Home
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Jongeren sporten samen. Sport jij mee?

ppd-flyer-jpeg.jpgGeorganiseerd door PPD Limburg & SMKK op zondag 16 augustus (inloop vanaf 9.00u) van 10.00u tot 15.00u in Maastricht. Voor jongens en meisjes tussen 12 en 18 jaar. Deelname is gratis! We gaan voetballen, kickboksen, boksen en nog meer! #jongeren #jeugd #sport

Externe link

+ Nieuwsflash Limburg Positief Gezond

foto-coachportal.jpg Even voorstellen: de nieuwe coördinator Limburg Positief Gezond - Loek Vaessen De tijd is aangebroken om de olievlek verder uit te breiden en de toepassingen verder te gaan realiseren. Samen met het kernteam zal de beweging meer vorm en structuur gaan krijgen waardoor de implementatie en ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ 'Contact maakt Gerlach een stuk sterker'

bron-peter-schols-dagblad-de-limburger-23-juli-2020.jpgGerlach Roomans uit Geleen heeft parkinson. Lotgenotencontact is voor hem als een geschenk uit de hemel. „Dit helpt me mijn leven in te richten.”

Externe link

+ Restschade bij Corona: lotgenoten delen ervaringen op Facebook

wineke-de-boer-de-volkskrant.jpgDe schade die het coronavirus toebrengt aan het lichaam is zo groot, dat veel genezen covid-19 patiënten nog maandenlang klachten zullen houden, stellen internationale onderzoekers. Sportievelingen voelen de impact zelfs nog nadrukkelijker omdat zij van topfit naar doodmoe gaan. Niet-sporters zakken van fit naar de toestand van een dweil.

Externe link

+ Zuid Zingt Tieëkezinge

Zuid Zingt.. en hoe! Vele artiesten bezochten zorginstellingen om de ouderen, tijdens de lockdown, live licht vertier te brengen. Maar daar kon niet altijd iedereen bij aanwezig zijn. En dat terwijl muziek, en vooral meezingen, verbindt. Dus wat als we in alle huiskamers van mensen in ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Contact in coronatijd: maximaal naderen met behoud van professionele afstand

dylan-ferreira-hjmxky8fvmo-unsplash.jpgLotgenotenontmoeting gedijt zoals iedere menselijk contact, veel beter wanneer we elkaar in de fysieke ruimte kunnen ervaren. Nu er contactbeperkende maatregelen gelden, zetten we op een rijtje welke oplossingen er gevonden zijn om elkaar middels zelfhulp te ondersteunen. Hopelijk zitten er inspirerende of nieuwe ideeën tussen voor jou.

Externe link

+ Gerd Leers: ambassadeur voor zelfhulp in Limburg

g-leers-2.jpgWe zochten een wijze “Bekende Nederlander” en bij voorkeur Limburger die midden in het maatschappelijke leven staat. Iemand met een positief, sociaal en menselijk imago die begrijpt wat zelfhulp voor de samenleving in Limburg kan betekenen.

Externe link

+ SPIL IN DE WIJK 2020

kiekfoto.pngSPIL IN DE WIJK UPDATE - 'SIDW2020: hoe staat het ervoor?' Het was online wat stil rondom Spil in de Wijk, maar achter de schermen hebben we allesbehalve stilgezeten.. ▶️ Benieuwd welke beslissing het kernteam van Spil in de Wijk nam omtrent de netwerk conferentie, die gepland stond op ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Uitgangspunten om van zelfhulp een succes te maken

koffiemok-begin.jpgHet organiseren van zelfhulpgroepen in een netwerk is mensenwerk. Deze basisprincipes vormen het fundament onder een succesvolle groep en netwerk.

Externe link

+ Dé gereedschapskist voor zelfhulp.

ra-dragon-1lwxx9kwllw-unsplash.jpgDat is in vier woorden wat www.zelfregietool.nl wil zijn. We hebben ervoor gekozen om deze toevoeging te doen omdat veel nieuwe bezoekers van onze website niet direct duidelijk hebben waar ‘Zelfregietool.nl’ voor staat. Naast een digitaal platform waar mensen contact kunnen zoeken met lotgenoten, zijn er zo veel meer nuttige dingen te vinden.

Externe link

Pagina 1 van 7
© Kiek Limburg