Podium
Vrijwilligers
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
Jubileum Chris Faessen & Linnissa Van Buuren.
Volg ons

+ Jubileum Chris Faessen & Linnissa Van Buuren.

In september hebben wij twee jubilarissen in het zonnetje gezet vanwege hun 10-jarig jubileum bij stichting GIPS.
Op 15 september vond het jubileum van Chris Faessen plaats. Chris is de eerste jaren bij ons aan de slag gegaan als chauffeur en heeft onze ervaringsdeskundigen met onze bussen naar en van de scholen vervoerd. Chris is destijds bij ons gestart als chauffeur, omdat hij op dat moment werkeloos was. Hoe mooi is het dat Chris door zijn werkzaamheden bij ons als chauffeur in de laatste jaren voor zijn pensionering een baan heeft gevonden als taxichauffeur bij en taxibedrijf. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als taxichauffeur en met pensioen ging, keerde Chris weer bij ons terug om zich in te zetten als chauffeur. Dit heeft hij nog een aantal jaren met veel plezier en toewijding gedaan totdat het moment kwam dat dit fysiek te zwaar voor hem werd. Chris kon het uiteraard niet laten de handen uit de mouwen te steken. Hij bleek een handige klusjesman te zijn en op dit moment is Chris samen met onze collega Peter Thomassen het klusjesteam van onze organisatie. Zo heeft het klusjesteam ten tijden van onze spelvernieuwing die wij de afgelopen jaren hebben ingezet voor onze 14 teams nieuw spelmateriaal gemaakt, zoals voeldominospellen, zodat de kinderen blind een dominospel kunnen spelen of voor elk team een damspel dat met een speciale helm met een hoofdspriet gebruikt kan worden om zonder je handen te gebruiken te kunnen dammen.
Chris werd samen met zijn vrouw Betty in het zonnetje gezet onder het genot van een drie-gangen menu bij de Eetkamer in Hoensbroek.
De tweede jubilaris die 10 jaar bij ons actief is en op 22 september in het zonnetje werd gezet is Linnissa Van Buuren-vd Neut. Linnissa startte 10 jaar geleden als administratieve kracht op ons kantoor. In de jaren daarna kreeg Linnissa een betaalde baan bij de Belastingdienst aangeboden, die ze nog een aantal jaren met haar administratieve werkzaamheden bij ons op kantoor wilde en kon combineren. Toen ze enige tijd geleden van baan moest wisselen en bij een kinderopvang aan de slag ging, viel dit niet meer te combineren met haar werkzaamheden bij ons op kantoor. Maar ook Linnissa wilde zich heel graag als vrijwilliger bij ons blijven inzetten en maakt onze medewerkers blij met een wenskaart ter ere van hun verjaardag of een andere gelegenheid waarbij wij als organisatie een wenskaart versturen.
Linnissa werd samen met haar man John in het zonnetje gezet onder het genot van een heerlijk drie-gangen menu bij de Brikke Oave in Brunssum.
Mooi om deze twee jubilarissen die achter de schermen veel werk verrichten in het zonnetje te mogen zetten.
Chris en Linnissa, heel erg bedankt voor jullie inzet de afgelopen 10 jaar! #gipssenl #jubileum

Reageren? Klik hier om in te loggen.
© Kiek Limburg