Podium
Vrijwilligers
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Volg ons

+ Maak kennis met onze mensen: Peter Marell.

1fd9fad6d32c4ce2b552fa37cb7a7d86.jpgPeter Marell is sinds korte tijd actief als chauffeur binnen onze stichting. Wie is hij en wat heeft hem doen besluiten om voor ons aan de slag te gaan? Je leest het allemaal in ons nieuwe blog waarin we kennis maken met deze nieuwe enthousiaste vrijwilliger. Ben je na het lezen van dit ..
Lees verder ⇢

+ Vrijwilligerswerk bij D’n Haammaeker, iets voor jou?!

ggokoffiepixabayrechtenvrij30052024.pngZowat elk uur van de dag is er iets te doen in gemeenschapshuis D’n Haammaeker, in Neer. Dat kan een vergadering of presentatie van een vereniging of bedrijf zijn, een koffietafel na een uitvaart, een kienmiddag of -avond, een sportactiviteit en ga zo maar door. Vrijwilligers en onze ..
Lees verder ⇢

+ 𝐙𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐰𝐢𝐥𝐥𝐢𝐠𝐞𝐫𝐬 𝐠𝐞𝐞𝐧 𝐊𝐥𝐞𝐝𝐢𝐧𝐠𝐛𝐚𝐧𝐤

kledingbank-vrijwilligersacademie.jpgTijdens de rondleiding door Kledingbank Limburg zien we pareltjes in de rekken hangen en horen we van vrijwilligers die jarenlang lief en leed delen. Ook van de keuze uit zeer diverse taken. Of hele nieuwe, zoals in het vorig jaar geopende, duurzame textielatelier. We horen van 130 ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature vrijwillig PR en communicatie

helpcenterlogowebdigitaal.pngVacature vrijwillig PR en communicatie Wil jij jouw communicatietalent inzetten om Stichting op te kaart te zetten? Bruis jij van de ideeën als het gaat over de inzet van social media, story telling en het bereiken van deelnemers en vrijwilligers? Word vrijwillig PR en communicatie en ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature Coördinator Uitgiftelocatie Brunssum (vrijwilliger)

helpcenterlogowebdigitaal.pngDe Coördinator Uitgiftelocatie Brunssum is aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het uitdelen van de voedselpakketten. De werkzaamheden vinden plaats op de locatie van het Helpcenter in Brunssum. Kunt u leiding geven, organiseren en plannen en heeft u ..
Lees verder ⇢

+ Vacature vrijwilliger Hersteltuin

helpcenterlogowebdigitaal.pngBent u graag buiten, houdt u van moes tuinieren of wilt u dat graag leren en wilt u zich inzetten voor armoedebestrijding? Kom dan meewerken in de Hersteltuin! Wat gaat u doen? De dag begint met een kop koffie of thee en er is altijd tijd voor een praatje. Daarna gaat u met de collega’s ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Vacature vrijwilliger Herstelteam

helpcenterlogowebdigitaal.pngWilt u een directe bijdrage leveren aan het herstel en de zelfredzaamheid van deelnemers en zich inzetten voor armoedebestrijding? Kom dan meewerken in het Herstelteam! Wat gaat u doen? U bent om de week op vrijdagmiddag aanwezig bij het casusoverleg, waar de nieuwe aanmeldingen en ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ WINACTIE, gratis workshop voor mantelzorgers!

1714976247958.jpegJa hoor, we doen het weer. In het kader van de #DagvandeMantelzorg in november, bieden we opnieuw een gratis workshop 'Klein Geluk en Positieve Gezondheid' aan. In deze interactieve workshop krijgen mantelzorgers op een feestelijke manier inspiratie om goed voor zichzelf te zorgen en om ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Op zoek naar Inclusieve Steun: Een Uitnodiging voor Samenwerking bij de Amsterdam Canal Pride 2024

cas-wolters-3.pngIk zie om me heen mensen met unieke verhalen, sommigen afgewezen vanwege hun seksuele geaardheid, anderen onbegrepen vanwege gehoorverlies. In een wereld die nog niet volledig verbonden is, worden velen nog steeds buitengesloten vanwege hun kledingstijl, beperking of geaardheid, waardoor de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Repair Café Maastricht Sint Pieter

439907760101609252532539135034712522095457289n.jpgZaterdag 11 mei 2024 opent het Repair Café Maastricht Sint Pieter om 10 uur haar deuren in “Aon de slouw”, Ursulinenweg 20, Sint Pieter-boven. Ruim 7 vrijwilligers staan dan klaar om u te ondersteunen bij het repareren van huishoudelijke apparaten en kleding. Steeds meer mensen raken ..
Lees verder ⇢

© Kiek Limburg