Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst FAM!

niet-sexy-wel-nodig-17-feb-2022-1.jpgLaten we eerlijk zijn, die financiële toekomst ziet er in de praktijk voor veel vrouwen niet heel rooskleurig uit. Deeltijdwerk is de norm in Nederland. Maar wat betekent dat als je gaat scheiden, je partner komt te overlijden of als je met pensioen gaat? Zeker geen sexy onderwerp en heel ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Nieuwe datum voor de MO-themadag, 2 april 2022

2-april-2022-mo-themadag.pngBeste mensen, vanwege de huidige situatie rondom Corona hebben wij besloten de bijeenkomst weer te verplaatsen en nu naar 2 april 2022. We hopen jullie dan te mogen ontmoeten. Had je je al aangemeld en je bent die dag ook graag aanwezig dan hoef je je niet opnieuw aan te melden. Mocht je op 2 ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ WORD GRATIS LID VAN JEUGDWERK LIMBURG

211223-handjes.jpegOm zoveel mogelijk organisaties die met jeugd en jongeren werken kennis te laten maken met het aanbod van Jeugdwerk Limburg kan er gebruik gemaakt worden van een gratis lidmaatschap voor nieuwe leden. Ben jij benieuwd naar wat Jeugdwerk Limburg voor jou kan betekenen? Stuur dan een e-mail ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Mini masterclass LinkedIn

mini-masterclass-linkedin.jpgHoe zorg je ervoor dat je LinkedIn als strategisch marketing- en salesmiddel wordt ingezet? Tijdens deze mini masterclass gaan wij hier dieper op in! Deelname is gratis, aanmelden verplicht via info@famnetwerk.nl. #linkedin #linkedinmarketing #profileren

1 bestand
Externe link

+ De wielerkalender en de website is weer bijgewerkt

Beste wielerliefhebber, De agenda en het nieuws op www.wielrennenlimburg.eu is weer aangevuld. Nu is het alleen nog te hopen dat we weer langzaam naar het nieuwe normaal gaan.

+ Vacature Expediteur (M/V) - Fulltime 36 uur, 5 dagen per week.

vacature-fulltime-expediteur-mv.pngWij zijn een relatief jong bedrijf met grote ambities. Als internationaal expediteur bewegen wij ons op een constant veranderende, internationale markt. Met ons enthousiaste team bedienen wij onze internationale klanten op hun wenken. De Jong Total Cargo International BV heeft kantoren in ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Denk je mee?

6493c62e3ed4499e9a86c6cabe2e48ed.pngAchter de schermen wordt er bij Gips spelen en leren, nog steeds hard gewerkt. Zo zijn wij nu bezig met de opzet van een plan. Met als einddoel de doelgroep basisschool leerlingen, ouders leerkrachten ect. Ook na de twee schoolbezoeken betrokken te houden. Een van deze ideeën is om de ..
Lees verder ⇢

+ Invullen voor een ander. Het gebeurt vaak in een reflex.

johan-brugmans.jpgPositieve Gezondheid heeft daarin een ommezwaai gebracht. Veel medewerkers van Mondriaan laten de cliënt vertellen en luisteren aandachtig, waarbij ze het invullen voor die ander proberen achterwege te laten. Johan Brugmans o.a. projectleider Positieve Gezondheid bij Mondriaan en kernpartner ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Groene voornemens 2022

De goede voornemens voor het nieuwe jaar vliegen je om de oren. Misschien ben je er gek op of heb je er juist een hekel aan. Het is echter wel een mooie kans om iets nieuws uit te proberen, beter voor jezelf en onze mooie planeet zorgen. Ga als goed voornemen eens voor duurzamere keuzes. ..
Lees verder ⇢

+ De kloof tussen arm en rijk, gezond en ongezond komt pijnlijk aan het licht. Hierdoor is ons werk nog essentiëler geworden.

de-olievlek-wordt-steeds-groter-ook-buiten-zorg-en-welzijn.jpgVia de huisarts of de fysiotherapeut wordt het steeds meer vanzelfsprekend dat burgers van positieve gezondheid horen. Maar we willen nóg meer Limburgers bereiken. We moeten het onbekende, bekend maken en de burgers en professionals door onze gezamenlijke taal bewust maken van hun eigen ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 1 van 38
© Kiek Limburg