Home
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Boodschappen bezorgdienst Leif en leid Overhoven

boodschappen-bezorgdienst.jpgLeif en leid start met een boodschappendienst! Heeft u boodschappen nodig en behoort u tot de doelgroep (zie affiche) neem contact met ons op!! Ken je iemand die zelf zijn/haar boodschappen niet meer kan doen, laat het ons weten. De vrijwilligers van Leif en leid houden zich aan de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Winnaars kleurwedstrijd Kiek LImburg

kieklimburg-kleurwedstrijd1.pngWij zijn samen onderweg, helaas wel met enige vertraging, maar dat mag de pret niet drukken. En we gaan naar Yuna (3 jr) en Liz (11jr)! Wat een mooie tekeningen 🎉😍🌸 #kleurwedstrijd #kieklimburg Met dank aan Linda Conraads van Bags2buy en Lia Defauwes Ferfers en Laterna Magica Illustrations - Marcel Engels

+ Venloos Keteerke

venloos-keteerke.jpgVenloos Keteerke is een nieuw initiatief om eenzaamheid onder Venlonaren tijdens de coronacrisis tegen te gaan. Mensen die elkaar niet kennen, worden in contact gebracht. Mensen die zich aansluiten bij het Venloos Keteerke worden zogeheten belburen. Ze maken elke week minstens drie keer een ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Gezocht: vlinder en bloemen onderzoekers!

img1701.jpegStichting IKL zoekt in samenwerking met Stichting The Butterfly House en beeldend kunstenaar Stefan Cools naar onderzoekers van de 6 bloemenvelden die in Limburg gerealiseerd gaan worden. De bloemenvelden, die in de komende weken ingezaaid gaan worden, worden gerealiseerd in 6 gemeentes ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Geen docent maar een thuisschoolmaatje...

logozwart.pngJe bent geen docent en ook geen huiswerkbegeleider. Je bent een maatje die, door drie keer per week een half uurtje te (video-)bellen, een leerling wat extra aandacht kan geven. Dit is een leerlingen in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar die op de middelbare school zit. Als thuisschoolmaatje geef ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Samen Sterk Sittard-Geleen

#samensterk #SittardGeleen De coronacrisis heeft een grote impact op ons dagelijks leven. Toch zijn er ook lichtpuntjes in deze onzekere tijd. Op verschillende plekken in de gemeente ontstaan initiatieven van inwoners die elkaar onderling willen helpen en steunen, bijvoorbeeld door ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ #Hulpinitiatieven #Corona in Limburg (provinciaal)

Hieronder vindt u een #overzicht van de (burger)initiatieven in de Provincie Limburg, onderverdeeld in #praktische hulp én sociale #contacten. Heeft u kennis van een (burger)#initiatief en staat deze hier niet tussen? Dan kunt u dit mailen naar contact@knooppuntinformelezorg.nl

Externe link

+ Buurtpunten & buurtintiatieven in Heerlen

heerlenstandby-logo-156x156.pngHet is voor iedereen een bijzondere tijd, waarin er veel op ons af komt. Misschien heeft u wel behoefte aan een praatje of een handje hulp. Op de pagina vindt u alle initiatieven in uw buurt die bekend zijn. Heerlen STAND-BY! is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur: T (045) 711 15 51 E vragen@heerlenstandby.nl

+ Duurzaam ondernemen raakt ook de thema's van maatschappelijke organisaties

schermafbeelding20200403om114657png.jpgEen website waarop we je aan de hand van zeven agendapunten laten zien en horen hoe jij stap voor stap verder kunt. Dus heb je bijvoorbeeld circulaire ambities of wil je je uitstoot terugbrengen? Of wil je juist inzetten op inclusief ondernemerschap? MVO Nederland vult de Nieuwe ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Bol.com stelt digitale boeken en voorleesvideo’s ter beschikking aan alle kinderen thuis

screenshot2020-04-03-bol-com-stelt-digitale-boeken-en-voorleesvideos-ter-beschikking-aan-alle-kinderen-thuis.pngKinderen kunnen zowel e-books lezen als verhalen luisteren die door bekende gezichten - vanuit hun huis - worden voorgelezen. Om het binnen blijven een beetje aangenamer te maken voor kids in Nederland en België, opende bol.com een digitale boekenclub voor thuisblijvertjes. Kinderen kunnen ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 4 van 7
© Kiek Limburg