Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
Rapport Onderzoek Sociale agenda Limburg: Positieve Gezondheid draagt bij aan weerbaarheid en zelfredzaamheid van kwetsbare Limburgers
Volg ons

+ Rapport Onderzoek Sociale agenda Limburg: Positieve Gezondheid draagt bij aan weerbaarheid en zelfredzaamheid van kwetsbare Limburgers

Daar mogen we best een beetje trots op zijn. Met dank aan alle samenwerkingspartners, medewerkers en heel bevlogen ambassadeurs.
Wat is De Sociale Agenda (SAL) in Limburg?
De SAL wil een trendbreuk bereiken en achterstanden in gezondheid en participatie inlopen. Een belangrijk thema op deze agenda is Positieve Gezondheid. Om de voortgang te monitoren werd onderzoek gedaan.
Volgens dat onderzoek draagt Positieve Gezondheid bij aan de #weerbaarheid en #zelfredzaamheid van kwetsbare #Limburgers. In het traject zijn professionals opgeleid en hebben er uiteenlopende activiteiten plaatsgevonden.

Eén van de succesvolle en belangrijke resultaten is dat CZ aangeeft dat huisartspraktijken minder doorverwijzen naar de 2e lijn.

Wil je meer weten, lees het rapport of neem een kijkje op onze website. Positieve Gezondheid is er voor iedereen, of je nu burger bent of professional.

Het is een gedachtegoed, een manier om anders naar je leven te kijken. Het gaat om veel meer dan alleen lichamelijke gezondheid. Door in te zetten op dit veranderingsproces kunnen we de zorgkosten verlagen en het welbevinden van mensen verhogen.

#samenmakenwe #limburgpositiefgezond #bewezensuccesvol #sal2025 #limburgdoethet #grensoverschrijdend #mogelijkgemaaktdoorsamentewerken

Kijk hier voor onze website

Reageren? Klik hier om in te loggen.
© Kiek Limburg