Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ 28 oktober: Corona support informatiebijeenkomst

corona-support-vierkant.jpgBen jij in de afgelopen maanden zodanig ingrijpend in aanraking gekomen met corona of met de gevolgen daarvan en wil je hier iets mee doen? Op woensdag, 28 oktober organiseert Burgerkracht Limburg twee informatiebijeenkomsten. Van 14.00 - 16.00 uur, én van 19.00 - 21.00 uur. Locatie: ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Afhaalmenu: heerlijke huisgemaakte gerechten bij Spikkerdal in Roermond.

to-go-menu-spikkerdal.pngHelaas, de nieuwe Corona richtlijnen betekenen voor ons ook dat ons terras en restaurant niet meer open mag. Wel is het mogelijk om allerlei lekkers af te halen. We hebben twee menu's. Het Spikkerdal 'Veur op ut Vuuske' To Go menu. Deze drankjes en hapjes kunt u tijdens openingstijden bij ons ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Gratis LOOPBAAN advies: voor iedereen die zich zorgen maakt over werk

website-nl-leert-door.jpgJij kunt je nu aanmelden voor een gratis loopbaan advies traject! Via het 2e steunpakket van de overheid, kan IEDEREEN tussen 18 en 67 jaar gratis naar een erkend loopbaanadviseur voor een adviestraject. Zo ben jij goed voorbereid op een arbeidsmarkt die snel veranderd. Je ontdekt jouw ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Workshop Online Solliciteren

mdworkshop-online-solliciteren051120.jpgOnline solliciteren zal, ook na corona, de nieuwe standaard worden. Een goede voorbereiding, weten wat je in beeld brengt is belangrijk. Je geeft de werkgever als het ware een kijkje in je privé omgeving. verder krijg je praktische tips over presenteren.

1 bestand
Externe link

+ Solliciteren met een videopitch

17112020-1.jpgMet een videopitch reageren op een vacature om je te onderscheiden van andere kandidaten? Dat kan prima met je eigen smartphone. In de workshop krijg jij tips hoe je je eigen video kunt maken, je krachtig kunt presenteren en een onuitwisbare indruk achterlaat.

1 bestand

+ Onderzoek naar antistoffen en de verspreiding van het coronavirus in Limburg.

ontwerp-zonder-titel1.pngVanaf vrijdag 23 oktober start een onderzoek naar antistoffen en de verspreiding van het coronavirus in Limburg. Hiermee willen ze nog beter in kaart brengen hoeveel Limburgers het coronavirus hebben gehad, welke klachten zij hebben ervaren én welke factoren van invloed waren op de besmetting. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ 17 Oktober 2020: Internationale Dag van de Uitroeiing van Armoede

logo17102020.jpg Onder het motto ‘Samen pakken we de armoede aan, 2020’ wordt er vandaag – maar ook afgelopen week al – op veel plaatsen in Limburg aandacht gevraagd voor de armoede. Volg vanmiddag om 16.00 uur online de wereldwijde herdenking, met o.m. een toespraak van de Secretaris Generaal van de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Café Sjengske klaar om 'Naerse waersen' en anderen te ontvangen

fotocafesjengske.jpgMet de vandaag aangebrachte muurbelettering, plantjes en ander groen ziet Café Sjengske (in) D’n Haammaeker in Neer er nóg gezelliger uit. Daar moet op gedronken worden, zodra corona dat toelaat. Afgesproken? 🙂 Welkom in D’n Haammaeker, het gemeenschapshuis van Neer.

Externe link

+ Dag 5 van de berichtenreeks 'In aanloop naar de Internationale Dag van de Uitroeiing van Armoede', op 17 oktober 2020

formulieren.jpgDonderdag, 16 oktober 2929: Wekelijks staan vele ervaringsdeskundige en opgeleide vrijwilligers op 11 locaties in Limburg klaar om mensen bij te staan bij hun vragen en bezwaren met betrekking tot werk en inkomen. De spreekuren sociale zekerheid richten zich met name op de mensen die volledig vastlopen in het woud van regelgeving.

Externe link

+ Impactgesprek 8: Hoe ziet 2021 eruit voor De Omwentelaars?

impactgesprek8-tandwiel.jpgDoe online mee op dinsdagavond 3 november! Na een vliegende start in februari/maart dit jaar hebben we inmiddels 7 Impactgesprekken achter de rug. Er hebben zich al 28 Omwentelaars aangemeld via de website. De nieuwsbrief heeft 120 abonnees en 232 mensen volgen ons via facebook. Dat is ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 1 van 11
© Kiek Limburg