Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ OUCH ZO - Nieuwjaarsbrief 2022

ouch-zo-feestdagen.pngVoorzitter Bart Cochet blikt in deze nieuwjaarsbrief terug op 2021, waarin we ondanks corona weer verschillende zaken hebben weten te verwezenlijken.

Youtube video
Externe link

+ Nieuwsbrief Actief Roermond

nieuwsbrief-1.pngOnze laatste nieuwsbrief voor dit jaar. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2023. Actief Roermond

Externe link

+ Alweer onze laatste nieuwsbrief dit jaar! We kijken terug op een jaar met veel uitdagingen.

nieuwsbrief-december-2021.pngHet was en is voor ons allemaal een onzekere en lastige tijd en we verlangen allen naar perspectief. Gelukkig is het niet alleen maar kommer en kwel en zijn er ook lichtpuntjes. We genieten meer van kleine dingen, dicht bij huis en zijn massaal aan de wandel gegaan. We zijn ons meer bewust van ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ De laatste groep implementatie coaches van 2021 hebben de implementatiecoach training afgerond.

laatste-groep.jpgWeer een groep enthousiastelingen die het gedachtegoed verder gaan verspreiden. Samen met alle coaches, ambassadeurs en partners komen we tot in de haarvaten van Limburg. Positieve Gezondheid is niet meer weg te denken uit onze Provincie. Steeds meer mensen, organisaties en bedrijven ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Versie December '21

Een nieuwe Sociale kaart van Geleen-Zuid en de Kluis. Mocht u nog vragen hebben of willen reageren. Kan dit via 1socialekaartkluis@gmail.com

+ Naar nieuw 'doen' met de levendige leercirckel

schermafbeelding-2021-12-14-om-131141.pngGriet sprak met me over mijn Levendige leercirkel. Ze schreef het prachtig uit en voegde haar eigen ervaringen eraan toe. Griet: "een manier van leren nodig die past bij het leven. Een vorm van leren die gedreven wordt vanuit we ons echt raakt en zich tegelijk richt op het herstellen van ..
Lees verder ⇢

+ Proficiat Max!

fotomaxverstappenrechtenvrij.jpgHet team van Kiek Limburg feliciteert Max Verstappen met z'n wereldtitel in de F1!

+ Haammaeker omarmt Kwiebus

afbeeldinghaammaekeromarmtkwiebus.jpgMet ingang van 1 januari 2022 neemt D’n Haammaeker het beheer en de exploitatie van sportzaal De Kwiebus over van de gemeente Leudal. D’n Haammaeker is vanaf dan verantwoordelijk voor de instandhouding en de continuïteit van de dienstverlening van het gemeenschapshuis én de sportzaal. De ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Doe jij mee met de peiling: Senioren wonen langer thuis?!

burgerpanel-post-3-600x600.jpgBen je 50-plusser en woonachtig in Limburg? Dan horen wij graag wat jouw woonwensen zijn. Graag wil Burgerkracht Limburg i.s.m. KBO Limburg en NSL (Netwerk Senioren Limburg) dit belangrijke thema voorleggen. Het gebrek aan geschikte woningen voor senioren is namelijk landelijk een grote zorg. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Onderweg weg naar lichtpuntjes

fotobestuursvergadering02122021.jpgDe coronapandemie raakt de gehele samenleving. Ook gemeenschapshuis D‘n Haammaeker in Neer. Veel activiteiten zijn geannuleerd of verplaatst naar een later moment. Het bestuur is realistisch maar kijkt ook vooruit, naar lichtpuntjes en de weg daar naar toe. We hebben ideeën en de energie om die te realiseren, straks. Blijf gezond!

Pagina 45 van 81
© Kiek Limburg