Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Wij doen mee met Samenspel!

foto-pb-hkl-samenwerkingsverband-samenspel-stimulans-voor-maatschappelijke-uitdagingenmiddel-1024x683.jpgSAMENSPEL is een uniek samenwerkingsproject van Huis voor de Kunsten Limburg, Burgerkracht Limburg, Huis voor de Sport Limburg, Speeltuinwerk Limburg en Vereniging Kleine Kernen Limburg. De partners ondersteunen initiatieven die het welzijn en de participatie van burgers en de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ KidsParty pakt uit met thuisblijfeditie

pakket1.jpgVanaf 8 maart doen zo'n 1750 kinderen van ruim 60 jeugdverenigingen uit heel Nederland een maand lang mee met KidsParty. Het grote feest, dat sinds 2013 ieder jaar wordt georganiseerd door het jeugdwerk in Limburg om kinderen te stimuleren naar buiten te gaan, wordt dit jaar voor de eerste ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Burnout, overspannen….. de oplossing zat in de vraag 'Wat wil jij eigenlijk?'

dyonne-heijnen.jpgGevangen in een burn-out en een paar jaar later opnieuw overspannen door te hard en te veel werken en geen nee durven zeggen. De eerste vraag van haar coach in die tijd zal Dyonne altijd bijblijven en stiekem gebruikt ze hem zelf ook geregeld: Wat wil jij nu eigenlijk? Een confronterende vraag ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Via vrijwilligerswerk kunnen doorstromen naar een betaalde baan. POVL ondersteunt vrijwilligerswerk in heel Limburg.

povl.jpg"Vrijwilligerswerk is het cement van de samenleving. Wij zorgen ervoor dat het lokale vrijwilligerswerk zo soepel mogelijk kan draaien. Vrijwilligerswerk is veelomvattend. Je bevordert eigenlijk de leefbaarheid van de wijk of het dorp, je stimuleert de sociale cohesie en je vergroot de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Het delen van succes is het vermenigvuldigen van geluk!

ben-je-aan-het-werken-vanuit-het-gedachtengoed-van-positieve-gezondheid-en-heb-jij-de-behoefte-om-casussen-te-bespreken-met-andere-ervaringsdeskundigen-van-elkaar-leren-elkaar-inspireren-en-weer-een-stap-verder-hel.pngWij hebben goed nieuws, op 22 maart a.s. van 10.00u tot 12.00u starten we online met de eerste intervisie bijeenkomst. Werk je vanuit het gedachtengoed positieve gezondheid en heb jij de behoefte om casussen te bespreken met andere ervaringsdeskundigen? We gaan samen van elkaar leren, elkaar ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Mannen onderbreken mannen in een gesprek, maar bij vrouwen doen ze dat drie keer zo vaak.

mannen-laten-vrouwen-niet-uitpraten.pngDat wisten we eigenlijk wel, maar toch fijn dat het nu ook aandacht krijgt. Dames, werk 👩‍🔧 aan de winkel! En daarom organiseren wij, FAM Netwerk & SMKK op 14 april een online bijeenkomst met als thema AANDACHT GRAAG!. Ilona Eichhorn gaat ons leren hoe we hier verandering in kunnen brengen. De ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vanwege corona: ‘Kunstig Naer’ naar andere datum

logokunstignaer.pngVanwege het coronavirus gaat de kunstmanifestatie ‘Kunstig Naer’ niet door op 25 april a.s. De organisatoren gaan op zoek naar een nieuwe datum in 2021. Die wordt zo snel mogelijk gepland en bekend gemaakt. De gezondheidsrisico’s zijn op dit moment te groot om ‘Kunstig Naer’ eind april te ..
Lees verder ⇢

+ Werken bij Burgerkracht Limburg, iets voor jou?

afbeeldingtegeltjevacatures.jpgBurgerkracht Limburg is de stuwende kracht achter #burgerparticipatie in Limburg. Wij zorgen ervoor dat de burger centraal staat bij inspanningen van overheden, instellingen en (maatschappelijke) organisaties om de #vitaliteit van Limburg te versterken. Dat doen we vanuit de thema’s ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Een kijkje in de keuken van het LAJK

lajkfoto.jpgZoals Mayko zo mooi schreef bij het artikel over de maatschappelijke organisatie Limburgs Agrarisch Jongeren Kontakt: “Qua foto is het lastig om er een te kiezen. Maar het LAJK is voor de leden ook een club om gezellig met andere boeren jongeren aan de bar wat te drinken en te praten." De ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ SpiLunch

15661339122471191987657707392527980591803619o.jpgBijpraten met collega's uit de provincie: → het kan tijdens de SpiLunch 🥐 Vorige week vrijdag vond de try-out van het nieuwe Spil in de Wijk-concept SpiLunch plaats: een online meeting waarbij collega’s die in hetzelfde werkveld zitten, maar in een andere gemeente of regio werkzaam zijn, ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 5 van 25
© Kiek Limburg