Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Vacature bestuurslid Stichting FAM!

vacature-bestuurslid-fam.pngIn het belang van diversiteit binnen FAM! nodigen wij in het bijzonder mannen uit om te solliciteren. De organisatie FAM! bestaat op dit moment uit een bestuur met een voorzitter en drie algemeen bestuursleden en een bureau met twee medewerkers inclusief de directeur die verantwoording aflegt ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wat is en doet de Beweging Limburg Positief Gezond?

loek.pngDe Beweging is een ontmoetingsplaats waarin alle kennis, expertise en ervaring over Positieve Gezondheid in Limburg samenkomt. Het is een netwerkorganisatie in ontwikkeling van, voor en door de burgers van Limburg. Met als doel de eigen regie weer terug te geven aan de (Lim)burger en zo de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ D'n Haammaeker zoekt handjes

dn-haammaeker-zoekt.jpgEr is véél te doen in gemeenschapshuis D’n Haammaeker in Neer. Oók als vrijwilliger, bestuurslid of betaalde oproepkracht. Logisch, want het is een mooie en sfeervolle plek om te zijn. Zeg nou eerlijk: wat is er leuker dan samen te werken met dorpsgenoten, te helpen bij activiteiten, ..
Lees verder ⇢

+ Wijzigingen bestuurssamenstelling D’n Haammaeker

fotobestuursvergadering02092021.jpgMet ingang van 1 oktober 2021 verandert de samenstelling van het bestuur van D’n Haammaeker in Neer. Per die datum draagt Peter Vennekens het voorzitterschap over aan Har Geenen, de huidige penningmeester. Per die datum verlaat secretaris Jort Raemakers het bestuur. Geruime tijd geleden ..
Lees verder ⇢

+ Ouch Zo - Coming Out Dag 2021

coming-out-day-logo-raw-small-2.pngOp 11 oktober is het weer Coming Out Dag. Bart vertelt over deze dag en wat OUCH ZO in het kader van Coming Out Dag in Noord- en Midden-Limburg doet. Kijk op onze Facebookpagina voor de data van onze Qafé!-momenten: www.facebook.com/ouchzo/events.

Youtube video
Externe link

+ Kun je Nederland gezonder maken door vroegtijdig in te zetten op preventie en leefstijl?

fontys-9889.jpgOf met de inzet van technologie voor meer gezondheidsinnovatie zorgen? Studenten van Fontys Paramedische Hogeschool gaan de uitdaging aan. De eerste lichting studenten is begonnen aan de nieuwe bacheloropleiding Gezondheid. Afgestudeerden richten zich na deze studie op het totaalplaatje: ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ ZonneRoos 1- Herteheym gaat van start!

roeromenergie.jpgAfgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het aanvragen van offertes voor het Zonneroos project op het dak van de sporthal Herteheym en we hopen half september een besluit te kunnen nemen om opdracht te geven voor het realiseren van de installatie. Op 8 september is de eerste inschrijving ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Impactgesprek: Aardgasloos verwarmen, hoe moet dat dan?

8ae33f8c18d611e9b1203a4c49c8d9c5webscale0082582600825826-1.jpgOp woensdagavond 22 september gaan we kijken naar een toekomst waarin de huizen en gebouwen duurzaam worden verwarmd. Er wordt in 2050 geen CO2 uitgestoten en we gebruiken geen fossiele brandstoffen meer. Maar hoe kan jij je huis zonder aardgas gaan verwarmen? Floris Mokveld leeft al twee ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ World Cleanup Day 2021

11997981336329216934198516144458340631987676n.jpg Op zaterdag 18 september is het weer zover: World Cleanup Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opruimactie geven we samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt. Ons doel? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfafval! En vooral ook het verkrijgen van waardevolle informatie ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vandaag stellen we SMKK aan jullie voor.

safeimagephp.jpgWat is en doet SMKK? Stichting Meer Kleur en Kwaliteit is een provinciale, maatschappelijke organisatie die zich inzet voor participatie van migranten- en vluchtelingenvrouwen. SMKK organiseert allerlei activiteiten, zoals voorlichtingsbijeenkomsten, workshops, trainingen, conferenties en ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 1 van 33
© Kiek Limburg