Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Centrum Seksueel Geweld

screenshot2020-04-03-home-centrum-seksueel-geweld.pngExperts regelen voor slachtoffers van seksueel geweld in één keer alles wat nodig is. Het Centrum Seksueel Geweld is een plek waar slachtoffers van aanranding of verkrachting hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben: forensische, medische en psychische hulp. Bij het Centrum Seksueel Geweld ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ CRISIS? (24/7 BEREIKBAAR) Direct hulp bij een crisis of verward gedrag.

logo-sterk-huis.svgHulp voor mensen met een lastige of bedreigende (thuis)situatie. Sterk Huis is er voor iedereen die hulp nodig heeft. Wij bieden een warme en veilige omgeving waar je terechtkunt met opvoedings- en ontwikkelingsvragen. Een omgeving waar je in tijden van crisis tot rust kunt komen en waar we ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Website over corona voor laaggeletterden en mensen met een verstandelijke beperking

a.pngLaaggeletterden en mensen met een licht verstandelijke beperking kunnen terecht op een speciale website met betrouwbare en begrijpelijke informatie over het coronavirus. #laaggeletterd #coronahulp

Externe link

+ Veilig thuis voor iedereen

veilig-thuis-logo234x.pngNu gezinnen in verband met de corona-maatregelen de hele dag samen thuis zijn, kunnen spanningen eerder oplopen. Juist kwetsbare gezinnen kunnen in deze tijd sneller aan hun grenzen zitten, met alle risico’s die daarbij horen. Laten we er samen voor zorgen dat thuis een veilige plek is voor ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Telefonische hulplijn voor ouderen

logo-noom.pngKBO-PCOB en NOOM openen op maandag 30 maart een telefonische hulplijn waar ouderen (met een migratie-achtergrond) terecht kunnen voor informatie over de Corona-crisis of gewoon voor een luisterend oor. Het nummer van deze Ouderen-Infolijn is 030-3 400 600, bereikbaar van maandag tot en met ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Denkkracht bij Corona gerelateerde problemen Noord-Zuid Denk Tank

noord-zuid-denktank.pngEen crisis vraagt om creativiteit, om mensen die hun denkkracht willen bundelen en om heel veel ideeën, zodat je de best passende oplossing snel kunt inzetten. Loop je vast met een probleem en heb je snel mensen nodig die met je mee willen denken over oplossingen? Stuur je vraag naar... ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Hulplijn bij opgelopen spanningen in het gezin

085-8640164.pngWat te doen als de spanningen in een gezin te hoog oplopen nu we 24 uur op elkaars lip zitten? De telefonische hulplijn #goedverbonden is door de stichting Kinderleven in Maastricht opgezet om ouders, kinderen en pubers stoom te laten afblazen als de stress binnen het gezin te hoog oploopt. ..
Lees verder ⇢

+ Burgerkracht Limburg verlengt maatregelen coronavirus tot 1 juni 2020

logoblauwgroenburgerkrachtlimburg.jpgOm het besmettingsrisico met het coronavirus te beperken heeft Burgerkracht Limburg de duur van alle maatregelen verlengd: tot 1 juni 2020 zijn alle door onszelf geplande en georganiseerde grote én kleine evenementen, bijeenkomsten en vergaderingen geannuleerd. Tot die datum is ook het kantoor ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Coronahulp

Collectief besmet en individueel geraakt Het coronavirus en de kans op besmetting dwingt ons om letterlijk afstand te nemen van elkaar. Dit gegeven raakt ons allen als mens We worden hierdoor allemaal . geconfronteerd met onszelf en teruggeworpen op we wel en ..
Lees verder ⇢

+ Heldenwandeling

Nazorg Coronahelden Ik bied als nazorg straks als alles voorbij is coachings/troostwandelingen aan Voor iedere held die er behoefte aan heeft om samen te praten, luisteren, huilen, lachen en knuffelen. Om te helpen verwerken wat ze allemaal meegemaakt hebben.

Pagina 60 van 62
© Kiek Limburg