Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Pleeggezin gezocht voor Dylan (14) omgeving Sittard

dylan-fb-6.pngPLEEGGEZIN GEZOCHT VOOR DYLAN (14) OMGEVING SITTARD Ik ben een sportieve, actieve jongen van 14 jaar en woon samen met mijn moeder en twee jongere broertjes. Hier kan ik door omstandigheden echter niet blijven wonen. Ik hou van voetballen en chillen buiten met vrienden en ben ook lid van ..
Lees verder ⇢

+ Sablones nodigt je uit!

paradijsvogel-.pngVoor een boeiende avond over leiderschap en paradijsvogels. Met Futuroloog Jacintha Scheerder over handelingsperspectieven van een toekomstdenker, Rechter Cathérine Nollen, over ruimte claimen in eigenheid en een Ex lid van een motorclub, over zijn zoektocht om invloed te hebben in de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Focussen op het aanleren van gezondheidsvaardigheden gericht op eigen regie en veerkracht bij jongeren.

64929c44751f8.jpgMet het DOEboek Positieve Gezondheid worden studenten meegenomen in de verschillende stappen van Positieve Gezondheid. Ze vullen het spinnenweb in en krijgen hierdoor inzicht in hun eigen gezondheidsoppervlak. Tot zover niks nieuws. Maar dan gaat de student daadwerkelijk met eigen gekozen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Terugblik Nieuwjaarsbijeenkomst en aftrap alliantie She's Power

alliantie-shes-power-1.pngEen dubbel feest, het was zowel onze nieuwjaarsbijeenkomst en ook de lancering van de alliantie She’s Power. Een alliantie van Stichting Topvrouwen Limburg, Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB-Limburg en SharePower. Wat was het een avond! Ondanks het slechte weer toch met zoveel vrouwen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Rabobank draagt bij aan “Zo en nu aan de slag” project.

681b42d7cf5447899e97704c03a820d9.jpgGeweldig nieuws! Onze stichting is trots en dankbaar om een cheque te ontvangen van Rabobank. Wij zullen dit besteden aan ons project “Zo en nu aan de slag”. Samen met de partners van het Sjevemethoes gaan we kwetsbare mensen en nieuwe Nederlanders een opleiding aanbieden waarmee zij betere ..
Lees verder ⇢

+ Jaarplan 2024 BIZ Binnenstad Roermond

biz-roermond.pngTer informatie voor alle stakeholders betrokken bij de Binnenstad van Roermond.

1 bestand

+ De arbeidsmarkt van de Toekomst

arbeidsmarktvandetoekomst.pngWaar kunnen maatschappelijke organisaties (mo’s) het bedrijfsleven in ondersteunen, waar liggen de kansen en waar liggen de uitdagingen? Tijdens deze bijeenkomst gaan we met vertegenwoordigers van maatschappelijk erkende organisaties en het bedrijfsleven; MKB-Limburg en LWV Limburg in gesprek ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Weekend pleeggezin gezocht omgeving Brunssum

brand-mark.svgXONAR pleegzorg maakt gebruik van zoekertjes voor kinderen die bij ons op de wachtlijst staan en waar we op dat moment geen geschikt (deeltijd) pleeggezin voor kunnen vinden in ons bestand. Een zoekertje wordt altijd in overleg met ouders en waar mogelijk kinderen gemaakt en na toestemming ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Deel je Verhaal - 2e Editie op 22 februari - Cultuurhuis Heerlen

logo-deel-je-verhaal.pngOntdek de kracht van gedeelde verhalen. Sluit je aan bij onze gemeenschap van vertellers en luisteraars. Bij Deel je Verhaal geloven we dat iedereen een uniek verhaal heeft dat het waard is om te delen. Ons platform biedt sprekers van alle achtergronden een podium om hun ervaringen, ..
Lees verder ⇢

+ Inspiratiesessie Frisse Wind Heerlen! Terug- en vooruitblik: samen verder in 2024

logo-frisse-wind.svgNieuw jaar, nieuwe inspiratiesessie! Een mooie gelegenheid om samen terug te kijken op 2023, maar ook om na te denken over de invulling van 2024. Het belooft nu al een mooie inspiratiesessie te worden mét bubbels en successen om te delen! Tijdens deze inspiratiesessie gaan wij graag met ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 4 van 80
© Kiek Limburg