Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ World Cleanup Day 2021

11997981336329216934198516144458340631987676n.jpg Op zaterdag 18 september is het weer zover: World Cleanup Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opruimactie geven we samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt. Ons doel? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfafval! En vooral ook het verkrijgen van waardevolle informatie ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vandaag stellen we SMKK aan jullie voor.

safeimagephp.jpgWat is en doet SMKK? Stichting Meer Kleur en Kwaliteit is een provinciale, maatschappelijke organisatie die zich inzet voor participatie van migranten- en vluchtelingenvrouwen. SMKK organiseert allerlei activiteiten, zoals voorlichtingsbijeenkomsten, workshops, trainingen, conferenties en ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ga je met ons mee? In een aantal aantal tussenstops on- en offline op reis naar verschillende elementen van vitaliteit.

vitaliteitsreis-live-line-up.pngUitnodiging: Vitaliteitsreis Live! Donderdag 23 september, het beste begin van je (werk)dag. Voor velen in onze prachtige provincie zit de vakantie er weer (bijna) op. We hopen dat je in de afgelopen zomerperiode tot rust bent gekomen en er weer vol energie tegenaan kan. Maar wat als jij of ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Duurzaam geld uitgeven

Op 18 januari 2021 organiseerde De Omwentelaars een impactgesprek over duurzame manieren om je geld uit te geven.De volgende onderwerpen kwamen aan bod: · Pay forward · True pricing · Circulair geld · Initiatieven steunen · Persoonlijke ontwikkeling Een inspirerende avond met een ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Mella zingt, speelt én signeert haar cd ‘Plat’

fotomella.jpgOp zaterdag 25 september a.s. treedt Mella op in Café Sjengske in D’n Haammaeker. Het is haar eerste live optreden sinds het uitkomen van de cd ‘Plat’. Mella zingt een aantal nummers van die cd. Zij begeleidt zichzelf op gitaar. Na haar optreden kun je een door haar gesigneerde cd kopen. Het ..
Lees verder ⇢

+ Familiedag 2021

roermond.jpgLaat je familieleden, vrienden of buren kennismaken met ZijActief Limburg en kom naar onze Familiedag op zondag 10 oktober!

1 bestand

+ Samen op Stap op Zondag

sos.jpgOp 26 september 2021 gaan we Samen op Stap op Zondag! De vorige wandelingen werden goed bezocht. Daarom organiseren we ook deze editie van Samen op Stap op Zondag op drie verschillende locaties én volledig buiten. Zo beperken we de groepsgrootte, maar de gezelligheid zeker niet! Op alle ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Wat is en doet Jeugdwerk Limburg?

breakdance.jpgWeten jullie het al? 'Jeugdwerk Limburg is het kenniscentrum op het gebied van jeugd- en jongerenwerk. We ondersteunen met onze activiteiten de lokale vrijwilligers. Wij zijn een vereniging van zo'n 89 jeugd- en jongerenwerkorganisaties in Limburg. Het moet natuurlijk voor elk kind in onze ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Marleen van Rijnsbergen, nieuw bestuurslid van SMOL

marleen-van-rijnsbergen.jpgGraag stellen we jullie voor aan Marleen van Rijnsbergen als nieuw bestuurslid van SMOL. Marleen is de afgelopen jaren nauw verbonden geweest aan het maatschappelijke werkveld. Sinds dit voorjaar is ze directeur van Kledingbank Limburg. Wij zijn dan ook heel blij dat Marleen met al haar kennis ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Nieuwsbrief Actief Roermond

nieuwsbrief-3.pngOnze nieuwsbrief van september staat online.

Externe link

Pagina 50 van 81
© Kiek Limburg