijgen vrouwen de kans om hun ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature: Voorzitter Kledingbank Limburg

vacature-voorzitter-socials.jpgKledingbank Limburg ONDERSTEUNT mensen in armoede door het uitgeven van kleding en schoenen, bieden mensen een (tijdelijke) plek in onze organisatie zodat ze kunnen MEEDOEN op de arbeidsmarkt en in onze samenleving en zorgen ervoor dat zoveel mogelijk kleding en schoenen worden HERGEBRUIKT. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Hoera voor dit gouden duo.

508e3f8e8e3149428094c50d33f4aad4.jpgEen onafscheidelijk team. Dat is waar je aan kunt denken als je het hebt over Kenneth en Marlie. Marlie ondersteunt Kenneth al voor een lange tijd. Ze hebben een prachtige band opgebouwd. Het was daarom ook extra bijzonder dat ze op vrijdag 3 maart gezamenlijk hun jubileum mochten vieren. ..
Lees verder ⇢

+ D’n Haammaeker zoekt vrijwilligers voor het ‘Klusteam’

ggogratisafbpixabayhanden.jpgHet klusteam verricht klein onderhoud aan het gebouw en aan voorzieningen, zoals verlichting, verwarming, douches en sanitair. De teamleden zijn één (vaste) donderdagmorgen per maand in het gemeenschapshuis bezig met allerhande werkzaamheden. Als het nodig is, dan wordt er een tweede ochtend ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Omzien! met Omtzigt!

Prachtige lezing bijgewoond gisteren in Heerlen van Pieter Omtzigt. Samen met Raoul Hedebouw verzorgde Pieter vandaan de Hub Cobben Lezing met als thema bestaanszekerheid. De wijze waarop Pieter Omtzigt de schoffering van de gewone werkende man of vrouw in Nederland- en daarbuiten - aan de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Het zit er op! De verkiezingen zijn voorbij.

origineeleenvoudigbijsnijden.pngZo, het zit er op, de kiezer heeft gesproken en hoe! Heel hartelijk gefeliciteerd aan BBB BoerBurgerBeweging met jullie klinkende overwinning in heel het land. Jullie mogen heel trots zijn op wat bereikt is en ik hoop dat jullie het Provinciehuis goed opschudden! 🎈 🎉 🥂 Wat Omzien! Limburg ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Gisteren is dan echt de allerlaatste training voor implementatiecoaches afgesloten.

5588bb88-3c74-4619-85f8-b039a65be01d.jpegHet was wederom een fijne groep om mee te werken met mooie ambities om Positieve Gezondheid binnen de organisatie verder vormt te geven. Chapeau allemaal, hopelijk gaan jullie de ambities waarmaken! Voor mij (Esther Bloemen-van Gurp) als trainer voelt het einde van het scholingsplan een ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ D'n Haammaeker zoekt vrijwilligers voor het team 'Dansen in Naer'

ggogratisafbpixabayhanden.jpgD’n Haammaeker wil een oude traditie herstellen: Dansen in Naer. Een team van vrijwilligers bereidt voor komend voorjaar een paar ‘try-outs’ voor. Het plan is, om straks regelmatig stijldansavonden te organiseren voor liefhebbers uit Neer en omgeving. Vind je dansen leuk, dans je graag en ben ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ KC De Kastanjelaar bedankt een van onze teams.

9047647f9725448e9320e05eeef02ec4.jpgEen aantal weken geleden werd een van onze teams aangenaam verrast met deze leuke tekeningen van KC De kastanjelaar. Het is altijd leuk om zo’n mooi gebaar te mogen ontvangen. Zo bedankt Fleur onze mensen dat ze ieder jaar weer terug komen. Dat vindt ze heel fijn. Wij bedanken KC De ..
Lees verder ⇢

+ Een succesvolle circulaire ambitie kun je alleen maar lerend ontwikkelen

groene-transformator.jpgOnder de indruk, even sprakeloos (komt niet vaak voor) maar wat een prestatie. Het is me weer duidelijk, vrijwilligers worden niet betaald omdat ze onbetaalbaar zijn. Toen Janneke Ter Linden-Postulart me vroeg of ik mee wilde helpen bij het organiseren van de opening van de De Groene ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 17 van 81
© Kiek Limburg