Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
Volg ons

+ Coll-me

Het verschil maken tegen eenzaamheid, armoede en een gezellige leefomgeving; dat doen we toch zeker samen!
Help mee met deze warme actie tegen kille dagen!

Een dame in mijn buurt vertelde mij over haar zwaarmoedige gevoelens. Ze voelt zich eenzaam in deze Corona-tijd. Ik vroeg waar ze blij van wordt en stelde haar vragen over vroegere hobby`s. Zo kwam zij op het idee om door haar nicht, haar breiring van zolder te laten halen. Ze wist niet wat ze met deze col moest doen als hij klaar was. Omdat ik vaak fiets gaf ze hem cadeau aan mij. Ik deelde het bericht op facebook, er kwamen vele leuke reacties van mensen die ook een coll wilden "bestellen" en mensen die graag zo`n breiring wilden om zelf te kunnen breien (door de grove opzet is dit voor mensen met slechtere ogen toch mogelijk en erg simpel; het principe lijkt op punniken). Bij mijn volgende bijdrage riep ik op om een leuke naam voor dit initaitief te bedenken. Dit leverde creatieve titels op, waarvan "coll-me" de winnende titel voor dit initiatief werd. Een titel waar verbinding en warmte van uitgaat, net zoals vanuit ons burgerinitiatief.

Ik voel je enthousiasme al. Wil jij iemand verblijden met dit warme cadeau? Wil je ook een coll breien zodat we nog meer mensen blij kunnen maken?
Neem gerust contact met me op door een bericht te sturen naar monique3796@hotmail.com

https://www.facebook.com/monique.vanheeschwebers.9

Reageren? Klik hier om in te loggen.

Super leuk idee Monique!!

Hoi Monique,
Je kunt van dit burgerinitiatief ook een aparte pagina maken. Dan gebruik je de foto als logo en kunnen mensen die geen Facebook hebben er ook op reageren via Kiek. Mocht je hulp nodig hebben weet je me te vinden :)
Groetjes Heidy

© Kiek Limburg