Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Bedankje van KC De Kastanjelaar.

4bad8f941d6d4f57ad9a09274c80c492.pngOnlangs bracht het team van Venray een bezoek aan KC De Kastanjelaar. Soms wordt er ter herinnering nog een groepsfoto gemaakt met onze medewerkers of krijgen we na afloop nog een paar foto’s toegestuurd. Deze foto collage combineert het beide. De foto’s geven een goed beeld van waar wij ons ..
Lees verder ⇢

+ Positieve Gezondheid gaat vooral om mindset

wiro-gruisen.pngEen verzekeraar richt zich van oudsher op kwaliteit en kosten van de zorg. Niet op gezondheid. Het werken aan gezondheid, wat CZ met ‘regioregie’ al ruim 10 jaar doet, was daarom heel vernieuwend. Wiro Gruisen is manager regioregie bij CZ. Hij is verantwoordelijk voor de Mijnstreek. “In ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wanneer kom je in aanmerking voor een mentor?

beslisboom.pngOm op deze vraag eenvoudig en snel een antwoord te krijgen hebben we bijgevoegde beslisboom gemaakt. Mentorschap is er voor mensen die niet goed voor zichzelf kunnen opkomen en geen familie of anderen hebben om op terug te vallen. Het gaat om meerderjarige personen die door hun ziekte of ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Niemand ontkomt eraan!

faad8c9e87b04518bfcd033f8e930866.pngWekelijks zetten onze medewerkers zich in om leerlingen van groep 7 of 8 te laten ervaren hoe het is om een handicap te hebben. Maar soms zijn het niet alleen kinderen die voor even in andermans schoenen treden. Zo nu en dan moet ook de leerkracht hier aan geloven. Zoals hier op een actiefoto, ..
Lees verder ⇢

+ GA TOCH BUITENSPELEN!

20220712-091141de-limburger-digitale-krant.jpgKinderen spelen steeds minder vaak buiten. Geen goede zaak.... Bron: De Limburger Zine Nr.7 zaterdag 9 juli 2022

1 bestand

+ Leesvoer voor in de vakantie, onze nieuwsbrief is weer uit!

29166709613952955776475281122377203110804138n.jpgInspiratie, successen en uitdagingen, met Positieve Gezondheid komen we verder. En natuurlijk ook weer met een persoonlijke noot van Loek: ‘Vandaag is nog steeds je postcode een grotere voorspeller van je gezondheid dan je DNA of leefstijl. We zien dat geldzorgen in Limburg toenemen vooral ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Save the date! Gendersensitiviteit in de praktijk

gendersensiviteit.jpgHoe pas je gendersensitiviteit toe in de praktijk? Een datum om alvast in de agenda te zetten: op 29 september organiseert de alliantie Werk.en.de Toekomst in samenwerking met SharePower een inspiratie- en netwerkbijeenkomst. Op deze bijeenkomst willen we je graag inspireren op het gebied van ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vooraankondiging: De kunst van een (A)ndere (I)nsteek

ai-conferentie-20-okt-2022-brightlands-campus-heerlen.pngAI en de impact in onderwijs en maatschappij. Wat kunstmatige intelligentie precies inhoud is voor een hoop mensen onbekend. Echter, kunstmatige intelligentie is de toekomst en maakt nu al deel uit van alledaagse en belangrijke zaken in de maatschappij. Iedereen, zij het vaak onbewust, ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Masterclass Tedtalk

masterclass.jpgEr zijn honderden Ted Talks maar wat onderscheidt een goede TED Talk? Hoe komt het dat sommige TED Talks miljoenen kijkers trekken? In de TED Talk Masterclass worden de geheimen van een goede Ted Talk onthuld en krijgen de deelnemers direct de kans om er mee te oefenen. Tijdens deze ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Stichting Beweeg Je Vrij maakt het mogelijk.

4631adebaae9424cac486b9284ec5da1.pngStichting Beweeg Je Vrij maakt het mogelijk voor mensen die een handicap hebben, lichamelijk er niet meer toe in staat zijn of niet meer alleen kunnen fietsen d.m.v. speciale Duofietsen of Renfietsen het weer mogelijk om buiten te gaan fietsen. Want zeg nou zelf het is heerlijk om de wind door ..
Lees verder ⇢

Pagina 32 van 82
© Kiek Limburg