Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Mariëlle Gerads: Als vrouw moet je bovengemiddeld goed zijn

marielle.jpgNiet miauwen, aanpakken en werken. Mariëlle Gerads over de keuzes die ze gemaakt heeft in haar leven en waarom. 'Na ongeveer tien jaar was ik zwanger van onze zoon Bas. Ik dacht parttime of thuis te kunnen werken, maar dat had ik me even anders voorgesteld. Dat kon niet in de bouw. Ook vier ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Onze nieuwsbrief is weer uit! Leesvoer in vakantietijd. Met een voorwoord van onze coördinator Loek Vaessen.

nieuwsbrief-aug-2021.jpgVakantietijd, na een voor iedereen turbulent jaar met veel onzekerheden, hadden we voor nu de hoop op meer vrijheid en rust. Reikhalzend keken we al uit naar de mogelijkheid om weer meer te mogen en te kunnen. Op reis te gaan naar het buitenland zonder gedoe en weer meer samen te zijn. En toen ..
Lees verder ⇢

+ Ouch Zo - Qafé Zondagmiddagborrel PickNick Roermond

afbeelding-qafe-algemeen.jpgWie gaan we komende zondag in Roermond verwelkomen op onze BYOS PickNick en een gezellig praatje mee doen? Volg ons fb pagina https://www.facebook.com/ouchzo om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en nieuwtjes

Externe link

+ Hoe gaat je het nu écht met onze kinderen?

20201123143716-kopie.jpgDe kindtool van Positieve Gezondheid laat zien hoe het écht met kinderen gaat en wat voor hen belangrijk is. Soms zijn het kleine aanpassingen die het leven een stuk leuker kunnen maken voor kinderen. Met de kindtool kun je in gesprek gaan met kinderen en meer inzicht krijgen. Een kleine ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Online thematafel op 12 oktober, voor wie wil werken aan het geluk van onze jeugd, onze burgers van morgen.

thematafel-pg-in-basisonderwijs6.jpgDoe je met ons mee? Je bent bekend met positieve gezondheid en betrokken bij een Limburgse basisschool, als leerkracht, pedagogisch of sociaal medewerker, als ketenpartner of je werkt met kinderen. Je wilt meedoen in de doorontwikkeling en onderzoek naar inbedding van positieve gezondheid ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature secretaresse KBO Limburg (20 uur) te Roermond

vacature.jpgEen leuke vacature bij KBO Limburg: Vanuit ons kantoor in Roermond bieden wij met een klein maar professioneel team met enthousiasme en plezier ondersteuning aan de vele vrijwilligers en afdelingen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een secretaresse voor 20 uur per week. #vacature #secretaresse #parttime #Roermond

Externe link

+ Een beweging is op gang gebracht die steeds meer mensen meeneemt.

de-gezondste-regio-20252.jpgDe Zorggroep heeft als grote zorgaanbieder een maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de toekomst van de gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg. Niet voor niets dus dat de zorgaanbieder zeer recent als kernpartner is aangesloten bij Beweging Limburg Positief Gezond. De zorgvraag wordt ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature: Cliëntenvertrouwenspersonen (v.a. 24 uur)

afbeeldingvacaturecvp.jpgHeb jij uitstekende gespreksvaardigheden en aantoonbare werkervaring met mensen met een verstandelijke of psychogeriatrische beperking? We ontmoeten je graag! Met ingang van 1 januari 2020 is de Wet zorg en dwang (Wzd) van kracht. Deze wet houdt in dat mensen met een verstandelijke of ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Dagen voor Alleengaanden

foto.jpgVrouwen bouwen aan de samenleving Met veel plezier nodigen we jullie uit voor de Dagen voor Alleengaanden. In 2020 bestond ZijActief Limburg 90 jaar. Ter ere daarvan was er een mooie feestelijke dag georganiseerd voor jullie. De deelneemsters in Klimmen kunnen dat beamen. En nu, in oktober ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Gemeenschapshuis D'n Haammaeker in Neer zoekt beheerder (m/v)

entreehaammaekergerenoveerd.jpgAltijd al op zoek geweest naar een zelfstandige, flexibele, afwisselende en uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is? Dan is hier je kans! In verband met pensionering van de huidige beheerster is Stichting Gemeenschapshuis D’n Haammaeker in Neer op zoek naar een beheerder (m/v), voor 28 – ..
Lees verder ⇢

Pagina 5 van 33
© Kiek Limburg