Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Een oproep aan de luisteraar om ook mentor te worden

ontwerp-zonder-titel6.jpgU heeft ze vast al gehoord op NPO Radio 2, 4 en 5 komen regelmatig radiospotjes voorbij. Nog niet gehoord? Klik dan op onderstaande link om de oproepen van mentor Dirk en cliรซnt Anja te kunnen beluisteren. Omdat een mentor het verschil maakt. #vrijwilligerswerk #mentorschap #zorgenwelzijn #zorgenvoorelkaar

Externe link

+ ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ โ€˜๐˜ ๐—ฅ๐—ฎ๐—ผ๐—ฑ๐—ต๐—ผ๐—ฒ๐˜€: ๐— ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ '๐—œ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ'

Gemeente Venlo 5 u ยท ๐Ÿ—“ ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ โ€˜๐˜ ๐—ฅ๐—ฎ๐—ผ๐—ฑ๐—ต๐—ผ๐—ฒ๐˜€: ๐— ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ '๐—œ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ' Een dag van en voor iedereen. Tijdens deze feestelijke dag ondertekenen we het manifest โ€˜Iedereen doet meeโ€™. Maar er is meer. We hebben: โ€ข Gastspreker Rick Brink (oud-minister van Gehandicaptenzaken) โ€ข ..
Lees verder โ‡ข

Externe link

+ Lezing: 'De journalistiek staat onder druk'

bjorn-oostra2.jpegBjorn Oostra geeft op zaterdagavond, 6 november 2021 in Cafรฉ Sjengske van gemeenschapshuis D'n Haammaeker in Neer een lezing over (de oorzaken van) het dalend vertrouwen in de journalistiek en de toenemende agressie tegen journalisten: โ€œDit ondermijnt uiteindelijk onze samenleving.โ€ Bjorn ..
Lees verder โ‡ข

+ En waarom moeten artsen niet zomaar ergens een โ€˜mesje inzettenโ€™?

mumc-insta.jpgWe spraken erover met professor doctor Nanne de Vries, vice-decaan Faculteit Health, Medicine and Life Sciences en Renaldo Secchi, stafadviseur vakgroep verpleegkunde van diezelfde organisatie. Nanne: โ€œArtsen verplaatsen zich helaas niet altijd in de beleefwereld van de patiรซnten. Ze moeten ..
Lees verder โ‡ข

Externe link

+ FGL ledenvergadering 2021

fotoalv2021.jpgVandaag vond in โ€˜De Schakelโ€™ de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats van de Federatie van (inmiddels 77) Gehandicaptenorganisaties in Limburg. Een prima bijeenkomst met prima inhoud: jaarverslag, werkplan met begroting werden vastgesteld en Patrick Moonen uit Heerlen is in het FGL ..
Lees verder โ‡ข

+ Hoe Keike en Meike mensen en organisaties inspireren, keipositief en keileuk om zelf mee te doen!

keipositief.jpgMirjam Beelen over haar het ontstaan van Keike en Meike. โ€œHet idee van Keike en Meike is spontaan ontstaan. Ik zag in een dorpje een afbeelding van een van de dimensies van Positieve Gezondheid en deelde dit in een app-groep van de Beweging Limburg Positief Gezond. In de reacties werd de ..
Lees verder โ‡ข

Youtube video
Externe link

+ Nominatie Ambassade van de Verdraagzaamheid

we-zijn-genomineerd-2.pngHelp Limburg winnen! Stichting KLeur&Kracht is genomineerd voor De Ambassade van de Verdraagzaamheid! Een landelijke prijs van het Paleis van de Verdraagzaamheid in samenwerking met de Stichting Eรฉn Land Eรฉn Samenleving. Per provincie is รฉรฉn organisatie genomineerd en voor Limburg is dat ..
Lees verder โ‡ข

Externe link

+ Jongerenchallenge #STAYSOCIAL in Maastricht

jongerenchallenge-2021-maastricht.jpgOp maandag 8 november 2021 van 17.00 tot 20.00 uur organiseert Burgerkracht Limburg in samenwerking met @ease en In2YourPlace de jongerenchallenge #STAYSOCIAL in Maastricht. Maar liefst 4 op de 10 jongeren voelt zich ten minste 1x per week eenzaam. Ken jij dat gevoel en/of wil jij daar ..
Lees verder โ‡ข

1 bestand

+ Wanda & Har dragen eigen werk voor

fotowandahar.jpgZaterdagavond, 30 oktober (vanaf 20.30 uur) zijn de dichters/schrijvers Wanda Gielen & Har Timmermans te gast in Cafรฉ Sjengske (D'n Haammaeker) in Neer. Wanda en Har beschrijven zichzelf als twieรซ richtige Naerse die de pen hanteren. Soms een beetje eigenzinnig, soms wat tegendraads. Met een ..
Lees verder โ‡ข

+ 2 Vacatures team Communicatie Burgerkracht Limburg

ggoafbeeldingvacatures.jpgWij van Burgerkracht geloven in een Limburg waarin iedereen op zโ€™n eigen manier meedoet. Dat kan alleen als alle (Lim)burgers gezien en gehoord worden. Dat doen we samen met burgers en onze partners. Versterk jij ons op onze missie? Wij zoeken een creatieve communicatiemedewerker (32 uur) รฉn een inspirerende communicatieadviseur (18 uur).

Externe link

Pagina 46 van 80
© Kiek Limburg