Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
Wij hebben jullie hulp nodig!
Volg ons

+ Wij hebben jullie hulp nodig!

Goede initiatieven en hulpvragen kunnen eenvoudig gedeeld worden op Kiek Limburg. Dan zijn ze voor iedereen zichtbaar en vindbaar. Ook als iemand geen gebruik maakt van Facebook. Plaats de vraag of het initiatief op het platform en gebruik voor vragen de zoekmachine.
Komt jouw website niet naar voren? Laat dit weten via de meldknop. Komt jouw vraag of initiatief niet naar voren in de zoekmachine, plaats deze op het gekoppelde platform.

Deze berichten hebben voorrang bij de zoekmachine. Zoek indien gewenst lokaal op postcode en vind de resultaten bij jou in de buurt.
Deze zoekmachine is gemaakt i.o.v. de Provincie Limburg en is vanwege de crisis en de hulp die deze kan bieden versneld online gegaan. Niet iedereen is actief op de sociale media. Toch willen we graag zoveel mogelijk mensen bereiken.
Op deze omgeving speciaal voor Limburgers kan alles bij elkaar staan. Wij hebben jullie nodig om het platform te gaan vullen en bekendheid hieraan te geven. Omdat we versneld online zijn gegaan en nog geen grote lancering hebben kunnen voorbereiden, hopen we dat we nu op deze manier zo veel mogelijk Limburgers kunnen bereiken.
Mogen we rekenen op jullie hulp?
Zie hier het artikel op L1 voor meer informatie:
www.1limburg.nl/limburgse-zoekmachine-versneld-onli…

#gratis #eenvoudig #voorallelimburgers #kieklimburg
Hans Diederen Geert Görtz Mieke Reynen François Mostard Janneke ter Linden-Postulart Leon ter Linden Heidy Amory

Reageren? Klik hier om in te loggen.
© Kiek Limburg