Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Heb je als mentor vragen, laat het ons weten.

wist-je-dat1.pngBen je als partner of familielid aangesteld als mentor? Dan kun je soms in situaties terecht komen waar je even geen raad mee weet. Bij Stichting Mentorschap Limburg kun je terecht met vragen en kun je deze aan een onafhankelijke deskundige mentor voorleggen. #mentorschap #betekenisvol #vrijwilligerswerk

Externe link

+ Bewustwording, gelijke kansen, jong beginnen!

scherp.jpgVandaag zaten Yvette van Jeugdwerk Limburg, Heidy van SharePower en Lobke van JongNL Limburg samen om te kijken op welke manier we onze krachten kunnen bundelen over het vraagstuk ‘gelijke kansen’. Hoe kunnen we op een speelse manier bij de jeugd al een zaadje planten over gelijkheid? Een heel ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Administratieve kracht gezocht (vrijwilligersfunctie)

594656ecb81048919c7d81db3e84b606.jpgGips Spelen en Leren is dringend opzoek naar een administratieve kracht voor 1 ochtend per week. Het betreft hier een vrijwilligersfunctie. Ben jij degene die ons team komt versterken? Neem dan bij interesse contact op voor een vrijblijvend informatief gesprek met Suzanne Stevens: 045-5312058 of mail naar: info@gips-sl.nl

+ Suzanne: “ik richt me op wat ik wél kan”

de2b9a99edf5486eaaeda51281b6bb50.jpgIedereen die werkzaam is bij onze organisatie is wel bekend met onze Suzanne. Ze zet zich al jaren met hart en ziel in voor Spelen en Leren en inmiddels kunnen we niet meer zonder haar. Tijdens dit leuke interview wordt de focus gelegd op wat er wel nog mogelijk is, ondanks haar visuele ..
Lees verder ⇢

+ Update: Naar de speeltuin met een Handicap?

05d0b983022240a9801868efa41bb1ea.pngUpdate! Yes, er is een datum bekend voor onze activiteit in samenwerking met Speeltuinwerk Limburg. Deze activiteit zal plaatsvinden op: Woensdag 10 augustus van 13:00 uur tot 15:00 uur. We zijn nog steeds opzoek naar kindjes met een visuele beperking in de regio Parkstad. Medewerkers van ..
Lees verder ⇢

+ Bevrijdingskunstwerk 5 mei

06bc70ea-a222-4374-9637-dde9ed7b1791.jpegHet bevrijdingsfestival Limburg organiseert dit jaar een project: creatief Limburg. Ik, Lena (17), doe hier aan mee. Het thema van het bevrijdingsdag is ‘vrijheid in verbinding’. Dit wil ik weergeven doormiddel van een kunstwerk. Omringt door veel linosnedes staat de vraag: wat is vrijheid? ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature medewerker secretariaat.

over-mentorschap2.pngVoor de periode van 1 juni tot en met 1 oktober 2022 zijn we op zoek naar een medewerker secretariaat voor 23 uur per week. Binnen deze veelzijdige functie ben jij administratief ondersteuner en telefoniste inéén. Voor de vacature tekst klik op de bijlage. #vacature #secretariaat #parttime

1 bestand
Externe link

+ Het is makkelijk praten als we het hebben over ‘dé vrouw’, maar leef je eens in. Stel het is jóuw vrouw!

oorzaken-seksueel-grensoverschrijdend-gedrag.pngLachen om misbruik van 'n vrouw. Er is veel media aandacht voor dit thema. Daar kun je iets van vinden. Het krijgt te veel aandacht, is dat allemaal wel nodig, ze had toch zelf te veel gedronken, het is wel heel erg overtrokken dat WOKE gedoe… Is dat niet juist één van de redenen waarom er een ..
Lees verder ⇢

+ ‘Kunstig Naer’ met Pinksteren

dnhaammaekerposterkunstignaer03.png‘Kunstig Naer’ is een dynamische kunstexpositie, waar Neerse kunstenaars zichzelf en hun werk aan het publiek presenteren. Met korte optredens van het muzikaal duo Pinky Toe en columniste Wanda. Bezit je kunst met een verhaal? Breng mee, laat zien en vertel. Wanneer: Zondag, 5 juni 2022 ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ OUCH ZO - MEET UP BEVRIJDINGSFESTIVAL 5 mei Roermond

bevrijdingfestival-foto-5-mei-2022.pngOok OUCH ZO viert de vrijheid tijdens het Bevrijdingsfestival in Roermond. Kom langs bij onze stand op het Plein van de Vrijheid vanaf 11:30.

Externe link

Pagina 3 van 50
© Kiek Limburg