Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Heldenwandeling

Nazorg Coronahelden Ik bied als nazorg straks als alles voorbij is coachings/troostwandelingen aan Voor iedere held die er behoefte aan heeft om samen te praten, luisteren, huilen, lachen en knuffelen. Om te helpen verwerken wat ze allemaal meegemaakt hebben.

+ Op zoek naar eenzame ouderen die we 1x per dag kunnen bellen

nieuwe-header-fb-zonder-logo.pngDe Belbrigade is opgericht om geïsoleerde ouderen dagelijks te gaan bellen om de eenzaamheid te verlichten. 1 belletje per dag kan zoveel betekenen. Wij zijn nu op zoek naar mensen in de zorg, in de wijkverpleging, huiskamer projecten, fysiotherapeuten, kappers, etc etc die deze ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ BuurtSchakel - Samen de buurt verbinden

logo-buurtschakel.jpg“BuurtSchakel is in het leven geroepen om vraag en aanbod van wijkbewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers van zorgcentra, bedrijven, winkeliers en verenigingen bij elkaar te brengen. Want samen staan we sterker. Ook al is het een cliché, samenwerking werkt wel degelijk. En past binnen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Kiek een beetje noah mekaar

schermafbeelding-2020-03-22-om-152939.pngEen warme oproep.

Youtube video

+ Heerlen Against Corona - 250+ vrijwilligers

socialheerlen-against-corona.jpgHeerlen Against Corona is een vrijwilligersinitiatief van Cynthia Smeets en Amber-Helena Reisig, aangesloten bij diverse zorginstellingen. Onze vele vrijwilligers helpen Heerlenaren die noodgedwongen hun huis niet uit kunnen. We doen boodschappen, koken een warme maaltijd en bieden een ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Noodopvang 24 uur per dag, 7 dagen per week

image22.pngProkino kinderopvang Maasbracht en Leef Kind organiseren tijdens deze Corona crisis gezamenlijk noodoopvang gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week in samenwerking met Gemeente Maasgouw en Gemeente Roerdalen. De noodopvang vindt plaats op locatie: Prokino locatie Deugnietjes ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Bedankt voor alle tips en feedback.

add-a-heading1.pngWe zijn hard aan het werk om alles zo snel mogelijk op te lossen. Vanwege de grote hoeveelheid reacties kunnen we helaas niet op alle berichten reageren. Excuses hiervoor.

+ Bus van stichting GIPS ingezet voor initiatief Kirchrao tegen Corona

GIPS S&L kan nu niet naar school dus staan de bussen stil. Samen met de gemeente Kerkrade en het burgerinitiatief Kirchrao tegen Corona is afgesproken dat de bus ingezet kan worden voor het halen van boodschappen voor kwetsbare ouderen. Een van onze vrijwillige chauffeurs bereid de bus te rijden.

+ Bijdrage van een Limburgse accountant

In bijgaand filmpje ga ik in op de gevolgen van het Coronavirus op de externe verslaggeving en de verklaring van de accountant.

Externe link

+ #Tekeningen voor zorgcentra

905981882289185218298661497227390386962432n.jpgNamens het #Kindcentrum Sittard hebben we vele tekeningen gebracht naar zorgcentrum de Baenje en naar zorgcentrum de Kollenberg, dit om alle mensen op te vrolijken in deze moeilijke tijd voor meer informatie klik op onderstaande link #samentegencorona

Externe link

Pagina 36 van 37
© Kiek Limburg