Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Informatiebijeenkomst RoerOm Energie over project collectieve Zonnedaken in Roermond op 29 april

stadstoezicht.jpgRoerOm Energie wil inwoners van Roermond helpen met energiebesparing en samen betaalbare duurzame energie te realiseren. Recent stelde gemeente Roermond aan RoerOm Energie daken beschikbaar van gemeentelijke panden om collectieve zonnedaken te realiseren met behulp van een zogenaamd ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Waar sta jij op het prioriteitenlijstje?

waar-sta-jij-op-het-prioriteitenlijstje.pngMaak afspraken. Als je goed voor jezelf zorgt kun je ook goed voor een ander zorgen. En niet alles hoeft perfect. Vrijdag is voor ons de ideale dag voor "een Janneke" en voor pizza. Welke dag is dat voor jou? FAM! is met SheConsult een samenwerking aangegaan. Vreneli Stadelmaier legt in ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Filmpje om taboe handicap en seksualiteit te doorbreken

afbeelding-handicap-seksualiteit.jpgTen behoeve van de serie ‘(Lim)burgers in beeld’ zijn vanmiddag met Roy Hochstenbach in Maastricht opnamen gemaakt voor een filmpje over ‘Handicap en seksualiteit’. Een thema, waar een taboe op rust. Het filmpje wordt ingezet om dat taboe te doorbreken en het gesprek over handicap en ..
Lees verder ⇢

+ Aandacht voor en erkenning aan veteranen, politie, brandweer, douane en ambulancedienst en hun thuisfront.

skvgol.pngWat is en doet SKVGOL? De organisatie is de verbindende schakel tussen verschillende Limburgse organisaties die aandacht voor en erkenning aan veteranen, politie, brandweer, douane en ambulancedienst en hun thuisfront geven. Voor veteranen is het wettelijk geregeld dat er aandacht en zorg voor ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Informatiebijeenkomst 14 april om 19.30 u. project collectieve Zonnedaken RoerOm Energie

herteheym.jpgOp woensdagavond 14 april a.s. organiseert Coöperatie RoerOm Energie vanaf 19.30 uur een (online) informatiebijeenkomst over het project collectieve Zonnedaken in Roermond. RoerOm Energie wil inwoners van Roermond helpen met energiebesparing en samen betaalbare duurzame energie te realiseren. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wereldgezondheidsdag

loek-vaessen.pngLimburg is natuurlijk het hele jaar door Positief Gezond, maar toch sturen we jou vandaag graag een speciale wens. Wat wens JIJ jouw mede-(Lim)burger? #limburgpositiefgezond #wereldgezondheidsdag

Youtube video

+ Coronahulp in Limburg. Wij staan voor u klaar

flyer-hulplijnen-corona.jpgHet zijn onzekere tijden. Het Coronavirus heeft nogal wat invloed op ons dagelijks leven. We zijn veel meer thuis dan gewoonlijk en hebben minder sociale contacten dan dat we gewend zijn. We maken het er het beste van, maar het kan ook zijn dat we ons soms alleen, bang of verdrietig voelen. ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ In gesprek met Hans Diederen en Annick Teeuwen over de rol van de Stichting Samenwerkende Maatschappelijke Organisaties Limburg.

screenshot2021-04-05-wie-zijn-wij.pngSMOL bundelt krachten. Maatschappelijke organisaties (MO’s) zijn niet meer weg te denken uit onze Limburgse samenleving. Ze vertegenwoordigen tienduizenden vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor alle Limburgers. Ze bieden een ruim aanbod aan kennis en ondersteuning voor diverse ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ AUTISMEWEEK 2021: JongNL zet zich in om kinderen met autisme mee te laten doen.

boekjeautismeinjongnl1.jpgDeze week vindt de Autismeweek 2021 plaats met onder meer aandacht voor positieve gezondheidseffecten van beweging. Bij JongNL staat spelen en bewegen centraal tijdens de wekelijkse groepsbijeenkomsten voor ruim 4000 kinderen die begeleid worden door 1700 vrijwilligers in 40 plaatselijke ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Een krachtig en positief verhaal van Lisette Janssens, over vallen, moed, doorzettingsvermogen en weer opstaan.

lisette-janssens.jpg‘Wat ik anderen wil meegeven – ik weet waarover ik het heb – is: vallen is niet erg, maar sta weer op. We maken allemaal een reis met mooie kanten en schaduwkanten. Dat hoort erbij. Als het even niet lukt, dan kijk ik in de spiegel, doe lippenstift op, ik geef een knipoog aan mezelf en ga weer ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 3 van 25
© Kiek Limburg