Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Inzamelingsactie voor Oekraïne.

2f4ab9dbc1fd477d911ac927e91695e2.jpgHet Sint Jans-college in Hoensbroek heeft een inzamelingsactie gestart voor de mensen in Oekraïne. Naast het inzamelen van spullen is er ook een geldbedrag opgehaald zodat het transport naar Oekraïne ook betaalt kan worden. Sint Jan heeft voor deze actie de handen ineen geslagen met de ..
Lees verder ⇢

+ OUCH ZO - Qafé Weert

afbeelding-qafe-algemeen.jpgKomende zondag vindt ons Qafé plaats in Weert. De locatie to be: Wertha Brewpub. Aanvang 14:00-16:00. We hopen je weer te mogen ontmoeten! Tot dan!

Externe link

+ Wist je dat!

mentorschaplimburg.jpgZodra je hebt aangegeven bij Stichting Mentorschap Limburg interesse te hebben in het mentorschap, je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek?Daarna volgt een interne scholing. Ook gaan wij voor jou op zoek naar een match. Wij informeren, verbinden en ontzorgen je in deze procedure. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ HSV Cheethas Beek organiseert bijzondere middag.

a9ad5a4255c240548f820fbd48367dca.jpgOp zaterdag 2 April organiseert Baseballvereniging HSV Cheetahs een bijzondere sportmiddag. Deze middag is zowel voor mensen met een visuele beperking en begeleiders. Ook als je niet volledig blind bent, is het natuurlijk ook geen probleem om je in te schrijven. Wordt je begeleidt door een ..
Lees verder ⇢

+ Meer vrouwen in Limburgse gemeenteraden.

kweekvijvertraject-20222.jpgEen mooie ontwikkeling waar wij blij mee zijn. De politiek als afspiegeling van de maatschappij. Een gelijkere man-vrouwverdeling in de politiek betekent een betere vertegenwoordiging van de bevolking. Het zorgt ervoor dat de onderwerpen die aan bod komen een groter deel van de maatschappij ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Senioren een mooi(er) leven geven. Thuis in hun eigen omgeving.

marie-rose-vandenbergh.jpg Dat is wat Marie-Rose Vandenbergh doet in Zuid-Limburg. Marie-Rose werd met haar neus op de feiten gedrukt toen haar moeder én schoonmoeder bijna tegelijkertijd hulpbehoevend werden. “Het was een hele zoektocht om de juiste zorg te vinden. En wat we vonden was nogal eens beneden de maat. We ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Hoe kunnen organisaties optimaal bijdragen aan het versterken van zelfredzaamheid van ouderen in en met de wijk?

positievegezondheid.jpgInnovatiemanager Yvonne Moonemans deed onderzoek naar deze vraag. Zelfredzaamheid in en met de wijk. De dubbele vergrijzing heeft een grote impact op de zorg. We zien een enorme stijging in zorgbehoefte en een groeiend tekort aan professionele medewerkers. Daardoor neemt ook de druk op ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Lezing over ‘De Zwarte Grens’

afbeeldingzwartegrens.jpgOp woensdagavond, 13 april organiseert Heemkundevereniging OOS NAER in gemeenschapshuis D'n Haammaeker in Neer een lezing over 'De Zwarte Grens’. De lezing begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 2 uur. Vanwege de verwachte belangstelling is het nodig dat je je van tevoren aanmeldt. Aanmelden ..
Lees verder ⇢

+ Lezing Bjorn Oostra: De journalistiek staat onder druk

fotobjornoostra.jpgZaterdagavond, 2 april geeft Bjorn Oostra in Café Sjengske van gemeenschapshuis D’n Haammaeker in Neer de lezing 'De journalistiek staat onder druk'. Daarin belicht hij - de oorzaken van - het dalend vertrouwen in de journalistiek en de toenemende agressie tegen journalisten: “Dit ondermijnt ..
Lees verder ⇢

+ Belangenorganisatie voor mensen met een functiebeperking zoekt secretaris

disabled-3971921920.jpgDe Federatie van Gehandicaptenorganisaties in Limburg (FGL) behartigt de collectieve belangen van mensen met een functiebeperking en chronisch zieken in Limburg. De vrijwilligersorganisatie werkt nauw samen met de bijna 80 aangesloten organisaties. De projecten, activiteiten en werkzaamheden ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 5 van 50
© Kiek Limburg