Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Ervaringswerker Angelique, over campagne 'Delen lucht op'

thumbnails-delen-lucht-op.jpgIn dit tweede filmpje uit de serie het gesprek met ervaringswerker Angelique: 'Door er over te praten, door te vragen en vooral te luisteren, kan ik zelf woorden geven aan wat er in mijn hoofd allemaal rondspookt en kan ik zelf kijken naar oplossingen.' Delen lucht op! #delenluchtop ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Jong043 en ons scholenproject.

16e11af147e448b5bdbfba178ed6dca4.jpgHoe leuk is dit? Het blad jong043 besteedde in hun november editie, aandacht aan ons scholenproject tijdens een bezoek aan basisschool De Vlinderboom in Maastricht. Zoals je kunt zien is dit artikel gevuld met vele leuke actiefoto’s waarin ons parcours wordt afgebeeld. Maar iets wat ..
Lees verder ⇢

+ Met een goede mindset en aangepaste levenstijl kun je veel bereiken.

foto-ralph-vermeere.jpgProstaatkanker met uitzaaiingen. Foute boel. Genoeg mannen gaan na zo’n diagnose bij de pakken neerzitten. Maar niet Ralph Vermeere (60). Logisch dat hij een flinke dreun te verwerken kreeg, maar hij pakte de draad weer op. Hij ging anders leven. Gezonder. En greep alles aan wat hem sterker ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Gezocht: sociaal cultureel medewerker

vacature-scm-linkedin.pngOns team beroepskrachten zoekt een nieuwe collega. Ben jij begaan met de ontwikkeling van vrijwilligers? Is coaching, motiveren en teambuilding echt jouw tweede natuur? Solliciteer dan vóór 15 december op onze vacature voor sociaal cultureel medewerker. Klik hieronder voor de vacature en hoe je kunt reageren.

Externe link

+ Jubileum Ronald Wit

c7a7ec02d32542fab7aadfae18bb31db.jpgOp 7 november jl. werd onze jubilaris, Ronald Wit, in het zonnetje gezet. Ronald is sinds 2010 bij ons actief als secretaris van het bestuur van onze organisatie

+ We kunnen nog veel van Dolf leren.

dolfje.jpegBij het maken van foto's voor Limburg Positief Gezond kregen we hulp van Dolf. We kunnen nog veel van hem leren. Dolf past positieve gezondheid al heel goed toe. Ook al zijn we aan het werk, hij maakt er een spelletje van. Hij ziet meteen de mogelijkheden. Vooral de kubus die weergeeft welke ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Gips S&L te gast bij het Vista College.

411745cecdc44decb0fdebed9121584e.jpgOp 18 oktober en 1 november gaven wij 2 gastlessen op locaties van het Vista College. Met als einddoel meer bewustwording te creëren. Dit is natuurlijk een andere doelgroep en daarom hebben wij ons lesprogramma hierop ingesteld. Los van de standaard opdrachten als rolstoel rijden, blindenstok ..
Lees verder ⇢

+ WIJ ZIJN ALLEMAAL MENSEN MET WENSEN

519873df-95c3-48ee-8a09-d5b0281fc12045005c.jpegEen mooi interview met Paula Langen over haar ervaringen met Positieve Gezondheid: ‘Aan het begin van een workshop zei een mevrouw in een rolstoel tegen mij dat er niets positiefs aan haar was. Maar aan het einde van de bijeenkomst wilde zij per se verder praten over haar spinnenweb. Omdat ze ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Maak kennis met Kledingbank Limburg!

winkelkb.jpgHet leven wordt steeds duurder: de boodschappen, de energiekosten, de zorgpremie… Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Kledingbank Limburg ondersteunt hen met een warme jas, een mooie set kleding, verzorgingsproducten en persoonlijke aandacht. Om dit te kunnen ..
Lees verder ⇢

+ OUCH ZO - Qafé Respect Pubquiz

qafe-pubquiz-roermond-dec-2022.pngDoor corona hebben we het de afgelopen jaren meerdere keren moeten annuleren, maar zondag 11 december is het eindelijk zover (knock on wood). Dan organiseren we onze langverwachte Qafé! Pubquiz. Als je van quizzen of gewoon van gezelligheid houdt, doe dan mee met onze pubquiz. Stel een team ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 25 van 82
© Kiek Limburg