Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
Vraag en antwoord overzicht
+ Voeg toe
Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
Volg ons

+ Financiering gezocht

logobeleefd-autisme.jpgStichting GIPS heeft in samenwerking met een aantal partners (o.a. Hogeschool Arnhem Nijmegen, VR LAB) een concept bedacht om met Virtual Reality in de huid van iemand met een autisme spectrum stoornis te kruipen. Een intense ervaring die veel meer duidelijk maakt dan 1000 worden. Voor de ..
Lees verder ⇢

+ Het 7e Impactgesprek op 1 oktober: De rol van spullen tijdens de decembermaand

pakjesavond.jpgTijdens het zevende impactgesprek staat het thema spullen centraal. Vanaf oktober gaan in Nederland de inkopen starten voor de decembermaand. Maar wat is eigenlijk de impact van spullen? En hoe beleef je deze maand als je bent gaan consuminderen? Met Pakjesavond in aantocht; wat is het effect ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Corona trekt een spoor van leed door de samenleving: het ergste moet nog komen

spoor-van-leed-tekst.jpgEr is iets merkwaardigs aan de ramp met het coronavirus, stelt trauma-expert Berthold Gersons: de impact is immens, maar publieke woede en verdriet zag je lange tijd nauwelijks. En dat is riskant, want het kan het gevoel van eenheid in de samenleving ondergraven. Wat te doen?

Externe link

+ Herenboeren, Samen Duurzaam Voedsel Produceren

schermafbeelding-2020-06-17-om-111421.pngHet zesde impactgesprek van de Omwentelaars heeft als thema; Herenboeren, Samen Duurzaam Voedsel Produceren. Deze bijeenkomst is vanavond helemaal volgeboekt, maar is ook online te volgen via Zoom. Kunnen we op een meer duurzame manier voedsel produceren en hoe ziet dat er dan uit? In de ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Jongeren sporten samen. Sport jij mee?

ppd-flyer-jpeg.jpgGeorganiseerd door PPD Limburg & SMKK op zondag 16 augustus (inloop vanaf 9.00u) van 10.00u tot 15.00u in Maastricht. Voor jongens en meisjes tussen 12 en 18 jaar. Deelname is gratis! We gaan voetballen, kickboksen, boksen en nog meer! #jongeren #jeugd #sport

Externe link

+ Vacature: Speeltuinwerk Limburg

vacature1.pngVacature: Speeltuinwerk Limburg zoekt ... een energieke consulent(e) per 1 augustus 2020. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je een warm hart voor buiten spelen? #vacature Speeltuinwerk Limburg #buitenspelen

Externe link

+ Jonge Mantelzorgers in coronatijd

jonge-mantelzorgers.jpgAandacht voor jonge mantelzorgers is hard nodig.

+ Quiz noodmaatregelen. Wat weet jij van de lockdownregels? Doe de test.

screenshot2020-05-17-wat-weet-jij-van-de-lockdownregels-doe-de-test.pngHet regeldoolhof van de anderhalvemetersamenleving is ondoorgrondelijk. We leggen je een aantal situaties voor. Zou jij een boete krijgen? Tekst: Mac van Dinther | Fotografie: Guus Dubbelman | Vormgeving: Titus Knegtel | Website: Joris Heijkant. (Bron Volkskrant 15 mei)

Externe link

+ Onderzoek naar nieuwe Omgevingsvisie - Roerdalen

omgevingsvisie.jpgHeb jij al meegedaan aan het onderzoek naar de nieuwe Omgevingsvisie? In deze visie geven we aan wat we samen belangrijk vinden voor Roerdalen. Vul de vragenlijst in en laat weten hoe Roerdalen er in 2050 volgens jou uit moet zien. Doe snel mee! Dit kan nog tot en met 15 mei.

Externe link

+ Coronahulp in Limburg. Wij staan voor u klaar

flyer-provincie-nw.pngHet zijn onzekere tijden. Het Coronavirus heeft nogal wat invloed op ons dagelijks leven. We zijn veel meer thuis dan gewoonlijk en hebben minder sociale contacten dan dat we gewend zijn. We maken het er het beste van, maar het kan ook zijn dat we ons soms alleen, bang of verdrietig voelen. ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

Pagina 1 van 4
© Kiek Limburg