Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Bestuur FGL sluit werkjaar 2020 af

ggofotolaatsteab2020.jpgVandaag vond online de laatste bestuursvergadering, tevens eindejaarbijeenkomst van de FGL plaats. Een intensieve en dynamische bijeenkomst, waarin de actuele stand van zaken werd opgemaakt ten aanzien van diverse projecten en activiteiten. Zoals, bijvoorbeeld, de digitale communicatie (die ..
Lees verder ⇢

+ Online Nieuwjaarsbijeenkomst FAM! Netwerk

njb-fam-netwerk-2021.pngCoronatijd of niet, ook in 2021 is er uiteraard onze nieuwjaarsbijeenkomst. Juist in deze tijd is het belangrijk om geïnspireerd te worden, nieuwe mensen te leren kennen en vooruit te kijken. Proost jij 21 januari mee met ons?

Youtube video
Externe link

+ Lockdown

received406464864035284.jpegAls kleine startende zelfstandige heb ik sinds vandaag ivm de lockdown mijn jurkenwinkel moeten sluiten. Maar ik blijf positief. Mijn webshop is open: www.Gerjo-dresses.nl Bestellingen binnen Limburg kom ik persoonlijk bij u thuis brengen eventueel met een persoonlijk advies. Ook is er ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Stay Connected

img20201214174755365.jpgVoor loopbaanadvies, startersbegeleiding en meer op het gebied van werk, kun je tijdens deze lockdown via een online sessie tóch een stap zetten. Info@aandacht.coach

Externe link

+ Scouts ondersteunen #samentegeneenzaamheid

december-2020-poster-geel-eenzaamheid-postercampagne-2.pngScouting St. Lambertus maakt kerstkaartjes voor ouderen in Blerick en steunt daarmee het initiatief #SamenTegenEenzaamheid van de Provincie Limburg. Omroep Venlo was erbij en zette de kleurende bevers op film. Deze activiteit is een voorbeeld van de vele acties die Scoutinggroepen in deze maanden voor anderen in hun omgeving doen.

Youtube video
Externe link

+ Ondezoek gebruiksvriendelijkheid Kiek Limburg

ontwerp-zonder-titel1.pngBeste lezer, Deze Limburgse zoekmachine met daaraan gekoppeld een online podium voor Limburgers is medio maart online gegaan. We zijn nu enkele maanden verder en zijn erg benieuwd hoe de ervaringen zijn. Wij vinden het belangrijk dat het voor iedereen duidelijk en gebruiksvriendelijk is. Daar ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Jouw initiatief, organisatie of bedrijf is vindbaar via ‘Kiek Limburg’!

kieklimburg160320.pngLimburgs eigen online Zoekmachine en Podium 'Kiek Limburg' is dé plek waar (Lim)burgers en aanbieders van producten en diensten elkaar vinden. Snel, gemakkelijk én gratis. Da’s de kracht van Kiek Limburg: wat Limburg te bieden heeft, dat vind je op 'Kiek'! Via Kiek Limburg vind je ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Coll-me

coll-me.jpgHet verschil maken tegen eenzaamheid, armoede en een gezellige leefomgeving; dat doen we toch zeker samen! Help mee met deze warme actie tegen kille dagen! Een dame in mijn buurt vertelde mij over haar zwaarmoedige gevoelens. Ze voelt zich eenzaam in deze Corona-tijd. Ik vroeg waar ze blij ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ De eerste Positieve Gezondheid Livecast.

iph-livecast.pngDeze staat volledig in het teken van Leren van Limburg. Aanmelden voor de livecast op 13 januari 2021 is nu al mogelijk. Tijdens deze livecast wordt het magazine ‘Limburg Positief Gezond’ gelanceerd. Een magazine volledig gevuld met interviews, artikelen en informatie over de route en de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Digitale rondleiding door gemeenschapshuis D'n Haammaeker in Neer

46.jpgVanwege het coronavirus staan veel activiteiten in Limburgse gemeenschapshuizen op een laag pitje. Dat is ook het geval in D'n Haammaeker. Sinds de opening, 30 jaar gelden, is het nog nooit zo lang zo rustig geweest in het doorgaans bruisende gemeenschapshuis in het centrum van Neer. We ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

Pagina 67 van 80
© Kiek Limburg