Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Doorkomst Amstel Gold Race in Sittard dames en heren elite

logo-website-visitekaartje.jpgOp zondag 16 april 2023 zal weer de jaarlijkse Amstel gold race verreden worden. Dit jaar zal er ook een doorkomst in Sittard plaats vinden ze zullen over de bergerweg vanuit Urmond richting Sittard rijden. Waar ze via de Urmonderbaan Bergerweg middenweg randweg weer richting Beek rijden. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ 5 Sterren voor ons GIPS Project.

a008781b87394d1aac90f9fe047e6ab7.jpgAan het begin van deze maand waren wij weer te gast op het Vista College in Heerlen. Deze middag maakte veel indruk. Na afloop werd aan de studenten gevraagd om feedback te geven. Benieuwd naar de eerste feedback? Dan kun je terecht op ons blog: GIPS Spelen & Leren. Meedoen is Winnen! Op ..
Lees verder ⇢

+ WORKSHOP INNERLIJK VUURBORD MAKEN - MIJN POSITIEVE GEZONDHEID

7390938e-2f63-4140-920f-250614db9d14.jpegBij deze visualisatieworkshop krijg je de mogelijkheid om, na het invullen van het levensstuur, te visualiseren wat voor jou op dat moment belangrijk is omtrent jouw gezondheid. Zo kun je ervoor kiezen om te visualiseren hoe jouw huidige gezondheid eruit ziet en welke wensen je hierin nog hebt ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vergadering tussen chauffeurs en coaches.

d90c71f31f34485f809298b2249c8a09.jpgOp woensdagavond 8 februari werd i.v.m. met onze combinatievergadering tussen chauffeurs en coaches, het Sjevemethoes in Kerkrade beschikbaar gesteld. Een ideaal moment om de belangrijkste agendapunten met elkaar te bespreken en de balans voor de rest van het schooljaar op te maken. Nadat ..
Lees verder ⇢

+ Webinar over veilig werkklimaat

bijspijkerenveiligwerkklimaat.jpgOok bij jouw organisatie kan het gebeuren. (en gebeurt het misschien al!) Grensoverschrijdend gedrag staat volop in de aandacht. Vaak gaat het dan over seksuele intimidatie. Maar grensoverschrijdend gedrag is meer. Het omvat ook pesten of mensen buitensluiten. Elke organisatie en elke ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ gratis webinar: een veilig werkklimaat

Ook bij jouw organisatie kan het gebeuren. (en gebeurt het misschien al!) Grensoverschrijdend gedrag staat volop in de aandacht. Vaak gaat het dan over seksuele intimidatie. Maar grensoverschrijdend gedrag is meer. Het omvat ook pesten of mensen buitensluiten. Elke organisatie en elke ..
Lees verder ⇢

+ Begin ergens, kies je weg, ben jezelf en blijf vooral dicht bij jezelf

waterschap-limburg.jpgVorige week waren te gast bij het Waterschap in Limburg. De verkiezingen komen er aan en ook de verkiezingen voor het Waterschap. Maar wat doen ze bij het waterschap? Wat zijn de taken en hoe is het met ons water in Limburg gesteld? Van veilige dijken, klimaat adaptatie, schoon en voldoende ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Hoe neem je gemeenten mee in het gedachtengoed van Positieve Gezondheid en de noodzakelijke toepassing ervan binnen het gemeentelijk domein?

dad4ac3a-f533-4de0-a534-df91d9a1885b.jpegDe uitdaging, gezondheid samen verankeren in beleid. Het gedachtengoed is niet alleen van het sociaal domein. Wij dagen gemeenten uit om mee te doen aan een inspiratieshot. We nemen jullie mee in de kansen die Positieve Gezondheid biedt in het sociaal én fysiek domein. We laten gemeenten ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Bijzondere mijlpaal voor Martijn.

fa298f5f2d7a4d33b6e1d6d6d47cf021.jpgOp vrijdag 3 februari bereikte onze Martijn een bijzondere mijlpaal en mocht er officieel worden gevierd dat hij alweer 10 jaar actief is binnen onze stichting. Nadat Suzanne al jaren het visitekaartje was van Gips Spelen en Leren, wist ze ook haar man enthousiast te maken voor o.a. het ..
Lees verder ⇢

+ Plaats jouw hulpactie op dit podium en iedereen kan het vinden

ontwerp-zonder-titel.jpgWe zien vreselijke beelden van een onvoorstelbare ramp in #Turkeije en #Syrie. Velen willen helpen en starten inzamelingsacties. Op www.KiekLimburg.nl kun je deze berichten posten. Iedereen kan deze berichten zien en lezen. Wil je zelf een bericht plaatsen of reageren op berichten dan kun je ..
Lees verder ⇢

Pagina 19 van 80
© Kiek Limburg