Home
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
Vraag en antwoord overzicht
+ Voeg toe
Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
Volg ons

+ Jongeren sporten samen. Sport jij mee?

ppd-flyer-jpeg.jpgGeorganiseerd door PPD Limburg & SMKK op zondag 16 augustus (inloop vanaf 9.00u) van 10.00u tot 15.00u in Maastricht. Voor jongens en meisjes tussen 12 en 18 jaar. Deelname is gratis! We gaan voetballen, kickboksen, boksen en nog meer! #jongeren #jeugd #sport

Externe link

+ Vacature: Speeltuinwerk Limburg

vacature1.pngVacature: Speeltuinwerk Limburg zoekt ... een energieke consulent(e) per 1 augustus 2020. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je een warm hart voor buiten spelen? #vacature Speeltuinwerk Limburg #buitenspelen

Externe link

+ Jonge Mantelzorgers in coronatijd

jonge-mantelzorgers.jpgAandacht voor jonge mantelzorgers is hard nodig.

+ Quiz noodmaatregelen. Wat weet jij van de lockdownregels? Doe de test.

screenshot2020-05-17-wat-weet-jij-van-de-lockdownregels-doe-de-test.pngHet regeldoolhof van de anderhalvemetersamenleving is ondoorgrondelijk. We leggen je een aantal situaties voor. Zou jij een boete krijgen? Tekst: Mac van Dinther | Fotografie: Guus Dubbelman | Vormgeving: Titus Knegtel | Website: Joris Heijkant. (Bron Volkskrant 15 mei)

Externe link

+ Onderzoek naar nieuwe Omgevingsvisie - Roerdalen

omgevingsvisie.jpgHeb jij al meegedaan aan het onderzoek naar de nieuwe Omgevingsvisie? In deze visie geven we aan wat we samen belangrijk vinden voor Roerdalen. Vul de vragenlijst in en laat weten hoe Roerdalen er in 2050 volgens jou uit moet zien. Doe snel mee! Dit kan nog tot en met 15 mei.

Externe link

+ Coronahulp in Limburg. Wij staan voor u klaar

flyer-provincie-nw.pngHet zijn onzekere tijden. Het Coronavirus heeft nogal wat invloed op ons dagelijks leven. We zijn veel meer thuis dan gewoonlijk en hebben minder sociale contacten dan dat we gewend zijn. We maken het er het beste van, maar het kan ook zijn dat we ons soms alleen, bang of verdrietig voelen. ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Stichting Kinderfond Midden-Limburg

kindlogo.jpgStichting Kinderfonds Midden-Limburg ondersteunt projecten en activiteiten voor kinderen (0-12jr) uit gezinnen in achterstandssituaties in de regio. Aanvragen kunnen door rechtspersonen die met deze kinderen werken gedaan worden via: info@kinderfondsmiddenlimburg.nl.

1 bestand
Externe link

+ Humanitas Portefeuillehouder Financiën

vacature.pngHumanitas zoekt voor het bestuur van District Zuid (Noord-Brabant en Limburg) een enthousiast (onbezoldigd) Bestuurslid Portefeuillehouder Financiën. Ken je ons? Het werk van de landelijke vrijwilligersorganisatie Humanitas doet ertoe. Door middel van diverse activiteiten helpen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Geen docent maar een thuisschoolmaatje...

logozwart.pngJe bent geen docent en ook geen huiswerkbegeleider. Je bent een maatje die, door drie keer per week een half uurtje te (video-)bellen, een leerling wat extra aandacht kan geven. Dit is een leerlingen in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar die op de middelbare school zit. Als thuisschoolmaatje geef ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Samen Sterk Sittard-Geleen

#samensterk #SittardGeleen De coronacrisis heeft een grote impact op ons dagelijks leven. Toch zijn er ook lichtpuntjes in deze onzekere tijd. Op verschillende plekken in de gemeente ontstaan initiatieven van inwoners die elkaar onderling willen helpen en steunen, bijvoorbeeld door ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 1 van 4
© Kiek Limburg