Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Een serie animaties over autisme met informatie en tips

ontwerp-zonder-titel26.pngDe NVA #Autismeweek is van start! Spectrumvisie geeft een serie unieke animaties met tips cadeau! Tien dagen lang maak jij kennis met één van de #zintuigen waarbij over-en ondergevoeligheden kunnen optreden als je #autisme hebt. De inhoud van de animaties komt uit het boek ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Gemeente stelt daken beschikbaar voor gezamenlijk zonnedak

1652756074188122227917143239664320892469139o.jpgDe gemeente Roermond is voornemens twee daken beschikbaar te stellen voor het plaatsen van zonnepanelen door energiecoöperatie RoerOm Energie. Met de ondertekening van een intentieovereenkomst werd deze afspraak op 26 maart bekrachtigd. Roermondenaren die op hun eigen dak geen zonnepanelen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Informatie die je jezelf moet gunnen!

tips-inspiratie-en-taboes-over-vrouwenzaken.pngKorte filmpjes met hele concrete tips die je direct kunt toepassen. Een hele cursus is tijdrovend en/of duur. Toch is het belangrijk dat we onszelf blijven ontwikkelen. FAM! is daarom de samenwerking aangegaan met Vréneli StadelmaierStadelmaier van SheConsult. Allerlei onderwerpen komen ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Online intervisie bijeenkomst op 13 april a.s. van 10.00u tot 12.00u - Limburg Positief Gezond

m-vd-m.pngWerk je vanuit het gedachtengoed positieve gezondheid en heb jij de behoefte om casussen te bespreken met andere ervaringsdeskundigen? Meld je dan snel aan. We gaan samen onder begeleiding van Mirjam van der Meij met elkaar in gesprek, van elkaar leren, elkaar inspireren en een stap verder ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vrijwillige Coördinator steun bij Verlies en Rouw (m/v) gemiddeld 8 uur per week, standplaats Maastricht

vrijwillige-cordinator-steun-bij-verlies-en-rouw.pngHumanitas afdeling Maastricht-Heuvelland biedt tijdelijke ondersteuning bij opvoeden, opgroeien, verlies, eenzaamheid en thuisadministratie. Het Humanitas project Steun bij Verlies en Rouw richt zich op volwassenen die met ernstig verlies, zoals een overlijden of het verlies van een partner, ..
Lees verder ⇢

+ Hulp bij zoommeetings

youtube-filmpjes-met-uitleg-over-zoommeetings.pngAl die online vergaderingen in coronatijd zijn niet altijd voor iedereen eenvoudig te volgen. Hier een aantal YouTube filmpjes over hoe je deel kunt nemen aan een Zoom meeting. #onlinevergaderen

Externe link

+ Impactgesprek: Elke dag een vakantiegevoel; hoe creëer je zelf het avontuur?

f4ae5c7f24d84cb097345e83e0ec1d96-1.jpegTijdens dit online impactgesprek gaan we je leren hoe je goedkoop, duurzaam en met een portie avontuur een onvergetelijke manier vakantie kunt vieren. En niet alleen tijdens die paar weken per jaar dat je vakantie hebt, maar hoe je ieder vrij moment het vakantiegevoel zou kunnen ervaren. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Opruimactie deel 2 zwerfafval Maasbosjes op 27 maart

1635652023050259479609407230566125304268198n.jpgDe enorme stapel zwerfafval die we zondag achterlieten, laat ons niet los. Een aantal mensen willen terug voor een vervolg en we kregen reacties van mensen die willen helpen. Daarom organiseren we komende zaterdag 27 maart een tweede ochtend om samen aan de slag te gaan van 9 tot 12 uur. Het ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Stichting Samenwerkende Maatschappelijke Organisaties Limburg

ontwerp-zonder-titel21.pngIn gesprek met Hans Diederen, voorzitter SMOL en Annick Teeuwen, directeur FAM! Netwerk over de rol van de Stichting Samenwerkende Maatschappelijke Organisaties Limburg. SMOL bundelt krachten. Maatschappelijke organisaties (MO’s) zijn niet meer weg te denken uit onze Limburgse ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Week van de Psychiatrie Sittard-Geleen van start

afbeeldingweekvandepsychiatrie2020sittardgeleen.jpgVandaag is de Week van de Psychiatrie Sittard-Geleen van start gegaan. De hele week zijn er tal van activiteiten rond het thema 'Betekenisvol meedoen'. Het doel van de week is, om op een positieve manier onder de aandacht brengen dat 1 op de 4 mensen een psychische kwetsbaarheid heeft én dat ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 4 van 25
© Kiek Limburg