Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Online thematafel op 12 oktober, voor wie wil werken aan het geluk van onze jeugd, onze burgers van morgen.

thematafel-pg-in-basisonderwijs.pngDoe je met ons mee? Je bent bekend met positieve gezondheid en betrokken bij een Limburgse basisschool, als leerkracht, pedagogisch of sociaal medewerker, als ketenpartner of je werkt met kinderen. Je wilt meedoen in de doorontwikkeling en onderzoek naar inbedding van positieve gezondheid ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature secretaresse KBO Limburg (20 uur) te Roermond

vacature.jpgEen leuke vacature bij KBO Limburg: Vanuit ons kantoor in Roermond bieden wij met een klein maar professioneel team met enthousiasme en plezier ondersteuning aan de vele vrijwilligers en afdelingen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een secretaresse voor 20 uur per week. #vacature #secretaresse #parttime #Roermond

Externe link

+ Een beweging is op gang gebracht die steeds meer mensen meeneemt.

de-gezondste-regio-20252.jpgDe Zorggroep heeft als grote zorgaanbieder een maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de toekomst van de gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg. Niet voor niets dus dat de zorgaanbieder zeer recent als kernpartner is aangesloten bij Beweging Limburg Positief Gezond. De zorgvraag wordt ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature: Cliëntenvertrouwenspersonen (v.a. 24 uur)

afbeeldingvacaturecvp.jpgHeb jij uitstekende gespreksvaardigheden en aantoonbare werkervaring met mensen met een verstandelijke of psychogeriatrische beperking? We ontmoeten je graag! Met ingang van 1 januari 2020 is de Wet zorg en dwang (Wzd) van kracht. Deze wet houdt in dat mensen met een verstandelijke of ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Dagen voor Alleengaanden

foto.jpgVrouwen bouwen aan de samenleving Met veel plezier nodigen we jullie uit voor de Dagen voor Alleengaanden. In 2020 bestond ZijActief Limburg 90 jaar. Ter ere daarvan was er een mooie feestelijke dag georganiseerd voor jullie. De deelneemsters in Klimmen kunnen dat beamen. En nu, in oktober ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Gemeenschapshuis D'n Haammaeker in Neer zoekt beheerder (m/v)

entreehaammaekergerenoveerd.jpgAltijd al op zoek geweest naar een zelfstandige, flexibele, afwisselende en uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is? Dan is hier je kans! In verband met pensionering van de huidige beheerster is Stichting Gemeenschapshuis D’n Haammaeker in Neer op zoek naar een beheerder (m/v), voor 28 – ..
Lees verder ⇢

+ Wilt u hulp (bieden) tijdens de watersnood...?!

wij-zijn-vrijwilligers.pngWilt u Limburgers helpen, die getroffen zijn door het hoge water? Of heeft u (of uw naasten) hulp nodig? Deel dat via https://www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/ Dit online platform is er juist om vraag en aanbod van vrijwilligers(werk) te verbinden, zeker ook nu tijdens de ramp in onze ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wij zoeken creatieve jongeren!

afbeeldingcreatievedenkers.jpgBurgerkracht Limburg zoekt jongeren die aan de slag willen gaan met het promoten van Positieve gezondheid. Ben jij (of ken jij?) een jongere tussen de 14 en 27 jaar oud die zin heeft om aan de slag te gaan met dit mooie onderwerp? Samen met een paar andere jongeren start je in #teamPG; een ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ De keuzes van vandaag bepalen de gezonde óf ongezonde toekomst van morgen

de-gezondste-regio-2025.jpg'Positieve Gezondheid is een keuze. Het is de keuze om óf naar de wereld om je heen te kijken en af te wachten óf om zelf de regie te nemen. Er is veel wat je niet kunt beïnvloeden maar het gaat om focus op wat je wél zelf kunt beïnvloeden. De keuzes van vandaag bepalen de gezonde óf ongezonde ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Infoavond op 20 juli en de subsidie collectieve Zonnedaken RoerOm Energie toegekend

8717f0e8-32f3-421b-bb13-3c55c9491eef.jpgEnergiecoöperatie RoerOm Energie ontving deze week goed nieuws. De Rijksoverheid kende via RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) de begin april door de coöperatie aangevraagde subsidie (SCE) toe. Met deze subsidie wil de coöperatie in Roermond nog dit jaar twee collectieve zonnedaken ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 1 van 29
© Kiek Limburg