Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Denkkracht bij Corona gerelateerde problemen Noord-Zuid Denk Tank

noord-zuid-denktank.pngEen crisis vraagt om creativiteit, om mensen die hun denkkracht willen bundelen en om heel veel ideeën, zodat je de best passende oplossing snel kunt inzetten. Loop je vast met een probleem en heb je snel mensen nodig die met je mee willen denken over oplossingen? Stuur je vraag naar... ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vrouwen kunnen hun arbeidsmarktpositie beïnvloeden door hun studiekeuze.

hoofd-uwv.jpgMichel gaat specifiek in dit interview in op de arbeidsdeelname van vrouwen (versus mannen) in Limburg. Wat opvalt is dat de studiekeuze heel veel bepaalt. Michel heeft uitgebreid vergelijkend onderzoek gedaan naar de arbeidsmarktpositie van hbo- en wo-studies. Vrouwen kunnen hun ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Hulplijn bij opgelopen spanningen in het gezin

085-8640164.pngWat te doen als de spanningen in een gezin te hoog oplopen nu we 24 uur op elkaars lip zitten? De telefonische hulplijn #goedverbonden is door de stichting Kinderleven in Maastricht opgezet om ouders, kinderen en pubers stoom te laten afblazen als de stress binnen het gezin te hoog oploopt. ..
Lees verder ⇢

+ Burgerkracht Limburg verlengt maatregelen coronavirus tot 1 juni 2020

logoblauwgroenburgerkrachtlimburg.jpgOm het besmettingsrisico met het coronavirus te beperken heeft Burgerkracht Limburg de duur van alle maatregelen verlengd: tot 1 juni 2020 zijn alle door onszelf geplande en georganiseerde grote én kleine evenementen, bijeenkomsten en vergaderingen geannuleerd. Tot die datum is ook het kantoor ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Coronahulp

Collectief besmet en individueel geraakt Het coronavirus en de kans op besmetting dwingt ons om letterlijk afstand te nemen van elkaar. Dit gegeven raakt ons allen als mens We worden hierdoor allemaal . geconfronteerd met onszelf en teruggeworpen op we wel en ..
Lees verder ⇢

+ Heldenwandeling

Nazorg Coronahelden Ik bied als nazorg straks als alles voorbij is coachings/troostwandelingen aan Voor iedere held die er behoefte aan heeft om samen te praten, luisteren, huilen, lachen en knuffelen. Om te helpen verwerken wat ze allemaal meegemaakt hebben.

+ Wij willen helpen!

hulp-voor-ouders.pngWe verzamelen tips en informatie om ouders te helpen om hun kinderen bezig te houden. Thuiswerken, de kinderen bezig houden en ook nog onderwijs geven, het is een hele uitdaging. Wie heeft er nog handige tips over onderwijs, knutselen etc. Laat het ons alsjeblieft weten dan voegen wij dit bij ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Samen sterk tegen #Corona

facebook-linkimage.pngSamen sterk tegen corona Een initiatief dat moet gaan zorgen voor positiviteit en verbroedering in deze onzekere tijd. Kun je wat voor iemand betekenen of kun je juist wel wat hulp gebruiken? Laat het aan je buurtgenoten weten. #hulp #aanbieden #hulpvragen #boodschappen #honduitlaten ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ik sta naast je, vrijwillige gezinsassistenten

1isnjlogotransparanteachtergrond-01.pngGeluk zit in heel kleine dingen. Maar als problemen in een gezin zich opstapelen, dan worden simpele dingen die eigenlijk heel gewoon horen te zijn, ineens minder vanzelfsprekend. Een potje voetballen in het park, een spelletje spelen, een film kijken, koekjes bakken, een keer de stad in… ‘Ik ..
Lees verder ⇢

+ Moedercentrum Casa Mama Lisi, centrum voor vrouwen Sittard

logotransparantzondertekst1.pngEen veilige plek voor vrouwen, door vrouwen. Dat is wat we samen willen uitdragen bij Moedercentrum Casa Mama Lisi. Er wordt dagelijks gewerkt aan het creëren van een tweede thuis, waar gezelligheid en warmte de boventoon voeren en waar daarnaast persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel ..
Lees verder ⇢

Pagina 85 van 88
© Kiek Limburg