Home
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
Vraag en antwoord overzicht
+ Voeg toe
Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
Volg ons

+ Humanitas #Thuisadministratie Limburg

Soms maak ik mijn post niet meer open Door omstandigheden kunnen de rekeningen en formulieren zich bij je opstapelen. Dat levert soms een schoenendoos of tas op, vol ongeopende rekeningen, bankafschriften en mogelijk schulden die helemaal niet nodig zijn. Bij sommigen is het evenwicht ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Op zoek naar eenzame ouderen die we 1x per dag kunnen bellen

nieuwe-header-fb-zonder-logo.pngDe Belbrigade is opgericht om geïsoleerde ouderen dagelijks te gaan bellen om de eenzaamheid te verlichten. 1 belletje per dag kan zoveel betekenen. Wij zijn nu op zoek naar mensen in de zorg, in de wijkverpleging, huiskamer projecten, fysiotherapeuten, kappers, etc etc die deze ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Medische hulpmiddelen voor Sint Jans Gasthuis

OPROEP! Er is een grote lading mondkapjes in Nederland aangekomen en dat is goed nieuws! Mondkapjes zijn essentieel om onze mensen aan het werk te houden. Maar er is ook een dreigend tekort aan disposables voor beademingsapparatuur. Wie heeft connecties bij leveranciers of andere ziekenhuizen ..
Lees verder ⇢

+ BuurtSchakel - Samen de buurt verbinden

logo-buurtschakel.jpg“BuurtSchakel is in het leven geroepen om vraag en aanbod van wijkbewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers van zorgcentra, bedrijven, winkeliers en verenigingen bij elkaar te brengen. Want samen staan we sterker. Ook al is het een cliché, samenwerking werkt wel degelijk. En past binnen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Informatie administratieve ondersteuning

dscn2031a.jpgHeeft u vragen omtrent inkomensvoorzieningen en of verminderen van uw uitgaven - welke vragen dan ook die u kunnen helpen bij uw financiële situatie, stel ze gerust. Mocht ik het antwoord niet hebben kan ik u wellicht doorverwijzen naar derden. Voorwaarden dat uw vragen voortkomen uit de Corona crisissituatie. mail@matheugenbudgetcoach.nl

+ HELP EN BESTEL VOOR JEZELF OF EEN ANDER

Daar wij door VOVID-19 hebben moeten sluiten en alle opdrachten voor de komende tijd zijn geannuleerd zijn wij gestart met; ETEN WAT DE POT SCHAFT. Een gezonde maaltijd voor een schappelijke prijs. https://www.facebook.com/Eten-wat-de-Pot-schaft-Adventurecook-1632786013662917/

Externe link

+ BELANGRIJKE OPROEP!

coronahulpvraag.png#VRAAG namens de zorggroep Het is de bedoeling dat volgende week op een locatie in Midden-Limburg en een locatie in Noord-Limburg een hotel geopend wordt voor mensen met Corona die te ziek zijn om thuis verzorgd te worden maar niet naar het ziekenhuis hoeven. Voor dit hotel is de Zorggroep op ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Samen met én voor mensen uit de W Mijnstreek, oa Sittard Geleen Born Beek

We hebben allemaal wel eens een #conflict gehad met de #gemeente, het #UWV, #buren, #ouders, #partner, je #kind, een vriendin, de #baas, een collega of jezelf. Ik in ieder geval wel. Ervaring als #moeder, mens, werknemer, politica, bestuurder, coach en transformatief #mediator, hebben de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ STA Samen Delen Maakt Meer

Armoede is niet iets waar JIJ of een ander voor KIEST. #Armoede is iets dat je een ander niet gunt. Je gunt de ander het aller-beste toch? Daarom geloof ik dat #SAMEN #DELEN leidt tot MEER. Om dit te realiseren, hebben we ELKAAR NODIG en heb ik JOU, hard nodig. Het minimum inkomen in ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wijkplatform de Baandert zoekt secretaris.

Gezocht Een energieke secretaris M/V (vrijwillig) Functieprofiel: Je bent #secretaris van het #bestuur van de #wijkraad van de stichting "Wijk de #Baandert". Als secretaris ben je verantwoordelijk voor verslaglegging van afspraken van de vergaderingen en voor het verzamelen van informatie ..
Lees verder ⇢

Pagina 3 van 3
© Kiek Limburg