Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
SpiLunch #3 🥐 > Ben jij erbij? --
Volg ons

+ SpiLunch #3 🥐 > Ben jij erbij? --

“Ik waardeer de afgelopen SpiLunch. Binnen je organisatie staat men niet altijd stil bij het belang van persoonlijk contact. Het was fijn om mensen uit hetzelfde werkveld te ontmoeten en je dilemma’s te delen. Het verruimde mijn blik en heb er bruikbare tips aan overgehouden.”
Paul Arns van de Gemeente Roerdalen verwoordt het mooi: dit is precies wat Spil in de Wijk met de SpiLunches wil bereiken. Waarom zelf het wiel opnieuw uitvinden als er iets verderop in de provincie al een prachtige best practice is?
Volgende week donderdag vindt de eerstvolgende SpiLunch plaats. Dit keer geheel in het teken van werken met vrijwilligers. Want hoe pak je dit goed aan? Met welke zaken dien je extra rekening te houden, op welke manier communiceer je het beste met een groep aanpakkers, en hoe zorg je ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan? Het komt allemaal aan bod tijdens de derde SpiLunch van dit jaar. Ben jij erbij? Aanmelden kan nog steeds!
🚩 Donderdag 16 september 2021 | 11.00 uur - 13.00 uur
>> forms.gle/dE5gabaakD8AyHpm9 <<
(Let op: per SpilLunch is er ruimte voor maximaal 12 deelnemers. Je aanmelding is pas definitief als deze wordt bevestigd per mail. Vol = vol!)

>> https://forms.gle/dE5gabaakD8AyHpm9 <<

Reageren? Klik hier om in te loggen.
© Kiek Limburg