Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Werken bij Burgerkracht Limburg, iets voor jou?

bur-vacatures-overall-foto.jpgWij zoeken nieuwe collega's: 🕵️ - Projectmanager (24 u p/w) - Procesondersteuner (20 u p/w) Méér weten? Bekijk snel onze vacatures: https://www.burgerkrachtlimburg.nl/nieuws/vacatures/

Externe link

+ Webinar 'Werken met positieve gezondheid' terugkijken.

programma-webinar.pngOp 3 juni vond ons webinar plaats "Werken met Positieve Gezondheid: Onderzoek naar de ervaringen in Limburg". Heb je het gemist, of wil je het webinar en/of presentatie nog eens rustig terugkijken? Kijk dan op onze site bij actueel #limburgpositiefgezond #positievegezondheid #onderzoek #limburg

Youtube video
Externe link

+ Vacature bestuurder

vacture-mentorschap.pngStichting Mentorschap Limburg kenmerkt zich als een vrijwilligersorganisatie, die staat voor uitvoering van het mentorschap van professionele kwaliteit. De rechtbank benoemt de stichting tot mentor om de belangen van personen te behartigen op het gebied van de verzorging, verpleging, ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wat wil je met je leven? Wat kun je veranderen? Hoe ga je het aanpakken?

het-mes-snijdt-aan-meer-kanten-7.pngZingeving, daar draait het om. Inzetten op die zingeving in contacten met burgers werkt. Als je mensen een doel geeft, draaien velen als een blad aan een boom om. Er werken steeds meer bedrijven en organisaties net zoals Heerlen Stand-By met Positieve Gezondheid. Lees hier hoe ze bij Heerlen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Jonge mantelzorgers: lees Bente's verhaal

20210530160915.jpgVan 1 tot 7 juni 2021 is het de Week van de Jonge Mantelzorger. Tijdens deze week vragen we aandacht voor deze jonge helden zoals vanmiddag met de webinar ‘KRACHTIG en kwetsbaar’. Vaak wordt over het hoofd gezien wat de impact is van mantelzorg in het persoonlijke leven van kinderen en ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Duurzamer omgaan met kleding? Doe mee aan de ketting kledingruil!

stienke.jpgIn april is een nieuw duurzaam initiatief van start gegaan in Roerdalen en Roermond: de ketting kledingruil. De ketting kledingruil is een makkelijke manier om kleding te ruilen. Hoe werkt het? Het concept is simpel. Onder de deelnemers gaat een aantal tassen met kledingstukken rond. Dit ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Help je mee met Peuk Meuk 2021?

peukmeuk2021.jpgWist je dat sigarettenpeuken in aantallen de grootste vorm van zwerfafval zijn en dat er plastic in de sigarettenfilters zit? Het Plastic Peuken Collectief vraagt sinds 2019 aandacht voor deze onderbelichte vorm van vervuiling. Op 10 juli worden daarom verspreid over heel Nederland ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Zo verrijkt Tiny je leven!

17f37c8e-a0a4-4dc1-91ee-2bc4136a0f87.jpgHoe zou het zijn om Tiny te leven? Tijdens dit impactgesprek op woensdagavond 16 juni hebben we meerdere interessante sprekers. Ginny Mulders heeft na een reis op de fiets van 1,5 jaar met haar man besloten om Tiny te gaan wonen. Hester van Rijn gaat in gesprek met Maud Bouwens die met haar ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Juni is Pride maand

pride-month-2021.jpgJuni is de Pride maand. Acceptatie van seksuele en genderdiversiteit begint bij de zichtbaarheid hiervan in de samenleving. Hoe vaker je het in je omgeving ervaart, hoe normaler je het ook gaat vinden. #pridemonth #lhbt

+ 'Kunstig Naer!' op zondag, 11 juli 2021 in D'n Haammaeker

logokunstignaermetwitrand.jpgOp zondag, 11 juli a.s. organiseert Gemeenschapshuis D'n Haammaeker in Neer i.s.m. lokale beeldend kunstenaars, een dichteres en muzikanten de manifestatie 'Kunstig Naer!'. De manifestatie wordt om 11.00 uur geopend door wethouder Robert Martens. Vervolgens is er tot 16.00 uur een doorlopende ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

Pagina 1 van 26
© Kiek Limburg