Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Beweging Limburg Positief Gezond is op zoek naar trainingslocaties

update1.pngDe beweging Limburg Positief Gezond zoekt ruimtes voor het trainen van professionals tot implementatiecoach positieve gezondheid in Weert, Venlo en Sittard. De ruimte moet coronaproof te gebruiken zijn en faciliteiten hebben om een groep van maximaal 15 mensen te trainen. Liefst zoeken we een ..
Lees verder ⇢

+ Hulp van lotgenoten bij corona

uitzichtloos.jpg“Het zijn rare tijden.” Het is voor 99% zeker dat je deze zin de afgelopen maand tegen iemand uitgesproken hebt. Je hoeft niet eens zelf door het coronavirus besmet te zijn, om er toch door geraakt te worden.

Externe link

+ Voor de fiets liefhebber die graag stuk(je) fietst

logo-website-visitekaartje.jpgBeste, Doet u ook zo graag een stukje fietsen, of bezoek u Limburg en wilt u gezellig een stuk fietsen of een van de wielerkoersen bezoek dan www.wielrennenlimburg.eu voor een route te downloaden of de doorkomst tijden en verder informatie op te zoeken.

Externe link

+ Magazine met resultaten en opbrengsten van het project de gezonde basisschool

gezonde-basisschool.jpgIn 2015 ging in Parkstad de Gezonde Basisschool van de Toekomst van start. Waar deze ontwikkeling aanvankelijk beperkt bleef tot de regio Parkstad, krijgt de opschaling in heel Limburg en zelfs buiten Limburg nu steeds meer gestalte. De landelijke aandacht komt ondermeer tot uiting in de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Informatie over Corona, in je eigen taal.

200660a4flyercorona2.jpgStichting Meer Kleur en Kwaliteit, Provinciaal Platform voor Diversiteit, Platform Allochtone Zorgvragers en Stichting Pelita hebben de handen in elkaar geslagen om mensen uit hun achterban te helpen met informatie hoe te handelen in deze Corona-tijd. Er is heel veel informatie op diverse ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ MAGISCH TROUWEN

magisch-trouwen.pngJullie willen trouwen?! Tof! Jullie trouwdag moet uniek zijn, onvergetelijk, magisch, een beleving? Liefst op een bijzondere plek, zoals in het bos of aan de waterkant, of in een toffe schuur. Alles in de stijl die jullie het allertofste vinden? Mensen die bij jullie passen, zoals de ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Een toegankelijke anderhalvemetersamenleving

corona-praktische-tips.pngPraktische tips voor uw winkel, onderneming of (culturele) instelling voor personen met een visuele beperking.

1 bestand

+ Maak er gebruik van: de informatiekaart 'In geval van nood!

afbeeldingingevalvannood.jpgAls er in geval van nood een hulpverlener bij je thuis komt, dan is het fijn dat je zonder moeite de meest belangrijke gegevens snel kunt delen. Met de informatiekaart ‘In geval van nood!’ weet de hulpverlener in een paar seconden wie je bent, of je een aandoening hebt of ziek bent, welke ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ontdek duizenden unieke manieren om vrijwilligerswerk te doen.

screenshot2020-05-20-deedmob.pngDeedmob verlaagt de drempel voor mensen om geschikte vrijwilligersmogelijkheden te vinden drastisch en helpt goede doelen hun doelen te bevorderen door hen de nieuwste technologische hulpmiddelen te bieden. De missie van Deedmob is om gemeenschappen wereldwijd te versterken door de impact ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Hoe maak je een mondkapje?

mondkapjeszelfmaken.pngEen niet-medisch mondkapje is vanaf 1 juni 2020 verplicht in het openbaar vervoer. Hoe maak je het en hoe gebruik je het?

1 bestand
Externe link

Pagina 3 van 8
© Kiek Limburg