Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
Volg ons

+ SpiLunch

Bijpraten met collega's uit de provincie:
→ het kan tijdens de SpiLunch 🥐

Vorige week vrijdag vond de try-out van het nieuwe Spil in de Wijk-concept SpiLunch plaats: een online meeting waarbij collega’s die in hetzelfde werkveld zitten, maar in een andere gemeente of regio werkzaam zijn, bijkletsen en ervaringen uitwisselen over werken in de buurt. Want we merken het aan alle kanten: de behoefte aan persoonlijk contact is groot!

Tijdens de meeting stond de vraag "Verbinding houden met je buurt tijdens een lockdown; hoe doe jij dat?" centraal. Benieuwd hoe de deelnemers de meeting hebben ervaren? Lees dan snel verder op onze website > www.spilindewijk.nl <

Het kernteam is nu druk in de weer met het plannen van nieuwe data, met voor elke meeting een specifiek thema. Wil jij aan een SpiLunch deelnemen, en lunchen met collega’s uit de provincie? Laat het ons weten via info@spilindewijk.nl o.v.v. ‘SpiLunch’. Vermeld in je mail je naam, voor welke organisatie je werkzaam bent en in welk thema/vraagstuk je eventueel interesse hebt. Per meeting is er plek voor maximaal 10 deelnemers.

https://www.facebook.com/spilindewijk/posts/2247124338765256

Reageren? Klik hier om in te loggen.

Een heel goed idee Francois, ik heb het meteen doorgezet naar partners.

© Kiek Limburg