Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Lokale coalitie ‘Samen Sterk tegen Eenzaamheid’ in Sittard-Geleen

ondertekening-convenant041021-1024x683.jpgOp 4 oktober, tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid, bundelden Burgerkracht Limburg, Gemeente Sittard-Geleen, KBO Limburg, Knooppunt Informele Zorg, MEE Zuid Limburg, Partners in Welzijn en Zuyd Hogeschool hun krachten tegen eenzaamheid. Wij vormen een krachtige basis voor de lokale ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Ambassadeursbijeenkomst met het thema Kunst, Cultuur en Positieve Gezondheid

kunst-en-cultuur.jpgGraag nodigen we jullie uit voor de volgende online ambassadeursbijeenkomst op donderdag drie november aanstaande. Deze bijeenkomst zal kernpartner Janneke van den Berg jullie welkom heten. Samen met ambassadeur Mirjam van der Meij nemen wij jullie mee in de mogelijkheden van Kunst en Cultuur ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature: Cliëntenvertrouwenspersoon (v.a. 24 uur)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van onafhankelijk cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang. Herken jij jezelf in bijgevoegd profiel? Dan horen we graag van je en dan hopen wij je snel te ontmoeten! Solliciteren kan tot 15 oktober 2021. Stuur je brief en cv naar ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ €30.000 beschikbaar voor maatschappelijk initiatief in Limburg

schermafbeelding-2021-09-29-om-121602.pngLimburg, 20 september 2021 – Op 18 oktober start de tweede ronde van de MAEX Impuls Limburg. Tijdens de eerste editie in juli van dit jaar is binnen één week ruim €29.000 uitgereikt aan 12 Limburgse sociale initiatieven. Dit keer is er €30.000 beschikbaar. Initiatieven die een waardevolle ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ #TeamPG: Jongeren promoten Positieve Gezondheid onder jongeren

teampgjongeren.jpgMeet #teamPG! Dit clubje toffe jongeren gaat binnenkort aan de slag met het promoten van #positievegezondheid onder mede-jongeren. Dat doen ze door samen met hen bewust te kijken hoe het met hen gaat, wat zij zou willen veranderen en wat ervoor nodig is om dat te bereiken. #eigenregie ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature bestuurslid Stichting FAM!

vacature-bestuurslid-fam.pngIn het belang van diversiteit binnen FAM! nodigen wij in het bijzonder mannen uit om te solliciteren. De organisatie FAM! bestaat op dit moment uit een bestuur met een voorzitter en drie algemeen bestuursleden en een bureau met twee medewerkers inclusief de directeur die verantwoording aflegt ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wat is en doet de Beweging Limburg Positief Gezond?

loek.pngDe Beweging is een ontmoetingsplaats waarin alle kennis, expertise en ervaring over Positieve Gezondheid in Limburg samenkomt. Het is een netwerkorganisatie in ontwikkeling van, voor en door de burgers van Limburg. Met als doel de eigen regie weer terug te geven aan de (Lim)burger en zo de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ D'n Haammaeker zoekt handjes

dn-haammaeker-zoekt.jpgEr is véél te doen in gemeenschapshuis D’n Haammaeker in Neer. Oók als vrijwilliger, bestuurslid of betaalde oproepkracht. Logisch, want het is een mooie en sfeervolle plek om te zijn. Zeg nou eerlijk: wat is er leuker dan samen te werken met dorpsgenoten, te helpen bij activiteiten, ..
Lees verder ⇢

+ Wijzigingen bestuurssamenstelling D’n Haammaeker

fotobestuursvergadering02092021.jpgMet ingang van 1 oktober 2021 verandert de samenstelling van het bestuur van D’n Haammaeker in Neer. Per die datum draagt Peter Vennekens het voorzitterschap over aan Har Geenen, de huidige penningmeester. Per die datum verlaat secretaris Jort Raemakers het bestuur. Geruime tijd geleden ..
Lees verder ⇢

+ Ouch Zo - Coming Out Dag 2021

coming-out-day-logo-raw-small-2.pngOp 11 oktober is het weer Coming Out Dag. Bart vertelt over deze dag en wat OUCH ZO in het kader van Coming Out Dag in Noord- en Midden-Limburg doet. Kijk op onze Facebookpagina voor de data van onze Qafé!-momenten: www.facebook.com/ouchzo/events.

Youtube video
Externe link

Pagina 49 van 82
© Kiek Limburg