Home
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
Vraag en antwoord overzicht
+ Voeg toe
Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
Volg ons

+ Een mooie kleurplaat voor Pasen

kleurplaat-kiek-limburg-pasen.jpgSpecial voor alle kinderen heeft Marcel Engels van Laterna Magica Illustraties, een kleurplaat gemaakt. De paashaas heeft het er maar druk mee. Wil jij hem helpen en de kleurplaat mooi inkleuren? We zijn erg benieuwd naar het resultaat! Kleur hem in, hang de kleurplaats op jouw raam, maak een ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Grenzen dicht?

Heeft duitsland de grenzen onder versterkte toezicht gesteld, met Nederland? Deze berichten komen van de Duitse media, in Nederland hoor je hierover niets!

+ Centrum Seksueel Geweld

screenshot2020-04-03-home-centrum-seksueel-geweld.pngExperts regelen voor slachtoffers van seksueel geweld in één keer alles wat nodig is. Het Centrum Seksueel Geweld is een plek waar slachtoffers van aanranding of verkrachting hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben: forensische, medische en psychische hulp. Bij het Centrum Seksueel Geweld ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Doe jij mee? #coronahulp!

20200329171925.jpgWoon of ben je ondernemer in Sittard en omgeving? Doe dan mee! Ik werk als wijkverpleegkundige (regio Sittard) en ben initiatiefnemer om mensen en ondernemers in mijn wijk De Baandert (Sittard) met elkaar te verbinden. (zie youtube-video) Om zorgvragers, (overbelaste) mantelzorgers en andere ..
Lees verder ⇢

Youtube video
1 bestand
Externe link

+ Wil jij in deze heftige tijd de handen uit de mouwen steken voor de ambulancezorg?

9109856430887707411626943688684506996277248o.jpgOproep van GGD Zuid-Limburg op Facebook: De ambulancedienst zoekt op korte termijn vrijwilligers om onze ambulances te reinigen, zodat deze sneller inzetbaar zijn na het vervoer van een COVID-19 patiënt. De vrijwilligers worden 7 dagen per week in een 2-ploegendienst ingezet: van 8.00 - 14.00 ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Denkkracht bij Corona gerelateerde problemen Noord-Zuid Denk Tank

noord-zuid-denktank.pngEen crisis vraagt om creativiteit, om mensen die hun denkkracht willen bundelen en om heel veel ideeën, zodat je de best passende oplossing snel kunt inzetten. Loop je vast met een probleem en heb je snel mensen nodig die met je mee willen denken over oplossingen? Stuur je vraag naar... ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wij willen helpen!

hulp-voor-ouders.pngWe verzamelen tips en informatie om ouders te helpen om hun kinderen bezig te houden. Thuiswerken, de kinderen bezig houden en ook nog onderwijs geven, het is een hele uitdaging. Wie heeft er nog handige tips over onderwijs, knutselen etc. Laat het ons alsjeblieft weten dan voegen wij dit bij ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Samen sterk tegen #Corona

facebook-linkimage.pngSamen sterk tegen corona Een initiatief dat moet gaan zorgen voor positiviteit en verbroedering in deze onzekere tijd. Kun je wat voor iemand betekenen of kun je juist wel wat hulp gebruiken? Laat het aan je buurtgenoten weten. #hulp #aanbieden #hulpvragen #boodschappen #honduitlaten ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ #Oproep aan alle kindjes die niet naar school mogen!! #Corona

Bewoners van onze Zuyderland #Zorgcentra mogen vanwege het #coronavirus helaas geen bezoek meer ontvangen. Tover een glimlach op hun gezicht en stuur een #kaartje via de #post een #tekening, brief of #knutselwerkje mag natuurlijk ook. De adressen van onze zorglocaties vind je bij: ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Sam& voor alle kinderen

Gemeenten #Armoedebeleid is voor iedere gemeente een uitdaging. #Sam& wil gemeenten hier graag bij helpen. Sam& biedt #ouders die #ondersteuning willen, #laagdrempelig toegang tot een breed pakket aan voorzieningen van verschillende organisaties. We zetten ons in voor hetzelfde doel: ervoor ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 2 van 3
© Kiek Limburg