Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Café Sjengske klaar om 'Naerse waersen' en anderen te ontvangen

fotocafesjengske.jpgMet de vandaag aangebrachte muurbelettering, plantjes en ander groen ziet Café Sjengske (in) D’n Haammaeker in Neer er nóg gezelliger uit. Daar moet op gedronken worden, zodra corona dat toelaat. Afgesproken? 🙂 Welkom in D’n Haammaeker, het gemeenschapshuis van Neer.

Externe link

+ Dag 5 van de berichtenreeks 'In aanloop naar de Internationale Dag van de Uitroeiing van Armoede', op 17 oktober 2020

formulieren.jpgDonderdag, 16 oktober 2929: Wekelijks staan vele ervaringsdeskundige en opgeleide vrijwilligers op 11 locaties in Limburg klaar om mensen bij te staan bij hun vragen en bezwaren met betrekking tot werk en inkomen. De spreekuren sociale zekerheid richten zich met name op de mensen die volledig vastlopen in het woud van regelgeving.

Externe link

+ Impactgesprek 8: Hoe ziet 2021 eruit voor De Omwentelaars?

impactgesprek8-tandwiel.jpgDoe online mee op dinsdagavond 3 november! Na een vliegende start in februari/maart dit jaar hebben we inmiddels 7 Impactgesprekken achter de rug. Er hebben zich al 28 Omwentelaars aangemeld via de website. De nieuwsbrief heeft 120 abonnees en 232 mensen volgen ons via facebook. Dat is ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Dag 4 van de berichtenreeks 'In aanloop naar de Internationale Dag van de Uitroeiing van Armoede', op 17 oktober 2020

kledingstukken.jpgDonderdag, 15 oktober 2020: Samen pakken we Armoede aan, Brunssum, een samenwerking tussen het CMWW, Gemeente Brunssum en diverse andere organisaties hadden net als in 2019 een mooie, grote en diverse activiteit voorbereid.

Externe link

+ Dag 3 van de berichtenreeks 'In aanloop naar de Internationale Dag van de Uitroeiing van Armoede', op 17 oktober 2020

jose-met-gedicht.jpgWoensdag, 14 oktober 2020: In Kerkrade en Heerlen slaan ATD Vierde Wereld Zuid Limburg en Caritas045 de handen in elkaar.

Externe link

+ Dag 2 van de berichtenreeks 'In aanloop naar de Internationale Dag van de Uitroeiing van Armoede', op 17 oktober 2020

his-hope-logo.jpgDinsdag, 13 oktober 2020: Stichting His Hope Horst a/d Maas – Meterik en Armoede, eigen schuld dikke bult?!’ in Nuth hebben in 2019 ook aandacht besteed aan De Internationale Dag Van De Uitroeiing Van Armoede. Ook in 2020 gaat hun strijd tegen ongelijkheid en uitsluiting verder.

Externe link

+ Dag 1 van de berichtenreeks 'In aanloop naar de Internationale Dag van de Uitroeiing van Armoede', op 17 oktober 2020

veul-diech-good-groentenpakket-2020-1.jpgMaandag, 12 oktober 2020: Stichting Veul Diech Good, Stichting Vorkje Prikken - Sociaal Restaurant en Stichting De Weggeef - Hulpwinkel De Gouden Handen bundelen deze week hun krachten om een kwetsbare doelgroep in en om Maastricht breed te bereiken.

Externe link

+ 21 Oktober 2020: Pijlerlezing ‘Pas op je tellen

afbeeldingpijlerlezingpasopje.jpgRoeland van Geuns gaat in zijn lezing in op de relatie tussen armoede en basisvaardigheden. De nadruk zal liggen op welke oplossingen denkbaar zijn op basis van ervaringen uit het buitenland.

Externe link

+ SAMEN pakken we Armoede aan: van Zelfredzaamheid naar Samenredzaamheid

logo-samen-pakken-we-armoede-aan-wit.jpgDit is het Limburgse thema voor de internationale dag voor de uitroeiing van armoede, op 17 oktober 2020. Wat de Corona-crisis pijnlijk zichtbaar heeft gemaakt zijn de verhalen die verscholen gaan achter de mensen in armoede. Op 17 oktober, en de dagen er naar toe, willen we al deze ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ 'EmPOWER jouw initiatief!' - Win jij € 2.500,-?

fotoempowerjouwinitiatief.jpgBurgerkracht De Pijler en Rabobank Roermond-Echt willen een aantal Limburgse burgerinitiatieven financieel ondersteunen. Initiatieven van burgers, die zich belangeloos inzetten om armoede en de gevolgen daarvan (eenzaamheid, sociaal isolement, gezondheidsproblemen) terug te dringen. Ook jouw ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 74 van 83
© Kiek Limburg