Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Heb jij je al aangemeld voor een SpiLunch?

spilunch-beeld-3.pngOp donderdag 16 september staat de eerste #SpiLunch van dit najaar op de planning, dit keer rondom het thema werken met vrijwilligers. Wil jij graag sparren en bijkletsen met andere Spillen uit de provincie? Aanmelden voor deze of een van de andere SpiLunches kan nog steeds! #3: Donderdag ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ In onze provincie doen veel organisaties belangrijk werk op maatschappelijk gebied.

screenshot2021-01-30-kbo-limburg.jpgJuist in deze coronaperiode zijn ze een houvast voor veel mensen. Maar wie zijn zij en wat doen ze. SMOL stelt 28 organisaties aan je voor. Op de website van SMOL lees je alles over deze organisaties. #meedoen #limburgsamen #limburgdoethet

Youtube video

+ Workshop Campagne voeren voor politica.

schermafbeelding-2019-06-20-om-190300.pngBen je ook politiek actief, dan is deze workshop voor jou! Op zaterdag, 25 september om 10:00u in #Roermond met Irene Janssen. Ontdek nu jouw BIG WHY Boodschap en creëer impact. Hoe word je het gezicht van je politieke campagne? Campagnes zijn maar kort en je moet dus én zichtbaar worden én je ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Gezocht 'koks' voor nieuwbouw hospice Daniken te Geleen.

ontwerp-zonder-titel-7.pngVoor de nieuwe locatie van hospice Daniken zijn we op zoek naar mensen die graag voor anderen koken vanuit hobby of vroegere professie. Onze wens is om de cliënten van het hospice geregeld de mogelijkheid te bieden samen met enkele familieleden een maaltijd te nuttigen. Dat zijn voor de ..
Lees verder ⇢

+ Simac Ladies tour van Geleen naar Sweikhuizen.

img8719.jpgVandaag 28-02 werd de Simac ladiestour van Geleen naar Sweikhuizen verreden. Het was een ware veldslag met al die regen de renster waren bij niet meer herkenbaar . Het was een zware wedstrijd met al die beklimmingen.

Externe link

+ Maak kennis met Mentorschap Limburg.

mentorschap-en-dankbaarheid1.jpgWat we doen, waarom het belangrijk is en waarin wij anders zijn dan andere organisaties. Als iemand niet voor zichzelf kan zorgen, niet voor zijn eigen zorgbelang kan opkomen en geen familieleden heeft die voor hem kunnen zorgen, dan komen wij in beeld. We zijn niet alleen mentor, maar ook ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ People don’t buy what you do, but why you do it.

70.pngMensen willen geïnspireerd worden. Er is zoveel informatie. Als jij jouw eigen why helder hebt, dan kun jij dit ook uitdragen. Onderschat niet hoeveel helderheid in jouw verhaal je op kan leveren. In deze workshop leer je hoe je met veel plezier jouw authentieke boodschap uitdraagt waarmee je ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Marjo Stammen nieuwe beheerster van D’n Haammaeker

marjostammen3.jpgGemeenschapshuis D’n Haammaeker in Neer heeft een nieuwe beheerster. Vanavond plaatste Marjo Stammen haar handtekening onder de arbeidsovereenkomst. Daarmee is haar aanstelling een feit. Het bestuur wenst Marjo veel succes en vooral plezier toe tijdens haar werk in en voor D’n Haammaeker. Wie ..
Lees verder ⇢

+ Maatschappelijke organisaties (MO's) in de spotlights.

stichting-smol.pngWat hebben deze MO's in Limburg allemaal te bieden? Wat kunnen ze voor jou of jouw bedrijf of organisatie betekenen? Heel veel! De 28 organisaties stellen zich graag aan je voor. #jeugd #ouderen #veteranen #lichamelijke #beperking #armoede #zorg #beperking #LHBTI #vrouwen #discriminatie ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Zo mooi kan mentorschap zijn.

mentorschap-en-dankbaarheid.jpgAls mentor behartig en bewaak je de belangen op het gebied van zorg en welzijn van jouw cliënt. Hoe en wanneer je dit doet, dat kun je samen invullen. Een bezoekje met een kop koffie, naar muziek luisteren, een wandeling of samen een terrasje gaan doen. Stap voor stap bouw je een persoonlijke ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 3 van 33
© Kiek Limburg