Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ De website Zelfregietool.nl is verbeterd!

website.pngOm zelfhulp en lotgenotencontact beter toegankelijk te maken voor iedereen, brengen we voortdurend verbeteringen aan. Nu hebben we voor verschillende doelgroepen een eigen menu ingericht.

Externe link

+ (Lim)burgers in beeld: coronakracht!

logoblauwgroenburgerkrachtlimburg.jpgBurgerkracht Limburg verzamelt en deelt informatie over activiteiten en initiatieven van burgers tijdens de coronacrisis. Mooie voorbeelden van coronakracht, ter informatie en inspiratie. Bekijk, like en deel het filmpje 'Harry over de waarde van sociale contacten'.

Youtube video
Externe link

+ Dwang in tijden van Corona

silvia-hoffland.pngNaast de noodzaak om te kunnen ademen, eten en drinken is de behoefte aan veiligheid, stabiliteit en controle over de omgeving een van de menselijke basisbehoeften. Maar wat als deze basisbehoeften gaan strijden om voorrang zoals dat bij een eetstoornis het geval is? Wat als hier ook nog eens een corona pandemie overheen komt?

Externe link

+ Monique Parren over vrouwen in de media

monique-parren.jpg“Laat zien waar je voor staat” - Monique Parren over vrouwen in de media. Liefde voor taal en haar krantenhart heeft de 52-jarige Monique Parren gebracht waar ze nu is: dag- en avondchef bij De Limburger. Op 15- of 16-jarige leeftijd wist de van oorsprong Thornse al dat ze journalistiek zou ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Zing & speel het Hirkebosjer Volkslied op 5 mei om 20.00 uur

hirkebosjer-volkslied-4.pngBen jij inwoner van Herkenbosch en bespeel jij een instrument of zing jij graag? Lees dan zéker verder! Het lijkt mij supermooi om na de massale opgevolgde vlaggenactie van vorige week vrijdag ❤️ EEN GROOT DANKJEWEL ❤️ te laten klinken door heel Herkenbosch! Een dankjewel voor de ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Huiselijk geweld in Coronatijd

plaatje-website.jpgHuiselijk geweld vindt nu meer plaats. Wat kan jij hier tegen doen? Bekijk het filmpje. #coronahulp #huiselijkgeweld #vrouw

Youtube video
Externe link

+ Kamme jaja jippie jippie jeeeey!

41c9885w724mensenli.jpgGrote kans dat je nu aan een grote bouwmarktketen denkt. Dat doet Hornbach erg goed en komt hiermee vooraan in de aandacht te zitten. Zo hopen wij in 2030 bij burgers en bij professionals in zorg en welzijn ‘top of mind’ te zijn met georganiseerde zelfhulp.

Externe link

+ Hulp bij geldzorgen

kredietbank-limburg.pngHet zijn aparte tijden. Sommigen mensen verliezen hun baan, zelfstandigen raken zonder werk en het kan zo maar zijn dat het geld opraakt. Ga niet meteen geld lenen! Zoek hulp bij je gemeente voor ondersteuning bij het kunnen rondkomen. Als je al geld tekort kwam en al in de schulden bent ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Coronahulp in Limburg. Wij staan voor u klaar

flyer-provincie-nw.pngHet zijn onzekere tijden. Het Coronavirus heeft nogal wat invloed op ons dagelijks leven. We zijn veel meer thuis dan gewoonlijk en hebben minder sociale contacten dan dat we gewend zijn. We maken het er het beste van, maar het kan ook zijn dat we ons soms alleen, bang of verdrietig voelen. ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Belvrijwilligers

logo-stichting-de-brug-vdef.pngVrijwilligersorganisatie De Brug zet in de gehele Westelijke Mijnstreek (Sittard-Geleen, Stein, Beek én voormalig gemeente Schinnen) belvrijwilligers in voor mensen die behoefte hebben aan een luisterend oor. Onze belvrijwilligers worden begeleid door de coördinatoren van De Brug en bellen 2 ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

Pagina 4 van 8
© Kiek Limburg