Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Noodopvang 24 uur per dag, 7 dagen per week

image22.pngProkino kinderopvang Maasbracht en Leef Kind organiseren tijdens deze Corona crisis gezamenlijk noodoopvang gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week in samenwerking met Gemeente Maasgouw en Gemeente Roerdalen. De noodopvang vindt plaats op locatie: Prokino locatie Deugnietjes ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Bedankt voor alle tips en feedback.

add-a-heading1.pngWe zijn hard aan het werk om alles zo snel mogelijk op te lossen. Vanwege de grote hoeveelheid reacties kunnen we helaas niet op alle berichten reageren. Excuses hiervoor.

+ Bus van stichting GIPS ingezet voor initiatief Kirchrao tegen Corona

GIPS S&L kan nu niet naar school dus staan de bussen stil. Samen met de gemeente Kerkrade en het burgerinitiatief Kirchrao tegen Corona is afgesproken dat de bus ingezet kan worden voor het halen van boodschappen voor kwetsbare ouderen. Een van onze vrijwillige chauffeurs bereid de bus te rijden.

+ Bijdrage van een Limburgse accountant

In bijgaand filmpje ga ik in op de gevolgen van het Coronavirus op de externe verslaggeving en de verklaring van de accountant.

Externe link

+ #Tekeningen voor zorgcentra

905981882289185218298661497227390386962432n.jpgNamens het #Kindcentrum Sittard hebben we vele tekeningen gebracht naar zorgcentrum de Baenje en naar zorgcentrum de Kollenberg, dit om alle mensen op te vrolijken in deze moeilijke tijd voor meer informatie klik op onderstaande link #samentegencorona

Externe link

+ Corona Hulp

Ik plaats dit namens Timo die graag helpen wil. "Hallo, ik ben Timo Frosch, als ik iemand in de omgeving #Lahrhof/ #Kemperkoul in #Sittard kan helpen om #boodschappen te doen stuur me dan een berichtje via Facebook." klik daarvoor op onderstaande link

Externe link

+ Unieke ontwikkeling in Nederland, provincie Limburg heeft een eigen zoekmachine en LIMBURGS PODIUM VOOR BURGERINITIATIEVEN!

Wij zijn verheugd dat we positief nieuws hebben, we zijn online met Kiek Limburg. Gezien de perikelen rondom het Corona virus hebben we onder druk dit moeten afronden en kunt u nu al gebruik maken van deze zoekmachine en community. Omdat we dit versneld hebben gelanceerd kan het zijn dat nog ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 33 van 33
© Kiek Limburg