Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
Pleeggezin gezocht voor Dylan (14) omgeving Sittard
Volg ons

+ Pleeggezin gezocht voor Dylan (14) omgeving Sittard

PLEEGGEZIN GEZOCHT VOOR DYLAN (14) OMGEVING SITTARD
Ik ben een sportieve, actieve jongen van 14 jaar en woon samen met mijn moeder en twee jongere broertjes. Hier kan ik door omstandigheden echter niet blijven wonen.
Ik hou van voetballen en chillen buiten met vrienden en ben ook lid van een voetbalclub. Verder vind ik gamen erg leuk.
Ik ben op zoek naar een gezin (liefst omgeving #Sittard) waar ik verder kan opgroeien, maar contact met mijn familie blijft voor mij ook belangrijk. Ik kan zelfstandig reizen met openbaar vervoer en fiets. Als je een kamer vrij hebt, en misschien iets voor mij wil betekenen, dan wil ik je graag leren kennen. Zeker als je van voetballen houdt en huisdieren hebt.
Groetjes Dylan

🔎 We zijn voor Dylan op zoek naar een gezin waar hij structuur geboden krijgt, wat begeleiding kan bieden bij zijn schoolwerk en waar het gamen begrensd wordt.
Dylan houdt erg van voetballen ⚽️, dus lidmaatschap van een voetbalclub is belangrijk voor hem.
💻Vraag vrijblijvend meer informatie via pleegzorg@xonar.nl. als je erover denkt iets te kunnen bieden. Ken je iemand die mogelijk iets kan betekenen voor Dylan, stuur dit bericht dan door!

Let op: in verband met de privacy werkt XONAR met een fictieve naam en stock foto. Een screening is onderdeel van het proces om pleegouder te worden.
#voetballen #pleegzorg #voetbalclub #sittard #geleen

Reageren? Klik hier om in te loggen.
© Kiek Limburg