Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
Het is makkelijk praten als we het hebben over ‘dé vrouw’, maar leef je eens in. Stel het is jóuw vrouw!
Volg ons

+ Het is makkelijk praten als we het hebben over ‘dé vrouw’, maar leef je eens in. Stel het is jóuw vrouw!

Lachen om misbruik van 'n vrouw. Er is veel media aandacht voor dit thema. Daar kun je iets van vinden. Het krijgt te veel aandacht, is dat allemaal wel nodig, ze had toch zelf te veel gedronken, het is wel heel erg overtrokken dat WOKE gedoe… Is dat niet juist één van de redenen waarom er een Woke generatie is opgestaan die zegt: WE PIKKEN HET NIET MEER!?

Hoe kan het dat een man zich anno 2022 zo veilig voelt om dit verhaal in het openbaar smakelijk te vertellen en daarbij opnieuw de vrouw (die zichzelf zal herkennen) te vernederen? Ook begin jaren ‘70 was het overigens niet normaal om een kaars in een bewusteloze vrouw te steken.

Aan al die mensen die aangeven dat ze #Derksen steunen en #vandaaginside zo’n prachtig programma vinden hebben we de volgende vraag; hoe zou het zijn als het je dochter was die huilend thuiskwam met de mededeling dat iemand een kaars in haar vagina had gestoken? Het is makkelijk praten als we het hebben over ‘dé vrouw’, maar leef je eens in. Stel het is jóuw vrouw!

Reageren? Klik hier om in te loggen.
© Kiek Limburg