Home
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Gerd Leers: ambassadeur voor zelfhulp in Limburg

g-leers-2.jpgWe zochten een wijze “Bekende Nederlander” en bij voorkeur Limburger die midden in het maatschappelijke leven staat. Iemand met een positief, sociaal en menselijk imago die begrijpt wat zelfhulp voor de samenleving in Limburg kan betekenen.

Externe link

+ SPIL IN DE WIJK 2020

kiekfoto.pngSPIL IN DE WIJK UPDATE - 'SIDW2020: hoe staat het ervoor?' Het was online wat stil rondom Spil in de Wijk, maar achter de schermen hebben we allesbehalve stilgezeten.. ▶️ Benieuwd welke beslissing het kernteam van Spil in de Wijk nam omtrent de netwerk conferentie, die gepland stond op ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Uitgangspunten om van zelfhulp een succes te maken

koffiemok-begin.jpgHet organiseren van zelfhulpgroepen in een netwerk is mensenwerk. Deze basisprincipes vormen het fundament onder een succesvolle groep en netwerk.

Externe link

+ Dé gereedschapskist voor zelfhulp.

ra-dragon-1lwxx9kwllw-unsplash.jpgDat is in vier woorden wat www.zelfregietool.nl wil zijn. We hebben ervoor gekozen om deze toevoeging te doen omdat veel nieuwe bezoekers van onze website niet direct duidelijk hebben waar ‘Zelfregietool.nl’ voor staat. Naast een digitaal platform waar mensen contact kunnen zoeken met lotgenoten, zijn er zo veel meer nuttige dingen te vinden.

Externe link

+ Interactieve workshop; Maak kennis met de kracht van uitstraling

flyer-ppd-25-juni.jpgMet een goede eerste indruk leg je de basis voor je loopbaan en creëer je kansen. Een (gratis) interactieve workshop, waarin je leert welke eerste indruk jij maakt, hoe je op een juiste manier zichtbaar wordt en hoe je serieus genomen wordt. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Nieuwsbrief Vrijwilligerscentrale Kerkrade

screenshot2020-06-16-nieuwsbrief-vrijwilligerscentrale-kerkrade.pngZie bijgevoegde link

Externe link

+ Vijfde impactgesprek: Hoe gaan we om met gedragsverandering? Door Omwentelaar Ilse Meelberghs

ilse-meelberghshs116lr.jpgZodra je aan de slag gaat met verduurzamen, kun je hobbels tegenkomen. De één omzeilt deze hobbels op een hele natuurlijke manier, terwijl de ander steeds terugvalt in de oude patronen. Vervolgens heb jij een gedragsverandering doorgevoerd en zie je deze verandering ook graag bij een ander. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Corona times

positieve-gezondheid.pngHoe een onzichtbaar virus, ouderen op meerdere dimensies uitdaagt. Vijf ouderen aan het woord over hun gedwongen isolement. Dan blijkt enerzijds dat dit virus onze Positieve Gezondheid op meerdere dimensies flink uit balans brengt. Anderzijds maakt deze tijd ons duidelijk dat we elkaars ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Beweging Limburg Positief Gezond is op zoek naar trainingslocaties

update1.pngDe beweging Limburg Positief Gezond zoekt ruimtes voor het trainen van professionals tot implementatiecoach positieve gezondheid in Weert, Venlo en Sittard. De ruimte moet coronaproof te gebruiken zijn en faciliteiten hebben om een groep van maximaal 15 mensen te trainen. Liefst zoeken we een ..
Lees verder ⇢

+ Hulp van lotgenoten bij corona

uitzichtloos.jpg“Het zijn rare tijden.” Het is voor 99% zeker dat je deze zin de afgelopen maand tegen iemand uitgesproken hebt. Je hoeft niet eens zelf door het coronavirus besmet te zijn, om er toch door geraakt te worden.

Externe link

Pagina 1 van 7
© Kiek Limburg