Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ We moeten echt anders doen dan we deden, anders krijgen we wat we altijd al kregen

han-van-den-hoff1.pngInterview met Han von den Hoff, directeur van Burgerkracht Limburg. “Positieve Gezondheid draait niet om hoe wij kijken naar iemand, maar hoe kijkt iemand naar zichzelf.” Het spinnenweb invullen doet Han niet maandelijks. Wel af en toe. Het helpt hem om naar zijn eigen leven te kijken. Ook ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wist je dat! Mentorschap is bedoeld voor mensen die niet goed voor zichzelf kunnen opkomen?

over-mentorschap.pngEn geen familie of anderen hebben om op terug te vallen. Het gaat om meerderjarige personen die door hun ziekte of beperking in bepaalde situaties moeite hebben met het begrijpen van informatie en het nemen van beslissingen. Voor hen is het ingewikkeld de regie te houden wanneer het gaat over ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ OUCH ZO - Qafé Venlo

afbeelding-qafe-algemeen.jpgKomende zondag 27 maart houden we in Venlo ons Qafé ontmoetingsmoment van 14:00 tot 16:00. Na lange tijd kunnen we elkaar weer ontmoeten. Nodig je vrienden uit, deel ons bericht. Laten we er een top moment van maken. We hopen je daar te zien!

Externe link

+ Wist je dat...

over-mentorschap.pngZodra je hebt aangegeven bij Stichting Mentorschap Limburg eventuele interesse te hebben in het mentorschap, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. In dit persoonlijke gesprek gaan we bespreken wat zoal je interesses zijn om mentor te worden en welke verwachtingen en voorkeuren er ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Waarom stemmen zo belangrijk is.

stemmen.jpgWaarom zou je stemmen? Iedereen zegt dat het belangrijk is om te stemmen, maar waarom? Gemeente politiek gaat over - jongerenbeleid - armoede - huisvestiging - energie en nog veel meer. De gemeente beslist over veel meer dan jij denkt. Stem daarom op 16 maart! Voor jou, voor je kinderen en ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Stem morgen op een vrouw!

stemopeenvrouw.pngWaarom is het belangrijk om op een vrouw te stemmen? Of om als vrouw politiek actief te worden. Volgens Els Borst omdat politiek veel te belangrijk is om alleen aan mannen over te laten. Daar moeten we als vrouw ook onze verantwoordelijkheid in nemen volgens Kirsten Pakbiers. 'Meer vrouwen ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Vrijwilligersacademie Actief Roermond

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Lopen Roermond-> Maastricht voor Oekraïne

Ik ben Lena, 17 jaar en samen met een vriendin, Ylse, ga ik lopen van Roermond naar Maastricht. We zijn beide erg geschrokken van de situatie in Oekraïne en wilden graag iets doen. Mensen kunnen onze wandeltocht sponseren. Het bedrag dat we ophalen gaat naar een organisatie die de slachtoffers ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Limburg helpt de Oekraïense bevolking

wij-willen-helpen-jullie-ook-11.jpgHeel veel Limburgers komen met fantastische initiatieven. Door deze op Kiek te plaatsen kunnen anderen jouw initiatief (lokaal)vinden en kunnen we elkaar helpen. Heb jij een initiatief dat je graag wilt delen? Deel het dan op Kiek! Registreren is eenvoudig en vervolgens kun je je ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Waar kan ik speelgoed doneren voor de Oekraïne?

ontwerp-zonder-titel-4.jpgIk heb heel veel speelgoed en nog hele mooie knuffels die ik graag zou willen doneren. Weet iemand waar ik die in de omgeving van Roermond naartoe zou kunnen brengen?

Pagina 37 van 80
© Kiek Limburg