Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
Over Kiek Limburg

Over Kiek Limburg

Weet je niet wat in je eigen leefomgeving aan aanbod en antwoorden te vinden is? Wil je dit wel graag weten maar weet je niet hoe te zoeken door te veel informatie? Kiek is dé zoekmachine die je helpt bij het vinden van aanbod en antwoorden in de buurt. Gemakkelijk, transparant en veilig. Met oog voor jouw omgeving. Zodat je lokaal vindt, waar je voorheen elders naar zocht. De zoekmachine is gekoppeld aan een online gratis podium voor iedereen in Limburg. Het is handig, transparant, veilig en van ons allemaal. Leer je omgeving kennen, maak nieuwe verbindingen en kom in beweging.
dit is ons symbool geworden voor Kiek Limburg. Kiek is onderzoekend, nieuwsgierig, steeds op zoek naar nieuwigheden om zich te voeden. Maar hij kijkt jou ook vragend aan. Wat kun jij voor hem doen. Laat het me weten. Laat je ideeën, initiatieven en gedachten bij hem achter zodat we ze kunnen delen, uitwisselen en er over in gesprek te gaan. Met mij en alle andere die ook nieuwsgierig zijn en eens komen kieken. Ja die typische Limburgse Eikelmuis is zo gek nog niet, Kiek hem daar nou zitten.

Het team achter Kiek, dé Limburgse zoekmachine, was er al snel uit dat het logo en de naam karakteriserende moest zijn voor Limburg. De eikelmuis, die alleen nog in Limburg voorkomt was al snel met zijn ondeugende grappige snoet het uitgesproken symbool. We hopen dat jullie veel gemak gaan ondervinden van deze zoekmachine en unieke Limburgse community waar jullie allemaal zelf initiatieven kunnen plaatsen, met elkaar in gesprek kunnen gaan en gemakkelijk kunnen samenwerken.

Team:

Mede mogelijk gemaakt door:

Stichting SMOL
Burgerkracht
Limburg Positief Gezond
Spil in de Wijk
Provincie Limburg
Bureau Amory
Postul.Art
Groene Code
Kansfonds
Hendrix Stichting
© Kiek Limburg