Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Afronding leer-werktraject 2021-2022

leer-werktraject-2021-2022-09.jpegOp donderdag 21 juli heeft Kledingbank Limburg met 10 deelnemers het leer-werktraject 2021-2022 afgerond. Iedereen ontving, in het bijzijn van Wethouder Carla Peters, een persoonlijk document met daarin de behaalde persoonlijke leerdoelen en successen. Daarnaast ontvingen 6 deelnemers een ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Burgerinitiatieven in Limburg, zichtbaar en vindbaar voor iedereen.

insta-hulp-oekraine-facebook-omslagfoto.pngEen podium voor alle Limburgers. Plaats zelf jouw initiatieven, aanbod of vragen. Elkaar informeren, inspireren en van elkaar leren. #eigenregie #gratis #vrijwilligers #vinden #binden #elkaarvinden

Youtube video
Externe link

+ Ik moet niet harder werken, maar slimmer en anders.

pauline-verhoef.pngVitale en happy mensen, zijn vitale en happy medewerkers. Ze presteren beter en zijn minder ziek. Dat is wat het Netwerk Vitaal Limburg nastreeft. Pauline Verhoef, commercieel directeur van Thermae 2000 staat aan het roer. Naast deze drukke baan is ze ook moeder. 'We gingen bij Thermae 2000 ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Bedankje van KC De Kastanjelaar.

4bad8f941d6d4f57ad9a09274c80c492.pngOnlangs bracht het team van Venray een bezoek aan KC De Kastanjelaar. Soms wordt er ter herinnering nog een groepsfoto gemaakt met onze medewerkers of krijgen we na afloop nog een paar foto’s toegestuurd. Deze foto collage combineert het beide. De foto’s geven een goed beeld van waar wij ons ..
Lees verder ⇢

+ Positieve Gezondheid gaat vooral om mindset

wiro-gruisen.pngEen verzekeraar richt zich van oudsher op kwaliteit en kosten van de zorg. Niet op gezondheid. Het werken aan gezondheid, wat CZ met ‘regioregie’ al ruim 10 jaar doet, was daarom heel vernieuwend. Wiro Gruisen is manager regioregie bij CZ. Hij is verantwoordelijk voor de Mijnstreek. “In ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wanneer kom je in aanmerking voor een mentor?

beslisboom.pngOm op deze vraag eenvoudig en snel een antwoord te krijgen hebben we bijgevoegde beslisboom gemaakt. Mentorschap is er voor mensen die niet goed voor zichzelf kunnen opkomen en geen familie of anderen hebben om op terug te vallen. Het gaat om meerderjarige personen die door hun ziekte of ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Niemand ontkomt eraan!

faad8c9e87b04518bfcd033f8e930866.pngWekelijks zetten onze medewerkers zich in om leerlingen van groep 7 of 8 te laten ervaren hoe het is om een handicap te hebben. Maar soms zijn het niet alleen kinderen die voor even in andermans schoenen treden. Zo nu en dan moet ook de leerkracht hier aan geloven. Zoals hier op een actiefoto, ..
Lees verder ⇢

+ GA TOCH BUITENSPELEN!

20220712-091141de-limburger-digitale-krant.jpgKinderen spelen steeds minder vaak buiten. Geen goede zaak.... Bron: De Limburger Zine Nr.7 zaterdag 9 juli 2022

1 bestand

+ Leesvoer voor in de vakantie, onze nieuwsbrief is weer uit!

29166709613952955776475281122377203110804138n.jpgInspiratie, successen en uitdagingen, met Positieve Gezondheid komen we verder. En natuurlijk ook weer met een persoonlijke noot van Loek: ‘Vandaag is nog steeds je postcode een grotere voorspeller van je gezondheid dan je DNA of leefstijl. We zien dat geldzorgen in Limburg toenemen vooral ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Save the date! Gendersensitiviteit in de praktijk

gendersensiviteit.jpgHoe pas je gendersensitiviteit toe in de praktijk? Een datum om alvast in de agenda te zetten: op 29 september organiseert de alliantie Werk.en.de Toekomst in samenwerking met SharePower een inspiratie- en netwerkbijeenkomst. Op deze bijeenkomst willen we je graag inspireren op het gebied van ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 30 van 80
© Kiek Limburg