Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Telefonische hulplijn voor ouderen

logo-noom.pngKBO-PCOB en NOOM openen op maandag 30 maart een telefonische hulplijn waar ouderen (met een migratie-achtergrond) terecht kunnen voor informatie over de Corona-crisis of gewoon voor een luisterend oor. Het nummer van deze Ouderen-Infolijn is 030-3 400 600, bereikbaar van maandag tot en met ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Denkkracht bij Corona gerelateerde problemen Noord-Zuid Denk Tank

noord-zuid-denktank.pngEen crisis vraagt om creativiteit, om mensen die hun denkkracht willen bundelen en om heel veel ideeën, zodat je de best passende oplossing snel kunt inzetten. Loop je vast met een probleem en heb je snel mensen nodig die met je mee willen denken over oplossingen? Stuur je vraag naar... ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Hulplijn bij opgelopen spanningen in het gezin

085-8640164.pngWat te doen als de spanningen in een gezin te hoog oplopen nu we 24 uur op elkaars lip zitten? De telefonische hulplijn #goedverbonden is door de stichting Kinderleven in Maastricht opgezet om ouders, kinderen en pubers stoom te laten afblazen als de stress binnen het gezin te hoog oploopt. ..
Lees verder ⇢

+ Burgerkracht Limburg verlengt maatregelen coronavirus tot 1 juni 2020

logoblauwgroenburgerkrachtlimburg.jpgOm het besmettingsrisico met het coronavirus te beperken heeft Burgerkracht Limburg de duur van alle maatregelen verlengd: tot 1 juni 2020 zijn alle door onszelf geplande en georganiseerde grote én kleine evenementen, bijeenkomsten en vergaderingen geannuleerd. Tot die datum is ook het kantoor ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Coronahulp

Collectief besmet en individueel geraakt Het coronavirus en de kans op besmetting dwingt ons om letterlijk afstand te nemen van elkaar. Dit gegeven raakt ons allen als mens We worden hierdoor allemaal . geconfronteerd met onszelf en teruggeworpen op we wel en ..
Lees verder ⇢

+ Heldenwandeling

Nazorg Coronahelden Ik bied als nazorg straks als alles voorbij is coachings/troostwandelingen aan Voor iedere held die er behoefte aan heeft om samen te praten, luisteren, huilen, lachen en knuffelen. Om te helpen verwerken wat ze allemaal meegemaakt hebben.

+ Op zoek naar eenzame ouderen die we 1x per dag kunnen bellen

nieuwe-header-fb-zonder-logo.pngDe Belbrigade is opgericht om geïsoleerde ouderen dagelijks te gaan bellen om de eenzaamheid te verlichten. 1 belletje per dag kan zoveel betekenen. Wij zijn nu op zoek naar mensen in de zorg, in de wijkverpleging, huiskamer projecten, fysiotherapeuten, kappers, etc etc die deze ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ BuurtSchakel - Samen de buurt verbinden

logo-buurtschakel.jpg“BuurtSchakel is in het leven geroepen om vraag en aanbod van wijkbewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers van zorgcentra, bedrijven, winkeliers en verenigingen bij elkaar te brengen. Want samen staan we sterker. Ook al is het een cliché, samenwerking werkt wel degelijk. En past binnen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Kiek een beetje noah mekaar

schermafbeelding-2020-03-22-om-152939.pngEen warme oproep.

Youtube video

+ Heerlen Against Corona - 250+ vrijwilligers

socialheerlen-against-corona.jpgHeerlen Against Corona is een vrijwilligersinitiatief van Cynthia Smeets en Amber-Helena Reisig, aangesloten bij diverse zorginstellingen. Onze vele vrijwilligers helpen Heerlenaren die noodgedwongen hun huis niet uit kunnen. We doen boodschappen, koken een warme maaltijd en bieden een ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

Pagina 81 van 82
© Kiek Limburg