Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Opgefleurd kantoor.

bf2e5b5af2b0429eb7ce8aebe1f6a694.jpgTijdens onze medewerkersdag hadden mensen de kans zich creatief te uiten op het canvas. Deze schilderijen hebben inmiddels een mooi plekje gekregen aan de muur van ons kantoor. Dankjewel dat jullie ons kantoor hebben opgefleurd met zoveel kleur. #wallart #gipssenl #muurkunst

+ Vacature bij Speeltuinwerk Limburg

verrekijker.jpgWij zoeken ... Intermediair Buitenspelen (20uur). Voor meer informatie ga naar onze website.

1 bestand
Externe link

+ Kick Off Kweekvijvertraject 2023 bij het Waterschap Limburg

9-feb-1830-2130-waterschap-roermond.jpgDe verkiezingen komen eraan! Actueel en noodzakelijk; watermanagement. Heb jij altijd al meer willen weten over het Waterschap? Of ben je wellicht al politiek actief of overweeg je om de politiek in te gaan? Kom dan aan naar de Kick off bijeenkomst 'Meer vrouwen in de Politiek' op 9 februari ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Gips Spelen & Leren is er klaar voor!

939107ec988a48ffa09f8f512c040229.pngNu iedereen heeft kunnen genieten van de feestdagen en er is geproost met champagne, staat stichting Gips weer te popelen om te beginnen. Op naar een nieuw jaar met nieuwe schoolbezoeken, workshops aan het Vista College, De Buddyrace en het creëren van een toegankelijkere samenleving i.s.m. ..
Lees verder ⇢

+ Gebruik Positieve Gezondheid om personeel sterker te maken!

63aabd2739cee.jpgArno is voorstander van medewerkers zelf met initiatieven te laten komen en die ook uit te voeren. Een tafeltennistafel in de hal, is er zo een. Niet meteen een besluit waar de binnenhuisarchitect blij van zou worden, maar wél de medewerkers. En om hen draait het. In gesprek met een ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Kerstwens.

1f13744242fc428a967884ef071822f1.jpgOver een paar dagen is het weer zover Kerst 2022. Tijdens deze dagen hebben onze mensen de kans om even bij te komen en te genieten van de feestdagen om vervolgens hun werkzaamheden in januari te hervatten. Gedurende de kerstvakantie zal ons kantoor beperkt bezet zijn. Hierdoor worden ..
Lees verder ⇢

+ Wat als....

wat-als-2.jpgWat als we dit jaar geen vuurwerk kopen, maar het geld doneren aan de voedselbank? Dat zou toch mooi zijn! Doe je mee? #zoutochmooizijn

+ Heb jij het koud thuis? Kom dan naar het Leger des Heils overdag.

warmekamers-hoofdbeeld-4.pngKom er warm bij zitten. Het Leger des Heils opent overdag de deuren van meer dan honderd buurthuiskamers zodat jij in de koude maanden tóch kunt besparen op je energierekening. Samen met andere organisaties zorgen ze voor Warme Kamers in de buurt. Wil je graag zelf iets doen? Dan kunnen ze ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wat is jouw antwoord op de vragen van Loek Vaessen?

loekvaessen2022.jpg‘Leef je in een gouden kooi en ren je van het een naar het ander? Tijd komen we altijd te kort, vooral in het besteden van aandacht aan diegene die we het meest lief hebben maar ook aan onszelf. Haal je er zelf uit wat er mogelijk in zit of voel je jezelf af en toe gevangen door hetgeen je ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ GIPS Spelen en Leren aanwezig tijdens bijeenkomst MO’s.

ad32a87759744ff3a00fe04c7f43749f.jpg Vrijdag 9 december waren verschillende maatschappelijke organisaties aanwezig bij De Kledingbank in Maasbracht, om het belang van deze Initiatieven te laten zien aan vertegenwoordigers van Provinciale Staten van Limburg. Tijdens deze bijeenkomst kregen organisaties ook de kans om kennis met ..
Lees verder ⇢

Pagina 3 van 62
© Kiek Limburg