Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Voor moeders met een 'zorgenkindje' starten we in januari met een nieuw traject 'Krachtige Vrouwen Limburg'.

2.pngGun jezelf dit traject, vele vrouwen gingen je al voor! (De deelname is gratis). Wat gaan we doen? In acht gezellige interactieve workshops, waarbij we je ondersteunen in de uitdagingen die voor jou als moeder op je pad komen gaan we samen groeien, van elkaar leren en plezier hebben. Waar ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ In deze inspiratiesessie gaat het over laaggeletterdheid en de relatie tot Positieve Gezondheid.

mq1.jpgHelaas blijft het actueel. Wat kan Positieve Gezondheid voor mensen met een lage taalvaardigheid betekenen? Hoe kun je in dialoog gaan met mensen met lage taal- en gezondheidsvaardigheden? Welke basisvaardigheden heb je nodig voor een gezonde en vitale leefstijl en hoe je deze kunt stimuleren? #laaggeletterdheid #postivegezondheid #kansen

Youtube video

+ Wat kan Positieve Gezondheid betekenen voor mensen die geldstress hebben?

schermafbeelding-2023-11-22-om-193912.pngWat is de impact van armoede op ons brein? Nadja Jungmann geeft inzicht in de gevolgen van aanhoudende geldstress en hoe deze doorwerkt op de verschillende facetten van Positieve Gezondheid. Ze deelt ervaringen, kennis en oplossingen. Een inspiratiesessie die de moeite waard is om te beluisteren. #armoede #geldstress #positievegezondheid

Youtube video

+ Bedankje voor één van onze teams.

22b855ca7f0749259664f0e5d2b48b43.pngBeste Hilda, Asad, Abel, Ilja en Hub. Hartelijk dank voor het organiseren van dit project. Wij zijn allemaal onder de indruk van wat jullie allemaal kunnen met Stichting GIPS. Wij hebben veel geleerd! Groeten en tot snel, Juf Sarah, Kaya en groep 7/8 #gipssenl #bedankje

+ Waar geen recht is, is geen beschaving

image2.jpegOp het Sint Jan College hebben de leerlingen van de 4e klas onlangs een bijzondere workshop mogen ervaren binnen het thema "het rechtssysteem", een essentieel onderdeel van burgerschap. De workshop werd geleid door een inspirerende advocate uit Turkije, die enkele jaren geleden naar Nederland ..
Lees verder ⇢

+ Optreden Mixed & confused.

0f5eb22437364fb7a56988eb6d9c3569.jpgBinnenkort mag Suzanne een optreden verzorgen met haar band Mixed & Confused. Dit optreden zal worden verzorgd rondom de uitreiking van de Martin Buber prijs, wat door stichting Euriade wordt georganiseerd. In juni heeft dit ook plaatsgevonden en heeft GIPS hier een workshop mogen verzorgen ..
Lees verder ⇢

+ Elkaar beter begrijpen, dat gun je toch iedereen.

klokhogeintensiteit.jpgMaar wat als we niet dezelfde taal spreken? Voor kinderen met autisme is een reguliere dag op school niet altijd even eenvoudig. Voor leerkrachten is het fijn als ze vanuit eigen ervaring beter leren communiceren met kinderen met ASS. Door zelf te ervaren hoe deze leerlingen zich voelen, ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Buddyrace: leven met een beperking

jngips116112023.jpgDe groep Qûasjiopeia van Jong Nederland Neer heeft vanavond in D'n Haammaeker de Buddyrace gedaan. Dat is een project van JongNL Limburg en GIPS Spelen & Leren, waarbij kinderen op een laagdrempelige en speelse manier ervaren hoe het is om te leven met een beperking.

+ Nieuwjaarsbijeenkomst SharePower

nieuwjaarsbijeenkomst-2024-3.jpgBij deze nodigen wij jou, mede namens het bestuur, van harte uit voor onze onze altijd gezellige en drukbezochte jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst op donderdagavond 18 januari. Dit jaar wordt het een extra bijzondere bijeenkomst. SharePower gaat de handen ineenslaan met LWV, MKB Limburg en ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Hilarisch kienen met Har van de Bekker

ggoverschoven15112023.pngRichting de jaarwisseling heeft D’n Haammaeker een geweldige activiteit voor je in petto. Op zondagmiddag, 17 december is er ‘Hilarisch kienen met Har van de Bekker’. Deze niet alledaagse (komische) kienmiddag begint om klokslag 15.00 uur. Inloop vanaf 14.30 uur. Erbij zijn en meedoen ..
Lees verder ⇢

Pagina 1 van 75
© Kiek Limburg