Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Wij zijn online!

we-zijn-online-wwwstichtinsmolnl.pngMaatschappelijke organisaties (MO’s) verbonden. Mo's vertegenwoordigen tienduizenden vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor alle Limburgers. Een aantal van deze organisaties hebben zich verenigd in Stichting Maatschappelijke Organisaties Limburg (SMOL) met als doel hun ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Agenda ambassadeursbijeenkomsten 2021.

ambassadeursbijeenkomsten-2021.pngAfwisselend fysiek en digitaal. De bijeenkomsten vinden plaats op verschillende momenten van de dag, zodat iedereen een mogelijkheid heeft om deel te nemen. Noteer al in de agenda! We hopen jullie allemaal in 2021 te ontmoeten. #limburgpositiefgezond #positievegzondheid #ambassadeurs

Externe link

+ Online supportgroep voor mensen die geraakt zijn door het coronavirus

afbeeldingsupportgroepvoormensenmetcorona.jpgGoed om te weten én om met anderen te delen: Zelfregiegroep.nl van Burgerkracht Limburg is een nieuwe online supportgroep gestart voor mensen die geraakt zijn door het coronavirus. Iets voor jou of iemand, die je kent? In de supportgroep ontmoet je mensen die ook last hebben (gehad) van corona ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Meer po­si­tie­ve ge­zond­heid door het ‘Le­ren van Lim­bur­g’, nu belangrijker dan ooit

limburgpositieftotaal.jpgDe Provincie Limburg timmert samen met partners al jaren aan de weg om positieve gezondheid op de agenda van iedere Limburger te krijgen. Vanmiddag heeft gedeputeerde Robert Housmans (Sociale Agenda, Zorg en Veiligheid) tijdens een drukbezocht webinar uit handen van Angelique Schuitemaker, ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ De 1e Positieve Gezondheid Livecast.

livecast-positieve-gezondheid1.png Deze staat volledig in het teken van Leren van Limburg -13 januari, 15.30-17.00u- Tijdens deze livecast wordt het magazine ‘Limburg Positief Gezond’ gelanceerd. Een magazine volledig gevuld met interviews, artikelen en informatie over de route en de uitkomsten die positieve gezondheid in ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Op welke manier kun je geld duurzaam uitgeven?

impactgesprek901.jpgTijdens de 9e impactavond op maandag 18 januari is in samenwerking met Omwentelaar Ludo Simons een programma samengesteld over bijzondere manieren van omgaan met geld. Want de manier waarop je geld besteedt, draagt mede bij aan een duurzame wereld. Geld besteden is een breed begrip, daarom ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Nieuws van de maatschappelijke organisaties in Limburg

een-titel-toevoegen.pngEen interview met de nieuwe voorzitter van FAM Netwerk, een speciale nieuwjaarswens van Scouting Limburg, het aanbod van webinars van Jeugdwerk Limburg (Geef weer kleur aan je activiteiten - Vrijwilligerscoördinator - In veilige handen - Vinden en binden van vrijwilligers) en nog veel meer ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ 2021 Let's go!

geniuspi-2021-best-wishes.jpg2021 Let's go! In deze blog blikt PaardenInzicht kort terug op 2020, gevolgd door een vooruitblik: wat gaat 2021 brengen?

Externe link

+ Interview met Nicole Ramaekers, nieuwe voorzitter FAM!

nicole-ramaekers-2.jpgWeer een nieuw interview in onze rubriek Limburgers aan het woord. Deze keer met Nicole Ramaekers, onze nieuwe voorzitter. FAM! trok al een tijd haar aandacht op social media. Door de activiteiten, events en samenwerkingen. ‘Om twee voorbeelden te noemen… Het is mooi dat FAM! vrouwen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ben je als vrijwilliger meer dan geïnteresseerd in positieve gezondheid?

1.png Heb je al eens een workshop gevolgd over positieve gezondheid en ben je nu op zoek naar meer verdieping? Wil je positieve gezondheid kunnen toepassen in je vrijwilligerswerk? Volg dan de blended module Positieve Gezondheid Zelf aan de slag met positieve gezondheid in je eigen ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

Pagina 1 van 17
© Kiek Limburg