Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ ‘Kunstig Naer’ met Pinksteren

dnhaammaekerposterkunstignaer03.png‘Kunstig Naer’ is een dynamische kunstexpositie, waar Neerse kunstenaars zichzelf en hun werk aan het publiek presenteren. Met korte optredens van het muzikaal duo Pinky Toe en columniste Wanda. Bezit je kunst met een verhaal? Breng mee, laat zien en vertel. Wanneer: Zondag, 5 juni 2022 ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ OUCH ZO - MEET UP BEVRIJDINGSFESTIVAL 5 mei Roermond

bevrijdingfestival-foto-5-mei-2022.pngOok OUCH ZO viert de vrijheid tijdens het Bevrijdingsfestival in Roermond. Kom langs bij onze stand op het Plein van de Vrijheid vanaf 11:30.

Externe link

+ Fijne Koningsdag namens Stichting Gips.

1d71136a02444638af0c433f2911f992.jpg Vandaag is het Koningsdag de verjaardag van onze koning. Een dag waarop de straten van onze grote steden in oranje worden ondergedompeld en door het hele land leuke activiteiten worden georganiseerd. Een dag waarop mensen gezellig samenkomen of het juist even rustig aan doen. Hoe je deze ..
Lees verder ⇢

+ Kentucky Fried Chicken opent binnenkort zijn tweede restaurant in Heerlen.

ingezonden-brief-dagblad-de-limburger.pngHoe kan het dat de Gemeente Heerlen hiervoor een vergunning verleent???? We zetten ons als beweging al enkele jaren met veel passie in voor gezondere Limburgers. Denk bijvoorbeeld ook aan de programma’s zoals de Gezonde Basisschool van de Toekomst, gezondheidsbewustzijn bevordering op ..
Lees verder ⇢

+ Besparing kan oplopen tot € 25.000,- per cliënt per jaar of tot € 16.000,- eenmalig per cliënt.

stuurgroep-mentorschap.pngOverleg met de stuurgroep ‘Samen zorgen voor goed mentorschap’. Het doel van deze stuurgroep is samenwerken, monitoren en nieuwe ideeën aandragen door met verschillende key partners in gesprek te gaan. Om zo te komen tot een antwoord op de vraag: hoe kunnen we de bekendheid structureel ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Spelen & Leren Werkgroep Ongehinderd testen Anytime Fitness Kerkrade.

collagehd-2022-04-12-1355101.jpgDinsdag 5 april werkte Gips Spelen en Leren samen met werkgroep Ongehinderd Kerkrade en Iedereen Kan Sporten Parkstad. Deze middag werden we uitgenodigd door Anytime Fitness Kerkrade, om de locatie te beoordelen op toegankelijkheid. Bij deze beoordeling proberen we vooral de positieve punten ..
Lees verder ⇢

+ Ben jij die Limburgse Werkgever die vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid het beste op de kaart zet binnen zijn organisatie?

nvl-1920x700px-banner-website-award-metdatum.pngOp donderdag 22 september 2022 (tijdens de Nationale Vitaliteitsweek) maken we de winnaar bekend; wie zich de “Vitaalste Limburgse Werkgever 2022” mag noemen. Deze Award is bedoeld om Limburgse Werkgevers die investeren in het welbevinden van hun medewerkers een extra podium en waardering te ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ondersteuning mentoren

whatsapp-image-2022-04-15-at-103518-am1.jpegStichting Mentorschap Limburg biedt te alle tijde de mentoren advies en begeleiding. Tijdens de terugkommiddag voor kandidaat-mentoren kunnen vragen gesteld worden naar aanleiding van de e-learning ‘Goed Mentorschap’. Henk Hassing vertelt over ethiek en handelen in het belang en welzijn van de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Fijne paasdagen namens maandag Parkstad en Gips S&L.

20220412202522.jpgTerwijl maandag Parkstad nog een potje doet tietschen om te bepalen wie tot koning wordt gekroond, wensen wij jullie hele fijne paasdagen toe.🐣

+ 'Modertaal'

fotofritscriensbewerkt.jpgOp zaterdag, 23 april is Frits Criens met ‘Modertaal’ te gast in café Sjengske van gemeenschapshuis D’n Haammaeker in Neer. Frits schrijft romans, gedichten en columns in het Nederlands en dialect. Zijn groots opgezette buiten-toneelstukken zoals Vossen van de Spik, trokken vele duizenden ..
Lees verder ⇢

Pagina 6 van 52
© Kiek Limburg