Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Krachtige Vrouwentaal Meerssen

ontwerp-zonder-titel-2.png🎀 Ben jij een vrouw van 18 jaar of ouder? 🎀 Woon jij in Meerssen of in de buurt van Meerssen? 🎀 Word jij blij van gezelligheid? Dan hebben Monique van Erve, Bibliotheek Meerssen en Monique van Heesch goed nieuws voor jou! Op woensdag 4 oktober starten wij in bibliotheek Meerssen ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Vacature bestuurder Stichting Mentorschap Limburg

vacature.jpgVacature bestuurder Stichting Mentorschap Limburg kenmerkt zich als een vrijwilligersorganisatie, die staat voor uitvoering van het mentorschap van professionele kwaliteit. De rechtbank benoemt de stichting tot mentor om de belangen van personen te behartigen op het gebied van de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Sportief bewegen in sportzaal ‘De Kwiebus’

sportzaal.jpgSportzaal ‘De Kwiebus’ is een goed geoutilleerde sport-accommodatie in het centrum van Neer. Ideaal voor individuele sporten, teamsporten en andere bewegingsactiviteiten. Voor slechts €14,00 per uur biedt ‘De Kwiebus’ jou veel bewegingsruimte (ongeveer 450 m²), een hoog, obstakelvrij ..
Lees verder ⇢

+ Aan het werk met de partners van sloeproeiers met PTSS.

ptss-heb-je-niet-alleen.jpgHet was een hele kluif. Spanramen in elkaar zetten, bankje schuren en verven. Werken aan het bespreekbaar maken van het taboe rondom PTSS, hulp en ondersteuning bieden en leren van elkaar. In een warme en veilige omgeving groeien we samen. Dit was alweer de derde bijeenkomst en heeft al heel ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Handreiking Positieve Gezondheid in het gemeentelijk domein.

handreiking-positieve-gezondheid-in-het-gemeentelijk-domein.jpgDe aandacht voor Positieve Gezondheid binnen het gemeentelijk domein groeit. Vrijwel alle gemeenten noemen Positieve gezondheid in hun beleidsnota. Begrijpelijk. Gemeenten zien in Positieve Gezondheid een kans om tot een geïntegreerd beleid te komen, de verbinding te leggen tussen de ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Rijopleiding voor nieuwe chauffeurs.

cdd1b5cac5ae4dc6a37d1cc8b427e39e.jpgOnlangs kregen onze nieuwe chauffeurs en degene die dat nog tegoed hadden, een rijopleiding van rijschool Wischmann. Zodat goed werden klaargestoomd voor het nieuwe schooljaar om onze ervaringsdeskundigen op een veilige manier, van en naar school kunnen vervoeren. Wij bedanken rijschool ..
Lees verder ⇢

+ Kom ook naar de regionale werkgeversbijeenkomst 'Beter met Taal' op 21 september in Roermond!

taalakkoord-mlsave-the-date.jpgBeste werkgever, In Midden-Limburg heeft 15% van de beroepsbevolking tussen de 16-65 jaar grote moeite met basisvaardigheden op het gebied van taal, rekenen en/of digitale vaardigheden. Dat zijn ruim 30.000 mensen. Meer dan de helft hiervan is werknemer. De gevolgen van deze beperkte ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Een samenspeelmiddag voor iedereen.

c8df2981a4e94d8aa898110a1d424ef3.jpgWat gebeurt er als je verschillende organisaties bij elkaar brengt? Dan ontstaan er mooie dingen. Kijk vandaag met ons terug op de samenspeelmiddag die op zaterdag 26 augustus plaats heeft gevonden. In samenwerking met: Natuurspeeltuin De Mergelhoof, Maastricht Vitale Stad, Stichting het ..
Lees verder ⇢

+ Zo leren Limburgse scholieren over sexting: als ze tóch zo’n foto willen sturen, kunnen ze dat maar beter veilig doen

artikel-sexting-limburger.pngHet is zó belangrijk dat hier meer aandacht voor komt, er is geen school meer te vinden zonder sexting slachtoffers. Dit moet stoppen! Samen met Floor Noten maken wij ons hier hard voor. Klik op de bijgevoegde link voor het artikel in de Limburger. Tijdens de burgerschapslessen bij een ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Lezing ‘De Peelrandbreuk in de Maasvallei’

miniggolezingkuijperspeelrandbreuk05092023.jpgOp woensdag, 20 september geeft Har Kuijpers in D’n Haammaeker in Neer een lezing over de Peelrandbreuk. Deze breuk in de aardkorst kruist de Maasvallei bij Neer, Swalmen en Boukoul. Zo nu en dan zorgt de Peelrandbreuk letterlijk voor opschudding, zoals tijdens de aardbeving van 13 april 1992. ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 1 van 85
© Kiek Limburg