Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Samen sterk tegen #Corona

facebook-linkimage.pngSamen sterk tegen corona Een initiatief dat moet gaan zorgen voor positiviteit en verbroedering in deze onzekere tijd. Kun je wat voor iemand betekenen of kun je juist wel wat hulp gebruiken? Laat het aan je buurtgenoten weten. #hulp #aanbieden #hulpvragen #boodschappen #honduitlaten ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ik sta naast je, vrijwillige gezinsassistenten

1isnjlogotransparanteachtergrond-01.pngGeluk zit in heel kleine dingen. Maar als problemen in een gezin zich opstapelen, dan worden simpele dingen die eigenlijk heel gewoon horen te zijn, ineens minder vanzelfsprekend. Een potje voetballen in het park, een spelletje spelen, een film kijken, koekjes bakken, een keer de stad in… ‘Ik ..
Lees verder ⇢

+ Moedercentrum Casa Mama Lisi, centrum voor vrouwen Sittard

logotransparantzondertekst1.pngEen veilige plek voor vrouwen, door vrouwen. Dat is wat we samen willen uitdragen bij Moedercentrum Casa Mama Lisi. Er wordt dagelijks gewerkt aan het creëren van een tweede thuis, waar gezelligheid en warmte de boventoon voeren en waar daarnaast persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel ..
Lees verder ⇢

+ #Oproep aan alle kindjes die niet naar school mogen!! #Corona

Bewoners van onze Zuyderland #Zorgcentra mogen vanwege het #coronavirus helaas geen bezoek meer ontvangen. Tover een glimlach op hun gezicht en stuur een #kaartje via de #post een #tekening, brief of #knutselwerkje mag natuurlijk ook. De adressen van onze zorglocaties vind je bij: ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Sam& voor alle kinderen

Gemeenten #Armoedebeleid is voor iedere gemeente een uitdaging. #Sam& wil gemeenten hier graag bij helpen. Sam& biedt #ouders die #ondersteuning willen, #laagdrempelig toegang tot een breed pakket aan voorzieningen van verschillende organisaties. We zetten ons in voor hetzelfde doel: ervoor ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Humanitas #Thuisadministratie Limburg

Soms maak ik mijn post niet meer open Door omstandigheden kunnen de rekeningen en formulieren zich bij je opstapelen. Dat levert soms een schoenendoos of tas op, vol ongeopende rekeningen, bankafschriften en mogelijk schulden die helemaal niet nodig zijn. Bij sommigen is het evenwicht ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Samen #Corona de Baas! - Blijf Thuis en help ons de verspreiding te stoppen!

We hebben ons doel bereikt met het sluiten van de scholen maar we zijn er nog niet! SAMEN zijn we Corona de baas door simpelweg THUIS TE BLIJVEN! Onze grootouders hebben voor ons gevochten en wij moeten simpel thuis blijven (op de vitale beroepen na natuurlijk, waarvoor veel respect!) Neem ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wij hebben jullie hulp nodig!

coronahulp-limburg.pngGoede initiatieven en hulpvragen kunnen eenvoudig gedeeld worden op Kiek Limburg. Dan zijn ze voor iedereen zichtbaar en vindbaar. Ook als iemand geen gebruik maakt van Facebook. Plaats de vraag of het initiatief op het platform en gebruik voor vragen de zoekmachine. Komt jouw website niet ..
Lees verder ⇢

+ Op zoek naar eenzame ouderen die we 1x per dag kunnen bellen

nieuwe-header-fb-zonder-logo.pngDe Belbrigade is opgericht om geïsoleerde ouderen dagelijks te gaan bellen om de eenzaamheid te verlichten. 1 belletje per dag kan zoveel betekenen. Wij zijn nu op zoek naar mensen in de zorg, in de wijkverpleging, huiskamer projecten, fysiotherapeuten, kappers, etc etc die deze ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Medische hulpmiddelen voor Sint Jans Gasthuis

OPROEP! Er is een grote lading mondkapjes in Nederland aangekomen en dat is goed nieuws! Mondkapjes zijn essentieel om onze mensen aan het werk te houden. Maar er is ook een dreigend tekort aan disposables voor beademingsapparatuur. Wie heeft connecties bij leveranciers of andere ziekenhuizen ..
Lees verder ⇢

Pagina 59 van 61
© Kiek Limburg