Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
Onze nieuwsbrief is weer uit! Leesvoer in vakantietijd. Met een voorwoord van onze coördinator Loek Vaessen.
Volg ons

+ Onze nieuwsbrief is weer uit! Leesvoer in vakantietijd. Met een voorwoord van onze coördinator Loek Vaessen.

Vakantietijd, na een voor iedereen turbulent jaar met veel onzekerheden, hadden we voor nu de hoop op meer vrijheid en rust. Reikhalzend keken we al uit naar de mogelijkheid om weer meer te mogen en te kunnen. Op reis te gaan naar het buitenland zonder gedoe en weer meer samen te zijn. En toen kwam het water.

Vele Limburgers zijn getroffen, direct of indirect. We zagen onwerkelijke beelden, de wereld stond voor ons helemaal op zijn kop. Veel vernieling, verdriet en ongeloof, maar ook veel saamhorigheid. Deze tijd is voor ons allemaal anders dan dat we gewend zijn.

Meer dan ooit hebben we elkaar nodig. Vakantietijd is tijd voor ontspanning, bezinning en even loslaten. Dat is voor de getroffen mede Limburgers nu nauwelijks mogelijk. Positieve gezondheid gaat over kijken naar wat wel nog kan. Het klinkt zo eenvoudig, hoe doe je dat als je alles kwijt bent? Als je caravan in het water ligt, je huis onder water stond?
Ook wij hebben daar geen antwoord op. We hopen dat jullie ondanks alles toch momentjes van genieten kunnen beleven. Een zonnestraal, onverwachte hulp van een ander. Laten we er voor elkaar zijn.

#samensterk #limburgpositiefgezond #positievegezondheid #doenwatwelkan

Reageren? Klik hier om in te loggen.
© Kiek Limburg