Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Start 8e Kweekvijvertraject Meer Vrouwen in de Politiek

530a9570-5bb2-4183-8373-5016550840e3.jpegDe eerste keer weer in real life van start met ons Kweekvijvertraject voor meer vrouwen in de politiek. En natuurlijk is de eer aan onze ambassadeur Marianne Smitsmans om de aftrap te geven. Mooi om weer met een hele diverse groep aan de slag te kunnen gaan. FAM! Netwerk & SMKK #mvip #empower #politica

+ Vandaag is het zover de Koning en Koningin komen naar onze provincie voor een streekbezoek aan Noord-Limburg.

aanbieden-handboek.png Een bezoek dat in het teken van gezondheid zal staan. Aan Machteld Huber, grondlegger van het gedachtegoed Positieve Gezondheid en Hans Peter Jung, huisarts in Afferden de eer om het eerste Handboek Positieve Gezondheid in de huisartsenpraktijk aan te bieden. Ook wij zijn natuurlijk heel ..
Lees verder ⇢

+ Schrijf je in voor de webinar 'KRACHTIG en kwetsbaar' op 3 juni 2021 #jongemantelzorgers

schermafbeelding-2021-05-26-om-51811-pm.png"Wist je dat 1 op de 5 jongeren onder 18 jaar mantelzorger is?" 👀 Vivian Lataster legt uit (zie filmpje) waarom het belangrijk is oog te hebben voor jonge mantelzorgers en nodigt je van harte uit om op 3 juni 2021 de webinar 'KRACHTIG en kwetsbaar' te volgen. Je kunt je nog inschrijven tot donderdag 31 mei 2021. Check de link 👇

1 bestand
Externe link

+ TALKSHOW LUST FOR LIFE

ontwerp-zonder-titel-1.pngEen mooie bijdrage tijdens het live event gezondste regio 2025 van Esther Bloemen waarbij ze uitleg gaf over het Scholingsplan tijdens de TALKSHOW LUST FOR LIFE. Esther sprak over het scholingsplan van De Beweging Limburg Positief Gezond waarin al 2000 mensen en 85 implementatie coaches ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Sterk ondernemerschap! Hoe doe je dat? Speciaal aanbod voor vrouwelijke ondernemers.

inspiratiehuis.pngWil je meer zicht hebben op je eigen kwaliteiten, op de toegevoegde waarde van jouw bedrijf en meer grip krijgen op je klanten? Dan is het nodig om te focussen. In drie praktische dagdelen vind je de antwoorden die bij jou passen, dat wat voor jóu werkt. In samenwerking met FAM! en SMKK wordt ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Gezocht: Beheerder (m/v) voor 20 en mogelijk 28 uren per week

entreehaammaekergerenoveerd.jpgGemeenschapshuis D’n Haammaeker in Neer is een dynamische en resultaatgerichte organisatie. Het Stichtingsbestuur zoekt een beheerder (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering in het gemeenschapshuis. Je geeft leiding aan betaalde en vrijwillige krachten. Je plant ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Hoe pas jij het werken vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid toe in de praktijk?

15-juni-online-intervisie.pngWil je leren van de ervaringen van anderen, of jouw successen met ons delen? We gaan samen van elkaar leren, elkaar inspireren en een stap verder helpen tijdens de online intervisie bijeenkomst onder deskundige begeleiding van Estelle Schatorie. Op 15 juni a.s. van 10.00u tot 12.00u online. ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Geef om burgerinitiatieven, geef aan het Burgerkracht Stimuleringsfonds Limburg

afbeeldingdoneeractiepuntnl.jpgLimburgers zijn trots op de Limburgse samenleving. Maar, niet iedereen kan meedoen. Gelukkig zijn er veel mooie initiatieven van burgers, die hun kracht, talent en ervaring willen inzetten ten dienste van een ander, zodat die óók kan meedoen. Burgerinitiatieven, die zich inzetten om armoede ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Kweekvijver 2021, Meer Vrouwen in de Politiek

kweekvijver.pngEr zijn nog drie plaatsen vrij. Twijfel je of je politiek actief wilt worden, ben je al actief en wil je leren hoe je jezelf krachtiger kunt positioneren? Wil je verdieping brengen in dat wat je al eerder hebt geleerd en samen in een veilige omgeving met elkaar gaan oefenen? Doe dan mee aan ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vrouwelijke ondernemers, het is tijd om de motor op te voeren!

inspiratie.png Wil jij jouw kennis en vaardigheden rondom ondernemerschap vergroten? Jouw netwerk versterken en uitbreiden? Kom dan 7 juni naar Roermond en laat je inspireren door de ervaren trainers Marlies Heeringa-Jansen en Joyce Verheijden van het Inspiratiehuis voor ondernemers in een boeiende ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 57 van 81
© Kiek Limburg