Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Expositie Sint-Janskluis te Geleen op 18 en 19 november

expositie-sint-janskluis-geleen-op-18-en-19-november.jpgStichting Zinnebeelden organiseert op 18 en 19 november een tentoonstelling met werken van twee kunstenaars die in verleden en soms ook nu gebruik maken van de geestelijke gezondheidszorg. Hun kunstvorm wordt ook wel Outsider Art genoemd. Outsider Art is een verzamelnaam van authentieke ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Beleef(d) Autisme een workshop titel die op twee manieren uit te leggen is.

logobeleefdautisme-300x196.jpgBeleefd Autisme is een complete, maar compacte cursus met als doel om docenten in het primair onderwijs te voorzien van kennis en hulpmiddelen om beter om te gaan met leerlingen met Autisme Spectrum Stoornissen (ASS) in de klas. Het begrip voor deze leerlingen groeit daarmee. Voor de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Jubileum Peter Thomassen.

ae660bb74c2746b4a630968f11fc63e0.jpgBeste Peter, Eindelijk is het dan zo ver, een speech speciaal voor jou, de spotlight op jou gericht en dat terwijl je daar niet van houdt, want je bent 10 jaar bij GIPS. Je hebt gezegd dat je eigenlijk niet toegesproken wilt worden maar als het moet dan zo kort mogelijk. lk weet niet of ..
Lees verder ⇢

+ NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2023 - IT TAKES A VILLAGE TO RAISE A CHILD

raise-child-2.jpgHet is onze plicht ervoor te zorgen dat onze kinderen in goede gezondheid opgroeien. Dat onze families en buren een betekenisvol, vitaal en goed leven kunnen leiden en hun dromen waarmaken. We dienen een omgeving te creëren waarin mensen samen leven en oud kunnen worden. Een (woon) omgeving ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ GIPS Spelen & Leren stelt zintuigen op de proef.

c51d39f372b74b7b80e8efadd682d94e.jpgBlik deze vrijdagmiddag met ons terug op onze workshop aan medewerkers van Medtronic. Tijdens dit ervaringsparcours werden verschillende zintuigen op de proef gesteld. Zo moesten ze beter luisteren om tijdens het lopen met een taststok, hun weg te vinden. Hoewel ze hun tast ook gebruiken om ..
Lees verder ⇢

+ Praktische zalenaccommodatie in Neer (Midden-Limburg)

minidnhaammaeker-027.jpgZoek je een mooie, praktische en (rolstoel)toegankelijke accommodatie voor je vergadering, presentatie, studiebijeenkomst of symposium? D’n Haammaeker in Neer heeft voor elke bijeenkomst en voor elk evenement de juiste ruimte, de juiste faciliteiten en het passende arrangement. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ PixTalk Natuurfotografie

bobluijksfoto1.jpg Op zondagmiddag 5 november vindt in D’n Haammaeker aan de Hoogstraat in Neer de eerste editie van PiXTALK Natuurfotografie plaats. De gedreven natuurfotografen Bob Luijks en Johan van der Wielen nemen je mee in hun wereld van natuurfotografie. Zij laten een grote variatie van hun werk zien, ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ D'n Haammaeker organiseert 'Noewjaorsborrel van Hiej'

ggovooraankondigingnoewjaorsborrel17102023.jpgJe bent welkom in D'n Haammaeker in Neer! Oók tijdens de 'Noewjaorsborrel van Hiej', op 1 januari 2024.

+ Stichting GIPS & Arriva Limburg buigen zich over toegankelijkheid.

24a30d35c7c846aa9d99e49940b99e94.jpgOnlangs heeft Stichting GIPS weer nieuwe opnames gemaakt in het kader van toegankelijkheid. Deze keer stond het reizen met de lijnbus centraal. Deze opnames zijn gemaakt i.s.m. Arriva Limburg. Wie ons al een tijdje volgt weet dat dit niet het eerste filmpje is m.b.t. toegankelijkheid. Zo ..
Lees verder ⇢

+ Jongerencoach

Hallo! Mijn naam is Safiye Vural. Ik ben docente Engels & Jongerencoach. Al 10 jaar werk ik met plezier als docente Engels en leerlingbegeleider binnen het voortgezet onderwijs. De afgelopen jaren heb ik naast het doceren ook jongeren met verschillende achtergronden gecoacht. Mijn ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 9 van 82
© Kiek Limburg