Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Ontdek je kracht

kopie-van-nieuwjaarsbijeenkomst-2024.jpgZaterdag 30 maart organiseert MKB-Limburg onder de vlag van She's Power een inspirerende bijeenkomst met als thema "ontdek je kracht". Dit in het prachtige Fortuna Stadion te Sittard. Een leerzame middag met inspirerende sprekers gecombineerd met een spannende wedstrijd van de dames van ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Hoe seksueel gezond zijn jongeren in Limburg?

sex-onder-25.pngEen bijeenkomst voor alle professionals die met of voor jongeren werken. Naar aanleiding van de publicatie van de landelijke onderzoeksresultaten ‘Seks onder je 25e’ 2023, organiseren wij een webinar waarin de onderzoeksresultaten van Limburg worden besproken. Daarnaast bieden we de optie ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Dementie voorkomen, kan dat?

image-4.pngHet aantal gevallen van dementie neemt de komende jaren schrikbarend toe. In Limburg gaat dat harder dan in de rest van het land. Dat 30% van de gevallen van dementie te voorkomen is door een bepaalde leefstijl te bezigen is bij maar weinig mensen bekend. Aan het woord is Martin P.J. van ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Fijne carnavalsdagen allemaal.

8f053da055d746b2ba108382b00755bc.jpgOnlangs bracht één van onze teams een bezoek aan BS Frans Postma. Onze mensen kregen een lekker kopje koffie aangeboden met een versnapering. Altijd fijn om zo warm te worden ontvangen. Dit tovert bij onze medewerkers een glimlach op hun gezicht. Wij wensen iedereen fijne carnavalsdagen en ..
Lees verder ⇢

+ HYBRIDE Leren

gilde.pngExact één week geleden werd ik, samen met een dynamische mix van stakeholders, studenten, het werkveld en de gemeente, ondergedompeld in een ochtend waar het verkennen van het concept hybride leren plaatsvond. De vonken vlogen, ideeën dansten, en samen legde we de eerste bouwstenen aan een ..
Lees verder ⇢

+ Vacature chauffeur Stichting GIPS.

38b99e7492914238bddedb407823d569.jpgVervoer jij graag mensen van A naar B? Dan ben jij de chauffeur (vrijwilliger) die we zoeken. Samen met een enthousiast team van vrijwilligers rijdt je wekelijks van en naar school en verricht daarbij diverse hand- en spandiensten. Natuurlijk staat hier ook het volgende tegenover: - ..
Lees verder ⇢

+ Samenwerken krijgt meer vorm.

jpet20240124biz-roermond016.jpgSamenwerken krijgt meer vorm Afgelopen woensdag 24 januari vond de jaarlijkse BIZ bijeenkomst plaats. In het prachtige Royal Theater aan de Hamstraat verzamelden ruim 100 binnenstadondernemers en andere stakeholders zich voor een bomvol programma. Na een aangenaam verblijf in de foyer, onder ..
Lees verder ⇢

+ OPEN DAG OP WERELDKANKERDAG BIJ HET TOON HERMANSHUIS IN PARKSTAD

open-dag.pngOp zondag 4 februari tijdens Wereldkankerdag opent Toon Hermans Huis de deuren. Naast drie interessante lezingen zal burgemeester Roel Wever samen met een gast een levensles onthullen om anderen die geraakt zijn door kanker een hart onder de riem te steken en te inspireren. Verspreid over de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ 25 jarig Jubileum Sophie Vrancken

abe66dc5e21343e39586928a32a06842.jpgSophie Vrancken is 25 jaar bij GIPS en dat hebben we gevierd met het team tijdens een gezellig etentje bij Merode in Stein. Dat iemand als vrijwilliger 25 jaar bij een organisatie is mag wel heel bijzonder genoemd worden. Sophie heeft in die tijd heel veel leerlingen op de basisschool voorbij ..
Lees verder ⇢

+ Platform ApolloVitaal pakt door!

apollo-vitaal-logo-staandgif.gifEr gebeurt heel wat in de buurt. Niet alleen is het de plek waar we wonen, spelen, opgroeien, oud worden en werken. Het is ook de plek waar omgevings- en maatschappelijke thema’s zich steeds nadrukkelijker manifesteren. Of het nu gaat om de inrichting van de fysieke leefomgeving (vergroening, ..
Lees verder ⇢

Pagina 3 van 80
© Kiek Limburg