Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Vacatures; Vacatures van organisaties bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Vrijwilligers; Limburgse vrijwilligersfuncties.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Belvrijwilligers

logo-stichting-de-brug-vdef.pngVrijwilligersorganisatie De Brug zet in de gehele Westelijke Mijnstreek (Sittard-Geleen, Stein, Beek én voormalig gemeente Schinnen) belvrijwilligers in voor mensen die behoefte hebben aan een luisterend oor. Onze belvrijwilligers worden begeleid door de coördinatoren van De Brug en bellen 2 ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Mister Zelfhulp

200211-wim-venhuis.png‘Ik val meteen maar met de deur in huis, zegt hij: ‘op mijn een en twintigste sprong ik van een 24 meter hoge brug af. Ik studeerde geneeskunde in Maastricht en leidde een redelijk onbezorgd leven, tot het moment dat bij mij de diagnose ‘bipolaire stoornis’ (ook wel manisch-depressieve ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Plotseling zijn wij met zeven miljard lotgenoten op planeet aarde

fabian-moller-v0m-bql5meu-unsplash.jpgKapitein Corona heeft het roer overgenomen en zitten we direct met ons allen in hetzelfde schuitje. Ras, kleur, status of afkomst doen er niet meer toe. Van de ene op de andere dag zijn ontmoetingen met andere mensen gevaarlijk geworden. We blijken allemaal uit hetzelfde ei gebroed te zijn. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Handig boekje over participatie

opmaakboekjeparticipatie.jpgDe praktische bruikbaarheid van het boekje biedt kansen voor meer participatie binnen een organisatie. Met o.a. een analysemodel; een hulpmiddel om participatie binnen uw organisatie bespreekbaar te maken. #participatie

Externe link

+ Goed nieuws. Je krijgt je geld terug! - Eigen bijdrage kinderopvang

voorwerkendeouders.jpgGoed nieuws voor ouders die gebruik maken van de kinderopvang: de eigen bijdrage van de kinderopvang wordt rechtstreeks naar je overgemaakt. We zijn al sinds de sluiting van de kinderopvang in overleg met het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over het terugkrijgen van de eigen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Boodschappen bezorgdienst Leif en leid Overhoven

boodschappen-bezorgdienst.jpgLeif en leid start met een boodschappendienst! Heeft u boodschappen nodig en behoort u tot de doelgroep (zie affiche) neem contact met ons op!! Ken je iemand die zelf zijn/haar boodschappen niet meer kan doen, laat het ons weten. De vrijwilligers van Leif en leid houden zich aan de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Stichting Kinderfond Midden-Limburg

kindlogo.jpgStichting Kinderfonds Midden-Limburg ondersteunt projecten en activiteiten voor kinderen (0-12jr) uit gezinnen in achterstandssituaties in de regio. Aanvragen kunnen door rechtspersonen die met deze kinderen werken gedaan worden via: info@kinderfondsmiddenlimburg.nl.

1 bestand
Externe link

+ Humanitas Portefeuillehouder Financiën

vacature.pngHumanitas zoekt voor het bestuur van District Zuid (Noord-Brabant en Limburg) een enthousiast (onbezoldigd) Bestuurslid Portefeuillehouder Financiën. Ken je ons? Het werk van de landelijke vrijwilligersorganisatie Humanitas doet ertoe. Door middel van diverse activiteiten helpen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Winnaars kleurwedstrijd Kiek LImburg

kieklimburg-kleurwedstrijd1.pngWij zijn samen onderweg, helaas wel met enige vertraging, maar dat mag de pret niet drukken. En we gaan naar Yuna (3 jr) en Liz (11jr)! Wat een mooie tekeningen 🎉😍🌸 #kleurwedstrijd #kieklimburg Met dank aan Linda Conraads van Bags2buy en Lia Defauwes Ferfers en Laterna Magica Illustrations - Marcel Engels

+ Online cursus Sterk onderhandelen door Ilona Eichhorn van Debat.nl

s.jpgOnderhandelen is een belangrijke vaardigheid, in het bijzonder nu in de uitdagende economische periode die eraan zit te komen. FAM! en SMKK helpen jullie graag vooruit en bieden de cursus “Sterk Onderhandelen” aan, die al tijdens de Lock-down begint. Om zo de mogelijkheid te geven om je ook in ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 97 van 104
© Kiek Limburg