Podium
Vrijwilligers
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
Afronding leer-werktraject 2021-2022
Volg ons

+ Afronding leer-werktraject 2021-2022

Op donderdag 21 juli heeft Kledingbank Limburg met 10 deelnemers het leer-werktraject 2021-2022 afgerond. Iedereen ontving, in het bijzijn van Wethouder Carla Peters, een persoonlijk document met daarin de behaalde persoonlijke leerdoelen en successen. Daarnaast ontvingen 6 deelnemers een MBO-2 certificaat en 1 deelnemer een MBO-1 certificaat. Uiteraard was dit de aanleiding voor feest, taart, hapjes en drankjes!

In september 2021 startten 12 deelnemers met een leer-werktraject bij de Kledingbank. Zij hebben een jaar lang werkervaring op kunnen doen binnen onze organisatie, onder begeleiding van onze werkcoach Anne Lewerissa. Tevens volgden zij één ochtend in de week het taaltraject ‘Taal op de Werkvloer’.

Van de 12 deelnemers zijn er helaas twee uitgevallen wegens persoonlijke omstandigheden. 10 deelnemers ontvingen een taalcertificaat als afronding van hun lessen in de Nederlandse taal. 7 Deelnemers hebben een baan gevonden en gaan aan de slag bij hun nieuwe werkgever. 1 Deelnemer gaat na de zomer een voltijd MBO-opleiding volgen en twee deelnemers gaan een nieuw leer-werktraject in binnen de Kledingbank. We wensen iedereen heel veel succes!

#ondersteunen #meedoen #aandeslag

https://kledingbank-limburg.nl/afronding-leer-werktraject/

Reageren? Klik hier om in te loggen.
© Kiek Limburg