Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Duurzaamheid en ondernemen/werken

63243be44c572.jpgIs duurzaamheid voor jou en je bedrijf ook een belangrijk thema, of wil je meer over dit onderwerp weten en in gesprek gaan met collega-ondernemers of andere werkenden? Je bent van harte uitgenodigd om donderdag 20 oktober deel te nemen aan onze netwerkavond. Centraal staat de vraag: “hoe ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wist je dat? Wij advies geven aan zorginstellingen, overheden en het Rijk?

wist-je-dat.jpgStichting mentorschap geeft advies aan zorginstellingen, overheden en het Rijk. De stafmedewerker PR en communicatie verzorgt voorlichtingsbijeenkomsten op maat. Instellingen en organisaties kunnen daarvoor een verzoek indienen of contact opnemen met de stichting. Wil je meer weten, neem ..
Lees verder ⇢

+ Terugblik Younglands 2022

c52b0b9212c34e27b3d26339a1f74167.jpgVandaag blikken wij terug op het Younglands Festival 2022. Dit jaar waren wij aanwezig om de Buddyrace te promoten. Een programma wat wij in samenwerking met JongNL Limburg hebben ontwikkeld. Met als doel meer bekendheid creëren bij de verschillende groepen van JongNL. Om een goed beeld van ..
Lees verder ⇢

+ Debat

otwvoorkom-geweld-tegen-vrouwen-fbinstasavethedate.jpgIn het kader van Orange the World slaan 5 Limburgse vrouwenorganisaties de handen ineen en werken samen aan het debat "Ik voorkom geweld tegen vrouwen". Reserveer alvast 19 november in uw agenda. Meer informatie volgt spoedig! Zonta Ruremonde - Zonta Mergelland - Soroptimisten Mosaïk Roermond ..
Lees verder ⇢

+ Bijeenkomst Positieve Gezondheid in de wijk

gezonde-wijken.jpgHet was een interactieve bijeenkomst met het thema ‘Positieve Gezondheid in de wijk’. We waren te gast bij Wonen Limburg. Drie inspirerende initiatieven kregen het podium: - Donderberg Positieve Gezondheid en laaggeletterdheid met Tulay Arslan​ - Wijksafari Sittard met Kizzy Rouwet - De ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Campagnemaand van start in teken van werving mentoren

wij-zoeken-mentoren.jpgSommige mensen kunnen door ziekte of beperking niet goed zelfstandig beslissen over hun zorg en welzijn. Een mentor kan dan uitkomst bieden: iemand die helpt om de regie over het eigen leven te houden. Na professionele scholing kunnen mentoren mensen helpen besluiten te nemen over ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Al onze sociale platformen op een plek.

a5e66cba29f640ce9c2f43c876d7e6da.jpgGips Spelen en Leren heeft vanaf nu een Linktree. Op deze manier is het nog makkelijker om onze andere sociale platformen te vinden. Neem gerust eens een kijkje via: https://linktr.ee/gips_spelen_leren of gebruik de link bij onze Facebook pagina info en Instagram bio.

+ Intervisie bijeenkomst positieve gezondheid

ontwerp-zonder-titel-2.jpgBen jij die Limburgse professional die na het afronden van de reflectie bijeenkomsten ook behoefte heeft om het geleerde in de praktijk met anderen te toetsen? En te leren van elkaars ‘positief gezonde‘ ervaringen? Geef je dan nu op. Deelname is gratis. Locatie: Gemeenschapshuis De ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Na de themadag was het duidelijk, wij gaan armoede bestrijden en we gaan ontbubbelen.

derde-mothemadag.jpgMaatschappelijke organisaties hebben overkoepelende thema’s en gelijke doelen: inzetten op zelfredzaamheid, samenredzaamheid en welbevinden van de inwoners van Limburg. Een gezonde samenleving, een gezonde economie en gezonde Limburgers. Een samenleving waarin iedereen meedoet, ertoe doet en ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Nieuwsbrief Actief Roermond september 2022

afbeelding1.jpgIn deze nieuwsbrief nieuws over de Vrijwilligersproeverij in de gemeente Roermond van 8 oktober aanstaande.

Externe link

Pagina 26 van 80
© Kiek Limburg