Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Twee november in Foroxity Filmarena Roermond, daar wil je bij zijn!

aanmelden-kan-vanaf-nu-mis-het-niet-hier-wil-je-toch-bij-zijn.jpgWie oh wie staat er die avond op het podium? Iedere ondernemer die met zijn bedrijf gevestigd is in de gemeente Roerdalen of Roermond kan deelnemen aan deze ondernemersprijs. Na de aanmelding vindt er een intake plaats en vervolgens kiest een onafhankelijke selectiecommissie uit alle ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wij verwelkomen van harte Cyril Laugs als nieuw bestuurslid bij onze stichting.

cyril-laugs.jpgEen welkome aanvulling. We hebben Cyril gevraagd om zich even voor te stellen: 'Mijn naam is Cyril Laugs en ik draai al enkele jaren mee in het sociaal domein en heb bij, of met, verschillende maatschappelijke organisaties gewerkt. Op dit moment werk ik alweer 2 jaar bij Humanitas waar ik in ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ons schooljaarverslag staat online!

e8f34e97af6740019c7fa42439fce464.jpgHier is het dan! Ons schooljaarverslag staat vanaf nu online. Dit verslag is gevuld met leuke gebeurtenissen voor onze organisatie in het schooljaar 2021-2022. Leuk voor mensen die ons nog niet zolang volgen en bepaalde berichten hebben gemist. Maar ook voor degene die graag even terug wil ..
Lees verder ⇢

+ Ons schooljaarverslag komt eraan.

5049c995b947412e9800bd14409ac4e8.jpgZo vlak voor het begin van het schooljaar 2022-2023 kijken we nog één keer terug naar het vorige schooljaar in ons schooljaarverslag. Dit verslag is vanaf vrijdag 2 september om 12:00 uur op ons blog te vinden. Benieuwd? Kom dan morgen na 12:00 uur terug naar een van onze kanalen voor de link!

+ THEMABIJEENKOMST POSITIEVE GEZONDHEID IN DE WIJK

themabijeenkomst-positieve-gezondheid-in-de-wijk-2.jpgOp woensdag 21 september 2022 vindt de Themabijeenkomst Positieve Gezondheid in de Wijk plaats. Ben je werkzaam in de wijk of ben je geïnteresseerd in dit onderwerp, dan ben je van harte uitgenodigd. De middag bestaat uit drie onderdelen: - Drie inspirerende initiatieven presenteren zich op ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Een speelmiddag voor iedereen.

659dba7d04e14edd9e96a43ea34156de.pngWoensdagmiddag 10 augustus vond de speelmiddag plaats i.s.m. Speeltuinwerk Limburg en Stichting het Gehandicapte Kind. Een heuse middag waar ieder kind aan mee mocht doen. Gehandicapt of niet iedereen was welkom. Samen probeerde we de kinderen op deze warme zomerdag te laten ervaren hoe het ..
Lees verder ⇢

+ Samenspeelmiddag Speeltuin Heer - Maastricht

Speeltuinwerk Limburg organiseert woensdag 24 augustus van 13.00 tot 15.30uur een Samenspeelmiddag in speeltuin Heer, gemeente Maastricht. Groot, klein, met of zonder beperking…iedereen moet kunnen spelen, vriendjes maken en naar speeltuin kunnen gaan. We organiseren deze dag enkele speciale ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Gips S&L aanwezig bij Inspiratiefestijn.

39bf227fded54662975c148fde230438.jpgOp 2 juli jl. organiseerde VKKL (Vereniging Kleine Kernen Limburg) het Inspiratiefestijn. Deze bijeenkomst vond plaats in Sint-Joost in en rond gemeenschapshuis ‘t Patronaat. Deze dag werd onder andere georganiseerd voor beheerders van gemeenschapshuizen. Tijdens deze bijeenkomst werd veel ..
Lees verder ⇢

+ Uitnodiging derde MO-themabijeenkomst

mo-themadag-3.pngAlhoewel enkelen van jullie nog midden in hun vakantie zitten, druppelen de vragen toch al binnen. We waren het er allemaal over eens na de twee bijeenkomsten van dit jaar. We willen snel weer samen doorpakken. We zullen verder gaan met hetgeen we de vorige keer hebben opgehaald. En dit ..
Lees verder ⇢

+ De Roerstreekprijs Voor en door ondernemers van Roerdalen en Roermond

roerstreekprijs1.pngDe Roerstreek telt tal van succesvolle en inspirerende ondernemers. Ondernemers om trots op te zijn! De Roerstreekprijs biedt een podium aan deze ondernemers en stimuleert ondernemerschap. Iedere ondernemer die met zijn bedrijf gevestigd is in de gemeente Roerdalen of Roermond kan ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 28 van 80
© Kiek Limburg