Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Onderweg weg naar lichtpuntjes

fotobestuursvergadering02122021.jpgDe coronapandemie raakt de gehele samenleving. Ook gemeenschapshuis D‘n Haammaeker in Neer. Veel activiteiten zijn geannuleerd of verplaatst naar een later moment. Het bestuur is realistisch maar kijkt ook vooruit, naar lichtpuntjes en de weg daar naar toe. We hebben ideeën en de energie om die te realiseren, straks. Blijf gezond!

+ We zijn niets meer en niets minder

marissa-snippe.jpgGeborduurde vulva’s. Foto’s van striemen en cellulitis. Een poster met seksstandjes. Marissa Snippe, student Crossmedia aan Sint Lucas, wil met haar project Heilig Grietje aandacht vragen voor de ongelijkheid tussen vrouwen en mannen en de nog altijd heersende taboes bespreekbaar maken. En dat ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Doe je met ons mee?

flyer-def.jpgWe willen niet meer zwijgen. In negen van de tien gevallen van geweld tegen vrouwen is de dader een man, meestal een bekende van het slachtoffer. Gelukkig zijn de meeste mannen geen geweldpleger, maar pleger of niet, bijna iedereen zwijgt over dit onderwerp. Geweld is sterk verbonden aan ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Bevlogen conferentie over rechtvaardige inkomensverdeling begint én eindigt met gemengde gevoelens

wittemer-beraad.jpgHartverwarmend en pijnlijk. Inspirerend en frustrerend. Bevlogen in het veld en met politieke overview. Zoals directeur-bestuurder Han von den Hoff van Burgerkracht Limburg al aangaf in zijn openingswoord: de conferentie ‘Op weg naar een rechtvaardige inkomensverdeling’ van afgelopen vrijdag ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Huiselijk geweld in cornatijd.

schermafbeelding-2021-11-26-om-201715.png"Blijf zoveel mogelijk thuis, zo blijf je veilig." Dat is wat mensen weer te horen krijgen. Maar dat thuisblijven zorgt soms juist voor een onveilige situatie. Met als gevolg een grote toename van huiselijk geweld. Vorig jaar maakte we er dit filmpje over. Premier Rutte deed een oproep in de ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ ELKE TIEN DAGEN! IN NEDERLAND....Vinden we dat oké?

elke-10-dagen.jpgElke TIEN DAGEN sterft een vrouw in NEDERLAND als gevolg van huiselijk geweld. Waar zijn de krantenkoppen, waar is de massale verontwaardiging, staat Nederland nu op zijn kop? Nee, het is stil................................................................................ Wij vragen tot 10 ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Samenwerken, hoe maak je goede afspraken? Ontbijtsessie voor zzp'ers.

een-conflict-complexe-onderhandelingen-of-een-juridisch-vraagstuk-je-zit-er-niet-op-te-wachten-maar-soms-is-het-niet-anders-als-beginnend-ondernemer-heb-je-veel-vragen-antwoorden-zijn-vaa-1.jpgEen conflict, complexe onderhandelingen of een juridisch vraagstuk. Je zit er niet op te wachten. Maar soms is het niet anders. Als (beginnend) ondernemer heb je veel vragen. Antwoorden zijn vaak wel te vinden, maar juridisch vakjargon is niet altijd te begrijpen. Je onderneemt, neemt ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Webinar 'Opgeven is geen optie… Kindermishandeling is dichterbij dan je denkt'

care-free.jpgOp 16 november, tijdens de week tegen kindermishandeling, organiseert CARE-FREE in samenwerking met Burgerkracht Limburg en XONAR het webinar 'Opgeven is geen optie… Kindermishandeling is dichterbij dan je denkt'. Tijd: 14.00-17.00 uur. Locatie: online! Tijdens deze webinar delen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Psst, onze nieuwsbrief is weer uit!

nieuwsbrief-november.jpgDe bladeren kleuren prachtig voordat ze definitief loslaten, het is herfst. Het is tijd voor heerlijke wandelingen in de natuur en genieten. Zo simpel kan het leven zijn. Zien en uitvoeren wat wel kan en kijken naar de mogelijkheden. We leven in een periode waarbij het niet altijd gemakkelijk ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ben jij onze nieuwe Adviseur of Consulent/Adviseur (24/32 uur)

afbeeldingvacaturesbkl04112021.jpgWij van Burgerkracht Limburg geloven in een Limburg, waarin iedereen op z’n eigen manier meedoet. Dat kan alleen als alle (Lim)burgers gezien en gehoord worden. Dat doen we samen met burgers en onze partners. Versterk jij ons op onze missie? Wij zoeken twee nieuwe collega’s: - een Adviseur (24/32 uur); - een Consulent/Adviseur 24/32 uur).

Externe link

Pagina 1 van 37
© Kiek Limburg