Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Meer vrouwen in de media. Moeten we daar aandacht aan besteden?

media-training-marjanne-wassink.pngJazeker! Van alle experts in de media is slechts 12% vrouw, slechts 7% van de vrouwen op krantenfoto’s wordt afgebeeld in een werksituatie, slechts 2% van de advertenties laten intelligente vrouwen zien, slechts 3% van de advertenties laat vrouwen in leiderschapsposities zien. En daarom ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wij zoeken creatieve jongeren!

afbeeldingcreatievedenkers.jpgBurgerkracht Limburg zoekt jongeren die aan de slag willen gaan met het promoten van Positieve gezondheid. Ben jij (of ken jij?) een jongere tussen de 14 en 27 jaar oud die zin heeft om aan de slag te gaan met dit mooie onderwerp? Samen met een paar andere jongeren start je in #teamPG; een ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Heb je hulp nodig, maar kun je niet zo goed voor jezelf opkomen?

een-titel-toevoegen.jpgEn heb je geen familie of anderen om op terug te vallen? Ben je meerderjarig en heb je door ziekte of beperking in bepaalde situaties moeite met het begrijpen van informatie? En moeite met het nemen van beslissingen? Neem dan contact met ons op. Voor (tijdelijke) ondersteuning kun je Stichting ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Samen terugblikken op tv-reeks ‘De Veerkracht van de Mijnstreek

unnamed-2.jpgPOSITIEVE GEZONDHEID | Onlangs kwam het gezelschap dat meewerkte aan de serie Positieve Gezondheid, 'De Veerkracht van de Mijnstreek' samen om in een sfeervolle setting na te praten over hun ervaringen voor, tijdens en na de opnames. Eén van de kartrekkers van deze serie Karenanna Knopper ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ouch Zo - Qafé Zondagmiddagborrel Venlo

afbeelding-qafe-algemeen.jpgOntmoet andere LHBTI's uit Venlo en omgeving tijdens onze zondagmiddagborrel in Grenswerk Café (Peperstraat 10, 5911 HA, Venlo).

Externe link

+ Ouch Zo - Qafé Zondagmiddagborrel Weert

afbeelding-qafe-algemeen.jpgOntmoet andere LHBTI's uit Weert en omgeving tijdens onze zondagmiddagborrel in Theatercafé De Huiskamer (Wilhelminasingel 10B, 6001 GT Weert).

Externe link

+ 15 jaar Kweekvijvertraject Meer Vrouwen in de Politiek, dat gaan we vieren!

kweekvijver-renie.jpgOproep aan oud kweekvijver deelnemers èn sprekers! De kweekvijver Meer Vrouwen in de Politiek (MViP) bestaat dit jaar 15 jaar. Dat mogen we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Al vijftien jaar nemen getalenteerde vrouwen deel aan de kweekvijver en met succes; een hoop van de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Sterk ondernemerschap! Hoe doe je dat? Speciaal aanbod voor vrouwelijke ondernemers.

inspiratiehuis.jpgWil je meer zicht hebben op je eigen kwaliteiten, op de toegevoegde waarde van jouw bedrijf en meer grip krijgen op je klanten? Dan is het nodig om te focussen. In drie praktische dagdelen vind je de antwoorden die bij jou passen, dat wat voor jóu werkt. In samenwerking met FAM! en SMKK wordt ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Media training - Ben ik in beeld?

media-training-marjanne-wassink.jpgWe gaan met elkaar in gesprek over de kansen en valkuilen van profileren in de media. Hoe zorg je dat je in beeld komt? En hoe breng je een boodschap over? Over het belang van een kernboodschap. Als je niet zichtbaar bent, loop je kansen mis. Marjanne Wassink is een zeer ervaren radio-, ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Stichting Mentorschap Limburg komt op voor mensen die niet goed voor zichzelf kunnen zorgen.

mentorschap.pngWat doet een mentor? Een mentor komt op voor mensen die niet goed voor zichzelf kunnen opkomen en geen familie of anderen hebben om op terug te vallen. Het gaat om meerderjarige personen die door hun ziekte of beperking in bepaalde situaties moeite hebben met het begrijpen van informatie en ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 6 van 35
© Kiek Limburg